Unicorns & Fairytales
My life Personal

Mason Jar in België…

Erg populair in de VS en ook in Nederland verkrijgbaar. Nu ook in enkele winkels in België! Vinden wij leuk!

Yes! Ze zijn er! En dan nog wel heel dicht in mijn buurt dus hoef ik ze toch niet te bestellen op het internet. In Schoten (Antwerpen) is er een nieuw leuk winkeltje opengegaan. ‘Boon Appétit’. Ze verkopen er lekkere soorten koffie, thee, koekjes en snoepjes. Maar ook leuke opbergdoosjes én de Mason Jars!Voor de lezers onder jullie die bij het lezen van deze naam geen belletje horen rinkelen: dit zijn vintage weckpotten- en glazen en al jaren een begrip in de VS. Je kan ze voor allerlei zaken gebruiken. Het is een echte hype aan het worden en daar doen we uiteraard maar al te graag aan mee.

In de eerste plaats zijn ze te gebruiken om voeding mee te wecken. Maar door verschillende soorten dekseltjes en accessoires kan je ze gebruiken als drinkbeker of bewaarpot.  Er zijn clip- deksels waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn en er zijn speciale plaatjes om rietjes door te steken . Ook kan je tuitdeksels kopen voor bijvoorbeeld kinderen of om er een schenkkan van te maken. Leuk dus!

Niet alleen kan je ze gebruiken om iets van eten of drinken in de doen. Op internet vind je leuke ideetjes om ze te gebruiken als decoratie en DIY-ideetjes met Mason Jars. Ik kocht alvast 2 soorten Jars mét de speciale dekseltjes waar ik rietjes kan doorsteken. Nood aan meer inspiratie? Kijk op mijn Pinterest bord MasonJars!

Ik heb al een leuk idee dat binnenkort op mijn blog komt!  En jullie?

 

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Rory
  17 augustus 2014 at 09:07

  Leuk die Mason Jars! Nog niet eerder van gehoord, na je Pinterest bord te hebben bekeken ging er toch een belletje rinkelen:)

  • Reply
   Nathalie
   17 augustus 2014 at 10:40

   Ha waar pinterest allemaal niet goed voor is! 🙂

 • Reply
  Nathalie
  17 augustus 2014 at 10:40

  Super!

 • Reply
  Kimberley
  17 augustus 2014 at 10:46

  Ik vind ze ook zo leuk! Heb ze nog steeds niet gekocht.
  Elke keer als ik ze ga halen, zijn ze op.
  Maar ze blijven sowieso op mijn verlanglijstje staan!

  • Reply
   Nathalie
   17 augustus 2014 at 11:13

   Je kan ze ook online bestellen maar dan komen er waarschijnlijk verzendkosten bij hé. Maar ze zijn leuk en weer zoiets dat je MOET hebben hahaha.

 • Reply
  Lee
  22 februari 2015 at 17:44

  hoe noemt dat winkeltje, en ‘t adres ev telefoonnr, het is niet naast mijn deur, maar zo een gewicht kost een hoop verzendingskosten, kan ik missh wel beter eens rijden, ook KIJKEN, bedankt, ook voor je ideetjes

 • Reply
  Kim
  26 maart 2015 at 10:17

  Mason Jar potjes zijn echt leuk. Ook voor huwelijken zet ik ze in, als tafeldecoratie met bloemetjes of bij het gastenboek als pennenhouder. Veel mogelijkheden en super origineel!

  • Reply
   Nathalie
   26 maart 2015 at 19:58

   Die zijn echt top! Je kan ze voor zoveel dingen gebruiken. Ik doe er mijn superfoods in hihi

Leave a Reply