Unicorns & Fairytales
Lijstjes

TAG: Project Positief

Project positief, klinkt toch TOP of niet? Ik kwam deze TAG tegen bij iemand… maar ik weet niet meer bij wie. Heb jij deze TAG gemaakt of heb jij hem ook ingevuld dan mag je dit altijd in een comment nalaten, uiteraard met een leuke, positieve boodschap (voor mij?) erbij! Dus 2 vliegen in 1 klap! 

 

♡ Wat is je favoriete quote en waarom?
“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”. Wie mij kent weet dat ik (bijna) altijd lach en als ik niet lach dan is er waarschijnlijk iets aan de hand. Met humor en plezier zorg je ervoor dat het leven veel leuker is. Mensen zonder humor zijn vaak chagrijniger, je moet er maar eens op letten!

♡ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik wil naar Australië gaan, naar de set van Home and Away, ik wil ook een groot huis met een poolhouse en een zwembad en… Zucht… Teveel dromen! Maar … dromen mag hé!

♡ Wat betekent geluk voor jou?
De mensen die je dierbaar zijn om je heen hebben en met je gezinnetje en vrienden allerlei dingen kunnen doen.

♡ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Iedereen eigenlijk. Ik kan vrolijk worden van vreemden die mij voorbijlopen en me vriendelijk goedemorgen wensen… Uiteraard kan mijn zoontje mij altijd opvrolijken!!!

♡ Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Om te zeggen dat ik de lotto heb gewonnen…Anders niet…

♡ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Je kan beter vragen: wanneer kreeg ik geen lachbui? Net nog door mijn zoontje: we gingen hem in bad steken en legden hem in zijn blootje op het verschoningskussen in de badkamer. Omdat ik nog even moest wachten op mijn vriend die mee in bad ging met hem, legde ik een grote badhanddoek over hem. Plots ontstond er een nat plekje dat steeds groter en groter werd… Na het plassen kreeg ik een brede “did I do that?”-glimlach… Too cute!

♡ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Op de manier waarop ik bevallen ben. Ik ben een heel kleinzerig vrouwmens maar mijn bevalling heb ik koelbloedig en heel geconcentreerd én zonder gillen doorstaan. Mijn vriend stond ook versteld van me… Dat wil al wat zeggen.

♡ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Lach een beetje meer en probeer positief door het leven te gaan… Het is al allemaal zo serieus. Live a little!

IMG_4566

 

Wil jij deze TAG ook overnemen? Be my guest! Spread a little happiness!

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply