Unicorns & Fairytales
My life Personal

Mijn 5 meest bezochte blogposts

De 5 meest bezochte blogposts van Unicorns&Fairytales. Ze zijn ook de persoonlijkste posts. Ik vind het niet raar, ik zou ook liever de persoonlijke dingen willen lezen.

Mijn blog bestaat al meer dan een jaar maar eigenlijk ben ik pas écht beginnen bloggen in de zomervakantie van 2014. Dus ik stel de verjaardag van mijn blogje toch nog even uit. Ik vind het nog steeds spannend wanneer ik de statistieken bekijk en zie dat er toch wel veel lezers (bijgekomen) zijn. De laatste tijd groeit mijn blog ook snel. Fijn! Het is leuk want dit is wat ik altijd al heb willen doen: schrijven. Ik wil dan ook iedereen die leest enorm bedanken! Laat zeker een comment achter, ik vind het leuk om de lezers ook te leren kennen…

Ik dook eens terug in de archieven en ging op zoek naar mijn 5 meest gelezen blogs. Leuk voor de nieuwste volgers en misschien fijn om eens terug te lezen? Benieuwd? Kijk even mee!

1. Hoe ik tranen kreeg van een briefje van een kind op het oudercontact: juf zijn, waarom je het doet! 

foto

Dit is tot zover mijn best gelezen post. Het gaat over een moeder die een briefje laat zien van haar kind. De kinderen mochten in de klas een brief schrijven aan hun ouders zodat die het konden lezen op het eerste oudercontact. Dit is zo een van die mooie momenten die je meemaakt als juf…

2. Groen, het is groen!

In de zomervakantie (2014) hebben we onze miserabele tuin onder handen genomen. Eigenlijk was dit de grote doorbraak van mijn blog. Blijkbaar volgden heel wat mensen de vooruitgang van mijn tuintje. Benieuwd naar het resultaat?

3. Afscheid van een trouwe vriend.

550985_10152073391695565_1122381372_n

Begin december hebben we afscheid moeten nemen van mijn poezenmannetje Nero. Het was een kat uit de duizend die mijn zwangere buik steeds bewaakte… We missen hem nog steeds.

4. Hoe een eetprobleem mijn sportcarrière verwoestte

De titel zegt genoeg denk ik…

5. Superdetox Juice

Ik probeerde ook zo’n superdetox Hulkgroen drankje. Jakkes. Waarom dit zoveel lezers trok, ik weet het niet, ik denk de zoekterm 🙂

Relax, sit back and enjoy the ride… XoXo

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  12 januari 2015 at 20:19

  Ik volg je nog niet zo lang, dus ik ga ze even lezen!

 • Reply
  Miss Wobie
  13 januari 2015 at 09:14

  Waaaw, wat een leuke blog!
  Eentje om in de gaten te houden en te volgen me dunkt!

  • Reply
   Nathalie
   13 januari 2015 at 18:01

   Oooh superlief seg! Fijn om te horen!!!!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 januari 2015 at 10:35

  Leuk om zo de favorieten even te zien.

  • Reply
   Nathalie
   13 januari 2015 at 18:01

   Dankje 🙂 Hopelijk komen er nog vele bij!

Leave a Reply