Unicorns & Fairytales
vertel eens boeken - unicorns & fairytales
Boeken Lijstjes My life Personal

Cadeautip | Vertel eens boeken

Deze serie “vertel eens boeken” van Elma Van Vliet lagen onder de kerstboom als cadeau voor oma en opa. Natuurlijk hebben we er ook eentje voor onszelf. Deze leuke boeken zijn een musthave. 

 

Ik hou echt van invulboekjes. Telkens ik een boekenwinkel binnenkom moet ik me inhouden om wéér geen invulboek te kopen. Als kind hield ik al van vriendenboekjes en vragenlijstjes en dat is er zeker niet op gebeterd. Erger nog, tegenwoordig is het hip en trendy om vragenlijstjes en boekjes in te vullen en worden er 100 varianten van gemaakt.

FullSizeRender 195

Maar ken je dat, dat je als kind aan je mama en papa of oma en opa vraagt hoe ze vroeger in school waren, hoe ze als kind waren, of ze dit of dat ook deden enz… Wel, ik weet dat ik altijd vol bewondering luisterde naar de verhalen van familieleden die over hun eigen jeugd vertelden.

FullSizeRender 193

Ik ben er bijna zeker van dat Vince dit later ook gaat doen. Daarom gaf ik aan oma en opa deze boekjes cadeau. De bedoeling is dat oma en opa allemaal vragen invullen. Wat ze aten als kind, hoe ze waren, welke activiteiten ze deden enz… Het zijn echt heel veel vragen dus het boekje zal niet op 1, 2, 3 ingevuld zijn, wat ook niet hoeft. Vince is momenteel 21 maanden dus oma en opa hebben nog wel wat tijd. Het is niet enkel leuk voor oma en opa , maar ook voor mij. Ik wil ook nog wel dingen weten over mijn ouders. Toen we de boekjes aan oma en opa gaven waren ze heel blij. Ik ben super benieuwd wat ze allemaal gaan schrijven!

FullSizeRender 188

Wij hebben het boekje ‘mam en pap vertellen over jou’. Dit gaat meer over hoe Vince is. Zo kan hij later teruglezen hoe hij was, wat zijn lievelingsdingen waren enz. Er is ruimte voor berichtjes van anderen en ook om samen met Vince in te vullen als hij wat ouder is. Er zitten leuke stickers bij om te gebruiken en de omslag van het boek (het bruine stukje) kan je uitknippen en is eigenlijk een leuke quote. Je kan er het best in schrijven juist voor de eerste verjaardag van je kind. Jammer dat ik ze pas nu heb leren kennen maar dat komt wel goed.

FullSizeRender 191

FullSizeRender 189

FullSizeRender 187

FullSizeRender 185

vertel eens boeken - unicorns & fairytales

Dus, als je ooit eens een leuk cadeau zoekt… Denk dan aan deze leuke boeken. Er zijn nog vele andere leuke varianten. Je kan ze *hier* allemaal bekijken. Het boek kost 20 euro.

 

Kende jij deze leuke boeken al? Vul jij graag lijstjes in? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply