Unicorns & Fairytales
mama worden - unicorns & fairytales
Boeken zwangerschap zwangerschap-mama-opvoeding

Boekentip | Mama worden

Ik heb een boekentip voor iedereen die mama wil worden, mama is of zwanger is. Dit is volgens mij één van de bijbels der mamaboeken. Mama Worden is een gids, geschreven door Sofie Vanherpe en met de hulp van professionals. Zeker de moeite waard.

 

Mama Worden is een complete gids met uitleg over hoe je zwanger kan worden , op wat je moet letten en wat er allemaal in orde gebracht moet worden. Er staan duidelijke tips in, richtlijnen en getuigenissen over wat je allemaal in orde moet maken, wanneer je je moet inenten, welke gevoelens je kan hebben en meer. Teveel om op de noemen, geloof me maar dat het de moeite is om dit boek in jouw bezit te hebben. Daarna kan je hem best doorgeven aan die vriendin die zwanger is. Best een superleuk cadeau om te krijgen !

mama worden - unicorns & fairytales

Dan is er die bevalling. Ook daar staat veel uitleg over. De periode na de zwangerschap is ook belangrijk, daarom stopt deze gids niet bij de bevalling maar geeft je nog tips en uitleg over hoe het nu verder moet. Het is geschreven in mensentaal, geen dokterstaal, het heeft een mooie vormgeven en lay out en leest vlotjes. Voor mij het ideale “mamaboek”. Laat de (toekomstige) papa er ook maar eens in lezen.

mama worden - unicorns & fairytales

Het boek heeft niet voor niets meer dan 300 bladzijden. Het leest vlot en kan als een naslagwerk gebruikt worden. Heb je vragen over virussen die je kan oplopen, kwaaltjes, de baby per trimester, over hoe je borstvoeding moet geven en veel, veel meer? Nou, dan haal je toch dit boek in huis?  Ik ben er heel tevreden mee en ik blader er geregeld even in.

FullSizeRender 1455 FullSizeRender 1456

FullSizeRender 1454

FullSizeRender 1457

FullSizeRender 1460

 

Het boek is te verkrijgen in de meeste boekhandels en online bij uitgeverij Lannoo. Het kost 29,99 euro.

 

Kochten jullie wel eens boeken tijdens je zwangerschap ? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kleine Prinses
  7 augustus 2016 at 13:40

  lijkt me een erg leuk en handig boek! Prijs valt ook mee!

  • Reply
   Nathalie
   11 augustus 2016 at 07:37

   Is echt een aanrader!

Leave a Reply