Unicorns & Fairytales
My life Personal

Mijn blogjaar 2016

Vorig jaar schreef ik ook een overzicht van mijn blogjaar 2015. Dat jaar is alweer voorbij. Tijd dus voor een nieuw overzicht van mijn blogjaar 2016 en de bedankingen die daarbij horen.

 

Hoe het allemaal begon

Unicorns & Fairytales ontstond uit bezigheidstherapie toen ik bij de zwangerschap van Vince niet meer kon werken wegens bekkeninstabiliteit. Ondertussen iets meer dan 3 jaar geleden. Het evolueerde van een hobbyblog naar een meer professionele blog waar ik allerlei zaken met mijn lezers deel. Mijn doel van vorig jaar is zeker behaald. Ik wilde me focussen op leuke webshops, musthaves en winacties, afgewisseld met persoonlijke stukjes en dat heb ik (denk ik) vrij consequent gedaan. Dit wil ik in 2017 graag verderzetten.

Mijn doel voor 2017

Ik wil verder blijven evolueren qua bezoekersaantallen. Die zijn de afgelopen maanden gestegen en dat doet me natuurlijk heel veel plezier. Het is leuk te weten dat jouw stukjes tekst gelezen worden. Uiteraard wil ik graag daar verder in evolueren. Maar vooral er veel plezier in blijven hebben. Schrijven brengt me tot rust, ik doe het graag en het is een passie. Samenwerken met al die leuke merken, webshops of leuke musthaves en tips of persoonlijke stukjes met jullie delen is wat ik graag doe. Ik word graag geïnspireerd en wil op mijn beurt anderen ook inspireren. Het is superfijn om soms een bericht te krijgen van lezers die me bedanken voor leuke tips of inspiratie. Daar doe ik het tenslotte voor. Graag zou ik ook nog iets willen organiseren en ben volop bezig dit te realiseren. Maar daar houd ik jullie graag van op de hoogte.

Leuke events, samenwerkingen en kennismakingen

Bloggen gaat gepaard met leuke kennismakingen. Je leert nieuwe mensen kennen, leuke merken en ik ga vaak naar toffe events. Ik hoop dit te kunnen blijven doen nu met twee kids. Voorlopig ga ik nog niet werken dus moet dit wel lukken na mijn moederschapsrust. Vaak zijn het events voor de kinderen. Superleuk voor hen! De bezoekersaantallen stijgen en daar ben ik blij om. Ik vind het leuk om mijn ervaring, zorgen, tips, bekommernissen te delen. Ik ben altijd een open boek geweest 😉

diary

Enkele goed gelezen blogs van 2016

Er zijn een aantal blogposten die het heel goed hebben gedaan. Vooral de persoonlijke blogs maar ook enkele algemene. Uiteraard zijn de blogs over knutselen met kinderen enorm goed gelezen in december. Je kan dus niet zo goed inschatten welke nu de best gelezen zijn. Sommigen staan er natuurlijk al een jaar op. Dit zijn wel enkele van mijn beter gelezen blogposten:

De aankondiging van mijn zwangerschap 

Alternatieven voor een nieuwjaarsbrief ,  DIY schuddebol  en DIY schuddebol

Activiteiten om te doen met je gezin tijdens de Kerstvakantie 

Instapklas: ministers, mensen, doe er iets aan! 

De geboorte van Lex 

kerstekindje - unicorns & fairytales

Mijn doelen voor 2017

Qua bloggen zijn mijn doelen hetzelfde. Ik wil een even goede balans vinden tussen persoonlijke blogs, winacties en musthaves. Ik zou wel graag wat meer willen gaan VLOGGEN. Je kan me alvast volgen op mijn youtube kanaal. Bij 100 volgers geef ik alvast iets weg! Dan kan ik eindelijk ook mijn naam veranderen want nu is dit nog steeds mijn vroegere blognaam (leuk voor kids and moms) Ik kan die pas veranderen bij 100 abonnees. So help me out folks haha. (Het is gratis hoor en gewoon 1 klik op de rode knop)

Bedankt!

Ik wil jullie natuurlijk graag bedanken. Door jullie, mijn lezers, collega bloggers, blijft Unicorns & Fairytales bestaan en kan ik al deze leuke samenwerkingen en winacties houden, die een leuke afwisseling zijn met mijn persoonlijke blogs. Door jullie heb ik ook al vele tips gekregen. Het is fijn om reacties te krijgen op blogposts. Want ook al geef ik soms tips en deel ik ervaringen, vaak vraag ik ook raad aan jullie! Het is mijn uitlaatklep, mijn ontspanning en mijn eigen plekje waar ik kan doen wat ik wil, schrijven wat ik wil en meer. Bedankt !!!

Ook wil ik natuurlijk alle PR bureaus bedanken, webshops en anderen die met mij hebben willen samenwerken. Together we stand stong 😉

Tenslotte wil ik de ontwerpers van mijn geboortekaartje én mijn nieuw logo bedankten: creatieve kaarten! Ik ben er reuzeblij mee.

Ik wens jullie allemaal een prettig en liefdevol 2017 toe. Geniet ervan en kom zeker mijn blogjes lezen… Love you all!! 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Silke
  5 januari 2017 at 10:55

  Ook voor jou en jouw familie een spetterend, liefdevol en gezond 2017!!

  • Reply
   Silke
   5 januari 2017 at 10:59

   PS: Van waar komt Vince zijn pyama met dino’s? Die is super leuk!

Leave a Reply