Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales
Diary Personal

Diary 78 Een kersvers familielid, slaapgebrek en nieuwjaarswensen

Het was een speciale week… Een week om nooit meer te vergeten (of deels nooit meer te vergeten). Het was een week waarin een rollercoaster van gevoelens intrede maakte en cadeautjes de revue passeerden.

 

Lex is geboren

Op kerstdag werd Lex geboren. Ik lag dus de helft van deze week in het ziekenhuis en op woensdag mochten we terug naar huis. Hoe de bevalling verliep (supersnel en heftig) lees je in het blogje over ons kerstkindje.  Lex lijkt héél erg op Vince toen hij baby was. Hij heeft enkel donker haar en Vince was superblond. Heel grappig en het brengt je even terug in de tijd. Ik was ook vergeten wat er allemaal bij een baby krijgen kwam zien. Lex is goed bijgekomen, slaapt redelijk goed en de borstvoeding gaat ook vlot. Eigenlijk mogen we niet klagen met hem. Hij vraagt wel énorm veel voedingen, dat is misschien het moeilijkste. Maar dat is van voorbijgaande aard. Het is een fase 😉 (here we go again)

kerstekindje - unicorns & fairytaleskerstekindje - unicorns & fairytales

unicorns & fairytales

 

Vince kreeg ook cadeautjes

Vince kreeg zelf ook veel cadeautjes. Zo heeft hij onder andere dit shirtje van Noeser gekregen van AdorableKidzz waar ik leuke laarzen van ENFANT won. Voor Lex zat er een leuk broekje en shirtje bij van Small Rags. Bedankt! Echt superlief!

unicorns & fairytales

 

Naar de speeltuin

Voor Vince is het natuurlijk ook even aanpassen. Hij ging met papa alleen naar de binnenspeeltuin. Lex en ik bleven thuis. Zo konden we ook nog eens even alles terug wat opruimen want ons huis leek even een stort: mijn koffer, spullen voor de baby, pampers, doekjes, kleren… Je kon even de bomen door het bos niet meer zien.

unicorns & fairytales

 

Nieuwjaarswensen en cadeautjes

Op 1 januari ging Vince zijn nieuwjaarsbrief bij oma en opa voorlezen. Dat is een jaarlijkse traditie. We kregen allemaal cadeautjes en gaven er zelf ook. Zo liet ik enkele foto’s afdrukken en maakte ik een leuke kalender bij Smartphoto.

unicorns & fairytalessnow paint - unicorns & fairytalesfotogeschenk - unicorns & fairytales fotogeschenk - unicorns & fairytales fotogeschenk - unicorns & fairytales

 

Zo eindigde een vrij drukke week. Op naar de tweede week kerstvakantie. Ik wil iedereen nog een gelukkig nieuwjaar wensen. Veel liefde en plezier in 2017! Mogen al je dromen uitkomen. 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply