Unicorns & Fairytales
kinderboerderij in nederland - unicorns & fairytales
kindvriendelijke restaurants My life Op stap Travel uitstappen uitstappen in openlucht

Kidsproof uitje // Een kinderboerderij, speeltuin & manege in één domein!

We gingen een midweek naar de Roompot Weerterbergen en voor het binnenrijden zagen we aan onze linkerkant een heuse speeltuin met leuke speeltoestellen, een helikopter en dieren. Het trok meteen onze aandacht en toen Vince verjaarde, was dit de ideale gelegenheid om met de vrienden en familie even naar daar te trekken. Het was een heus succes en daarom wil ik deze kinderboerderij in Nederland (Weert) maar al te graag een plekje op mijn blog geven!

Van Horne Hoeve

Ben je op zoek naar een leuke kinderboerderij in Nederland? Dan zit je bij de Van Horne Hoeve in Weert erg goed. Ze hebben er allerlei lieve dieren zoals geitjes, konijnen, cavia’s, een koe (ja! en een erg lieve!), etc… Maar het is een plek waar je heel veel kunt doen. Je kan er ook paardrijden, ponyrijden of met de huifkar gaan rijden, op een draaimolentje zitten, racen met autootjes en veel meer.

 

(Kinder)feestje

Op deze leuke kinderboerderij in Nederland kan je ook terecht voor kinderfeestjes. Je hebt verschillende formules: spelen in de speeltuin met lekkers, ponyrijden of met de huifkar ! Van Horne Hoeve heeft een hele mooie zaal die heel geschikt is voor het organiseren van o.a. workshops, exposities, dansavonden, cursussen, vergaderingen, etc. Ze kunnen voor jou zelfs drankjes en een heerlijke lunch/ diner/ buffet verzorgen!

speeltuin in nederland - unicorns & fairytales

Ideaal als verzamelpunt

Wanneer je graag gaat fietsen of wandelen is dit een ideaal rustpunt. Of je hier nu wil vertrekken, rusten of aankomen, alles is mogelijk. Ze kunnen zowel een lunch of een lunchpakket verzorgen voor het gezelschap. Ook verzorgen ze buffetten en barbecue’s voor grote groepen. Het lijkt me heerlijk hier met kinderen een tussenstop te doen of zelfs te eindigen.

kinderboerderij in nederland - unicorns & fairytales

Speeltuin

Naast deze leuke kinderboerderij in Nederland heeft Van Horne Hoeve ook een toffe speeltuin met toestellen voor groot en klein. Met je gezin kan je hier een gezellige namiddag beleven, zeker als het mooi weer is! Blijf lekker iets eten (de prijzen zijn ook zeer democratisch) en je hebt een leuke dag gevuld. Ideaal ook voor de Belgen, want dit is maar een uurtje van de grens rijden, in Nederlands Limburg. Wij mochten per uitzondering onze taart die we online bestelden bij Je Eigen Taart en zelf versierden meenemen omdat we nadien ook bleven eten.

leuke dinotaart- unicorns & fairytales

Dicht gelegen bij andere leuke activiteiten

Deze leuke kinderboerderij in Nederland is gelegen naast de Roompot Weerterbergen en is niet zo ver van onder andere Toverland, De Efteling, Aarbeienland en nog andere activiteiten. Deze omgeving in Nederlands Limburg is supermooi, met veel natuur. Er is veel te doen. Fijn om hier op vakantie of daguitstap te komen vind ik. Wij komen zeker nog eens terug.

kinderboerderij in nederland - unicorns & fairytales

 

Wat kan je nog doen in een vakantie?

Je kan dit in de vakantie doen of in het weekend. Maar ben je nog op zoek naar andere leuke activiteiten in een vakantie? Lees dan de volgende artikels en laat je inspireren.

 30 leuke activiteiten aan de Belgische kust met kinderen tijdens de Paasvakantie

20 activiteiten om te doen in Zeeland met kinderen

Een dagje Oostende in de Paasvakantie? We LOVE it!

Activiteiten in de Paasvakantie met kinderen

Activiteiten tijdens de krokusvakantie

10 redenen waarom de Beekse Bergen een toffe uitstap voor kinderen én ouders is

 

kinderboerderij in nederland - unicorns & fairytales

 

Wat vind jij de leukste kinderboerderij in Nederland? Laat het me weten. 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply