Unicorns & Fairytales
moederschap Op stap Winactie & Give away

Nieuwe peuter -en kleuterfilm Kiwi & Strit + WIN

Er is een nieuwe peuter -en kleuterfilm uitgebracht : Kiwi & Strit. Op 19 oktober zal deze in enkele kleine bioscopen te zien zijn. Misschien een leuke activiteit voor in de herfstvakantie? Wij konden alvast van een voorproefje genieten om jullie te laten weten hoe het was.

 

Meet Kiwi & Strit

Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is geel, netjes en voorzichtig; Strit is paars, groezelig en wild. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Wat ze ook doen (voetballen, in bad gaan, een schilderij maken,…), het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen. Samen met hun vreemde vrienden (zoals de grote blauwe boskoe die altijd honger heeft) praten ze een koddig brabbeltaaltje. Volgens mij is Kiwi en Kiwi maar over Strit ben ik niet zeker wat het is. Een pluizenbal? Het zijn in ieder geval twee grappige wezentjes en de makers van deze kortfilmpjes hebben ook aan de ouders gedacht want ik denk dat ik het vaker grappiger vond dan Vince en zijn petekind, de reviewers deze keer.

kleuterfilm - unicorns & fairytales

Korte stukjes

De film bestaat uit korte stukjes. Elke keer een verhaaltje. Zo moet bvb Strit gewassen worden maar vindt hij dat niet leuk. Er komen hilarische passages waar jij samen met je kleuter plat gaat liggen van het lachen. Ik vind het best geslaagd. Er wordt niet in gepraat maar wel een leuk brabbeltaaltje gebruikt. Deze filmpjes zijn om te entertainen. Goed gelukt!

kleuterfilm - unicorns & fairytales

 

Stukje trailer?

Wil jij ook al een tipje van de sluier? Hier kan je de trailer bekijken van deze peuter -en kleuterfilm. Toch leuk dat er zoiets gemaakt wordt speciaal voor de allerkleinsten. Zo kan je ook eens genieten van een bioscoopbezoekje met je kleine dreumes.

 

Waar te zien?

Het is vanaf 19 oktober te zien in:
· Studio Skoop Gent
· Roxy Theater Koersel
· Cinema Zed Leuven
· Cinema Central Ninove


Vanaf 2 november is het te zien in Buda (Kortrijk).
Op 5 november op het Krikrak festival in Brugge (10u30, Cinema Liberty)

 

Win een filmpakket

Zou jij graag een filmpakket winnen? Ik mag van de makers van Kiwi & Strit 5 lezers blij maken met een leuk pakketje. Dit kan je erin vinden… Een leuke brooddoos, een KNOON (zelf uitgevonden door mij: een mes en lepel in één), een kleurplaat en stickers. Toch leuk voor je peuter?

Reageer gewoon in de comments dat je graag zo’n pakketje zou winnen of geef gewoon een leuke comment bij deze blog. Wat vind je bvb van de trailer?

kleuterfilm - unicorns & fairytales kleuterfilm - unicorns & fairytales

 

<<<<< Meedoen kan tot en met maandag 17 oktober, wees dus snel en de winnaar zal nadien op deze blog en de facebookpagina bekend worden gemaakt. >>>

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Jacksons_mommy
  14 oktober 2016 at 08:31

  Jha leuke film, volgens mij is dit toch ook al bij zeppelin te zien, vond het zelf erg grappig! Ben met Jackson nog nooit naar de bios geweest, vraag me echt af hoe ik dat 1,5 uur ga volhouden haha! Voor de winactie doen we zeker mee, lekker zo’n vrolijke trommel ☺️

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  14 oktober 2016 at 12:03

  Ik vind het goed dat de film uit korte stukjes bestaat. Zo kunnen kinderen goed hun aandacht er bij houden.

 • Reply
  damienne louwage
  14 oktober 2016 at 12:23

  Ziet er superleuk en knoddie uit!!! Wij doen ook graag mee met de winactie. <3 <3 <3

 • Reply
  Liesbet R
  14 oktober 2016 at 14:27

  Ik denk dat ik mijn dochtertjes van 2 en 4 jaar binnenkort eens meeneem naar deze film!

 • Reply
  Sofie van mamaABC
  15 oktober 2016 at 14:36

  Oh zo tof, bedankt voor de tip!!!

 • Reply
  Naomi De Craeye
  17 oktober 2016 at 22:40

  Ooooh! Ideale activiteit tijdens het verlof! Dankje voor de tip! ? En wat een toffe giveaway! ?

 • Reply
  Leonie
  13 november 2016 at 15:21

  Wow, super leuk! Deze film lijkt me een must see voor mijn kleine peuter die bijna 2 wordt.

Leave a Reply