Unicorns & Fairytales
Interieur

Interieur | Op zoek naar leuke verlichting

Verlichting uitzoeken is zo moeilijk. Er is zoveel leuks. Dat gaat weer iets worden dat vaak gaat veranderen denk ik. Ik hou wel van verandering. We beginnen binnenkort al met deze hanglamp van Marington. Voorlopig hangt hij mooi maar we gaan hem een plekje opschuiven en meer licht creëren boven de eettafel.

 

Verlichting

Verlichting is toch belangrijk. Het kan een sfeer creëren. Te weinig of te veel licht zorgt voor een ongezellig gevoel vind ik. Maar te weinig licht boven een eettafel is dan weer lastig. Deze hanglamp van Marington past perfect in ons nieuwe interieur. Het geeft ook een leuk licht. We hebben enkel zo’n lange tafel dat het nét te weinig licht geeft over de hele tafel. Daarom gaan we deze lamp binnenkort een plekje opschuiven in de woonkamer. We gaan ze boven de salontafel hangen. Maar een lamp als deze past vrijwel overal. Zelfs in een bureauruimte en slaapkamer. Ze hebben deze leuke hanglampen in diverse maten en kleuren. Ideaal.

verlichting - unicorns & fairytales

verlichting - unicorns & fairytales

Gezelligheid

Niets zo gezellig dan ‘s avonds in de zetel ploffen, een sfeerlichtje aan en wat kaarsjes en relaxen. Wij hebben een staande lamp die net genoeg verlichting geeft en niet te fel is. Die stond al een tijdje te wachten op de nieuwe woning en kochten we via Westwing toen er een leuke aanbieding was.

verlichting - unicorns & fairytales

 

DIY ideas

Binnenkort ga ik me voor boven de eettafel wagen aan een DIY projectjes (samen met iemand die weet heeft van elektriciteit want decoreren is één ding, maar een lamp aansluiten daar heb ik geen kaas van gegeten) en komen er hier en daar nog wel leuke dingetjes. I will keep u posted!

 

Wat vinden jullie van de lampen? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply