Unicorns & Fairytales
halloween bento lunchbox - unicorns & fairytales
Food lunch lunchbox

Halloween Bento brooddozen maken doe je zo!

Dat wij gezonde en leuke brooddozen maken voor de kinderen, wisten jullie al wel. Elke avond maken we al een deel klaar. De ochtend zelf stoppen we er de zaken in die anders niet goed blijven. Je hoeft daar zeker geen uren mee bezig te zijn. Het is bijna Halloween, misschien is het leuk om eens een spooky brooddoos mee te geven als verrassing. Hier alvast wat inspiratie om zelf een Halloween bento lunchbox mee te geven naar school.

Halloween Bento lunchbox

Het is niet moeilijk om een Halloween bento lunchbox samen te stellen als je bepaalde leuke spooky accessoires hebt. Bij FLINGO vind je voor feestdagen leuke prikkers en benodigdheden. Altijd leuk zijn boompjes, prikkers die het geheel al eenvoudig kunnen opfleuren en eetbare oogjes en stiften. Met de vormpjes kan je spooky figuren uitprikken en met de oogjes maak je al meteen monstertjes. Veel moeite kost het niet, maar het is wel fijn…

halloween bento lunchbox  - unicorns & fairytales

Ik maakte een boterham klaar en prikte er de vorm van een pompoen uit. Ik werkte die af met een eetbare stift: oranje en groen. Ik legde er twee oogjes op. Dit kan je ook met een prikker doen want ze hebben ook prikkers in de vorm van oogjes. Ik nam een oranje groentewrap (te vinden bij Delhaize en AH) en vulde deze met groentjes en hummus. Om vast te steken gebruikte ik een prikker. Ik legde er een spookjesaardbei bij die ik eerder die week maakte ( check zeker de Halloween treats die we maakten ). Met de overschotten van het brood maakte ik poten van een spin en een grafzerk. 

halloween bento lunchbox  - unicorns & fairytales

Nog een spooky brooddoos 

halloween bento lunchbox  - unicorns & fairytales

Deze brooddoos is gemaakt door de dochter van mijn collega Kristin waarmee ik KIDSFOOD & LUNCHBOX deel op Instagram. Dat is een account waar wij onze leuke eenvoudige gerechtjes en treats en lunchboxen op zetten. Go check it out! Wat een leuk idee om dat Babybel kaasje al voor te snijden, vind je niet? Leuk voor in de Halloween bento lunchbox. Ook alle bento accessoires komen van FLINGO. 

Een bento brooddoos maken kost niet veel moeite 

Ik vind het persoonlijk enorm leuk om mijn kinderen te verrassen met leuke brooddozen. Maar ze zijn heus niet altijd zo entertainend. Wel altijd gevarieerd. Denk jij dat je er geen tijd voor hebt? Think again. Ik heb handige tips verzameld in de volgende artikels. Bekijk ze eens rustig en ontdek dat ook JIJ gemakkelijk gezonde en gevarieerde bento brooddozen kunt maken. 

Leuke brooddooshacks om voor je kinderen een lunch te voorzien

Leuke bento-boxen maken voor beginners! Zo kan jij het ook!

Gevarieerde bentobox met volkoren pitabroodje, kaas, vlees en veel groentjes

Bento, de leuke gezonde lunch!

Waarom ik zo tevreden ben met onze Yumbox en streef naar gevarieerde lunchboxen

3x lekkere vieruurtjes waarmee je bij je kinderen gaat scoren!

Meal preppen : handig om gezonde lunchboxen te vullen en tijdens een drukke werkweek

Zo maak je zonder moeite een gezonde brooddoos

Lekkers om mee in de lunchbox te steken

Tips voor een gezonde lunchbox, ook al heb je weinig tijd

Lekkere muffins met ei en groentjes : kids -en lunchboxproof!

Pin deze Halloween bento lunchbox

Is deze Halloween bento lunchbox een leuk idee? Pin het aub.

halloween bento lunchbox  - unicorns & fairytales

XOXO Nathalie 

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply