Unicorns & Fairytales
My life Personal

Bye may, hello june!

De maand mei is weeral om… Bye may, hello june! Voor mij is juni dé aftelmaand. Ik ben leerkracht en voor ons is juni de laatste maand van het schooljaar. Meestal is dan net het schoolfeest achter de rug en komen de allerlaatste toetsen in zicht. De laatste loodjes…Maar wat bracht mei me nog allemaal?

Bye may, hello june

Als blogger

Op het gebied van bloggen gaat het allemaal wel goed! Ik schrijf nog steeds met heel veel zin mijn persoonlijke (mama)blogjes en ik heb ook mooie en leuke samenwerkingen mogen doen en er komen er nog. Het best gelezen blogje van deze maand is zonder twijfel de review van de Babybjörn carrier. Het werd gedeeld in een draagdoekengroepje op facebook en uiteraard bracht dat de nodige commentaar. Nochtans een eerlijke review!

Ik mocht ook een eetsetje van Nijntje weggeven. Dat kwam goed op tijd in de reeks over het eten met je dreumes!

Op Instagram en hier op mijn blog startte ik een eigen TAG. Talk the talk! #talkthetalkbynathalieke7. Daar stel ik om de week of om een bepaalde tijd een vraag die je dan kan beantwoorden vergezeld van een leuke foto. De bedoeling is om steeds minstens een vriend te taggen en de hashtag te gebruiken. Je kan uiteraard nog steeds meedoen! Je kan de vraagjes hier lezen.

Ik kreeg ook meer dan 200 volgers op Bloglovin en op Instagram bereikte ik de 600 volgers. Dankuwel! Heel fijn.

Als mama

Vince heeft enkele leuke sprongen voorwaarts gemaakt. Je kan al zijn vorderingen uiteraard volgen op Instagram of de vele persoonlijke mamablogjes. Hij maakte kennis met een cactus , wat minder leuk is maar kreeg er een nieuwe beste vriend bij: Bumba! Dit dan je allemaal hier lezen. De mooie soldaat op de foto is trouwens onthoofd door mister Vince. Na vele malen NEEN zeggen (omdat hij er steeds tegen duwde) is hij toch gevallen… KRAK BOEM!

IMG_7921

Als leerkracht

Ik kreeg goed nieuws want ik kan blijven lesgeven op de school waar ik nu sta. Gelukkig! Wanneer je nog niet vastbenoemd bent is dat steeds bang afwachten. Maar daar hoef ik dan deze zomervakantie al zeker niet van wakker te liggen. Joepie! We bereidden ons allemaal voor op een schoolfeest waar we workshops organiseerden voor de kinderen en vorig weekend was de aftrap. Het werd een leuk feest. Nu aftellen naar de vakantie want geloof het of niet, we kunnen dat zeker gebruiken, zowel leerkrachten als kinderen. Benieuwd hoeveel uren ik ongeveer in een week werk? Lees het hier

Als sporter

Nou, hoe sportief ik vroeger was, hoe onsportief ben ik momenteel. Ik moet dringend weer gaan bewegen want sinds mijn zwangerschap en bekkeninstabiliteit heb ik enorm veel last van mijn rug. Ik zou mijn spieren moeten verstevigen. De zin daarvoor is echter ver te zoeken.

Als shopper

Ik ben nog meer verslaafd aan shoppen dan vroeger sinds ik leuke webshops online ontdekt heb! Vooral leuke kinderkledij voor Vince. Binnenkort mag ik samenwerken met één van die leuke webshops dus hou zeker de blog in de gaten.

Ik hoop dat juni voor ieder wat wils brengt!

xoxo Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Eveline
  2 juni 2015 at 21:40

  Waauw, zo tof dat je weet dat je mag blijven! Bij mij is het nog bang afwachten… Ik hoop zo dat ik nog terug mag keren, is het niet begin dit jaar, is het in de loop van het jaar…

  • Reply
   Nathalie
   3 juni 2015 at 19:17

   Ik hoop het ook voor jou! Niet leuk hé dat afwachten…

Leave a Reply