Unicorns & Fairytales
thuis kerst vieren - unicorns & fairytales
cadeautips kerst en nieuwjaar My life

Mijn jaarlijks Kerstcadeau lijstje…

Elk jaar weer van dat: wat leggen we onder de kerstboom? Ik ben absoluut geen moeilijk persoon als het om cadeautjes gaat. Ik geef je dan ook jaarlijks wat kerstcadeau inspiratie. Wie weet… misschien geef ik je nét die tip die je nog nodig had om voor iemand een fijn kerstgeschenk te kopen. Here we go…

Kerstcadeau tips: mijn lijstje… 

1. A gir loves her shoes

Je kan nooit schoenen te kort hebben en tegenwoordig zijn laarzen voor dames helemaal weer in. Ik heb voor mezelf enkele Chelsea boots besteld. Super populair tegenwoordig en natuurlijk kon ik het niet laten om deze ook te bestellen. Ik ben er dan ook heel blij mee en kon niet wachten om ze aan te trekken. Voor de kinderen kocht ik ook sneakers die ik onder de kerstboom zet. Want bij ons zijn kerstgeschenkjes niet altijd speelgoed.

lees ook: 40+ Leuke cadeautips die géén “speelgoed” zijn

2. Een nieuw abonnement op mijn favoriete magazine

Ik koop altijd FLOW en Kiind magazine. Dit jaar heb ik mezelf getrakteerd op een abonnement voor Kiind magazine. Dan heb je ook enkele voordelen. Ik zeg dit elk jaar en ik vind het nog steeds een heel goed idee. Ik ben er blij mee! Een abonnement op Flow zou ik ook zeker nog leuk vinden. Je hebt tegenwoordig ook abonnementen op bijvoorbeeld Storytel, waar je luisterboeken kunt vinden. 

3. Een wellness arrangement 

Waar ik ook enorm naar zou uitkijken is een Welness arrangement. Een gelaatsverzorging, massage, sauna beurt. Alleen, met vriendinnen, met je partner. Even ontspannen. Want de laatste tijd is het woelig. Veel achter de computer zitten zorgt er ook voor dat je pijn krijgt in je rug. 

4. Een boom

Treedom werd opgericht in Italië en is een platform waar je een boom kunt aankopen en planten in landen verspreid over de hele wereld. Je kan kiezen welke soort boom, je hebt er zelfs naargelang je sterrenbeeld, en online kan je zowel het dagboek als de geolocatie van de boom volgen. Ze worden rechtstreeks door plaatselijke boeren geplant en leveren superveel economische, ecologische en sociale voordelen op. Volgens mij ook een leuk cadeau om aan een school te schenken, zodat de klas van je kind, of school van je kind deze evolutie mee kan opvolgen en er lessen aan kunnen koppelen over duurzaamheid en milieu. 

5. Sportief cadeau

Ik wil graag wel wat oefeningen beginnen doen, thuis, of terug wat gaan lopen, yoga doen. Met de juiste toebehoren en outfit kom je al een eind op weg. Of sportieve cadeaus voor de kinderen zijn ook altijd leuk. Wij gaan daardoor altijd bij Decathlon shoppen. Daar hebben ze ook tweedehands spullen trouwens! Ideaal om leuke koopjes te doen! De Sint kwam bij Vince en Lex warme voetbaloutfits brengen én een goal voor in de tuin. Zo kunnen ze goed oefenen.

6. Schoonheidsbehandeling 

Ik heb het al laten doen maar eigenlijk zou dit wel op mijn lijstje staan moest dat niet zo zijn: ik ben kei tevreden van mijn powder brows en permanente ontharingssessies bij O2 Clinic. Zo oprecht dat ze in mijn kerstcadeau inspiratie lijstje mogen staan. Vooral de wenkbrauwen zijn zo natuurlijk gedaan. Ik heb er amper nog iets aan te doen en mijn blik is veel meer open. 

7. Polewear / lingerie

Wanneer je hobby bestaat uit elke week een leuke outfit klaarleggen dan kan je daar zeker ook wel iets mee doen! Een bon van één van de merkjes die leuke polewear verkopen of van Hunkemöller is dan zeker altijd welkom. 

8. Favo juweel 

Hmmm… ik heb de laatste tijd wel wat meer gekocht voor mezelf merk ik. Ik kocht nog een ketting en armband om bij de armband te doen die ik van mijn vriend kreeg. Mikuta Shop is van een vrouw uit Duitsland die superleuke juwelen en kledij heeft. Nu is mijn setje compleet. Ik ben er heel blij mee… 

9. Tattoo 

Ik wil graag nog een kleine tattoo. Dat kost geld. Dus wie fan is van een tattoo of het al lang wil laten zetten: ideaal. Maak een leuke bon om een tattoo naar keuze te zetten. 

10. Een sporthorloge 

Ik wil heel graag terug beginnen fitnessen en lopen omdat mijn heup en bekken niet helemaal in orde is. Verstevigen is de enige manier om hiermee om te gaan. Om de vorderingen te volgen heb ik een Polar horloge besteld. Maar ik kan me voorstellen dat dit ook een perfect cadeau zou zijn voor onder de kerstboom. De Polar horloges bestaan in verschillende vormen en voor verschillende doeleinden. 

11. Mijn boek! 

Voor de creatieve zielen kan je mijn boek ook onder de kerstboom leggen. Die gaat over spelen met kinderen (zonder speelgoed, maar out of the box en materiaal dat voorhanden is) Met meer dan 100+ activiteiten.  Jammer genoeg niet fysiek, want in plaats van november komt hij pas in februari ’22 uit door papiertekort. Maaaarrrrr…. je kan hem wel al pré orderen en een bon afdrukken. Ik maakte een voorbeeldje. 

boek SPEEL! – unicorns & fairytales

DOWNLOAD hier de geschenkbon

12. Op hotel 

Als mama en papa is het soms wel eens nodig om wat tijd samen door te brengen. Een beetje US-time. Een hotel boeken, lekker eten en ontspannen om nadien weer die fantastische ouders te zijn. Yes. Ik doe mee! Probeer dus opvang te regelen voor je kinderen, boek dat nachtje hotel in een streek waar je altijd al eens heen wou gaan en geniet. 

13. Een nieuw huishoudtoestel

Oh mannekes. Ik heb kinderen die ‘s ochtends ALTIJD een toast wensen. Ons oud broodroostertje is echt aan vervanging toe. Misschien heb jij ook wel een huishoudtoestel dat aan vervanging toe is, of dat je wel écht graag zou hebben. Ik vind Kerst en Nieuwjaar daar ideaal voor. Haha. 

14. Een make-up setje

Een fijn cadeau is ook altijd een volledige make-up set. Niet gewoon wat losse spullen, maar écht een look. Foundation, poeder, oogschaduw, etc… Ik leerde sinds kort de producten van Sothys kennen en ik moet eerlijk bekennen dat ik ze erg fijn vindt. Ze zitten goed, dekken voldoende en geven een fijne uitstraling. 

kidsproof adventskalender maken - unicorns & fairytales

 

15. Een geschenkbon om te …

Nou, het is misschien niets groots om uit te pakken, maar een geschenkbon voor iets is ook altijd leuk. Bij de favoriete winkel, de kapper, een restaurant, om een ontbijtje te gaan doen en noem maar op… 

 

Nog cadeau inspiratie nodig? 

40+ Leuke cadeautips die géén “speelgoed” zijn

Met deze originele én toffe cadeau ideeën voor kinderen ga je scoren

25+ leuke en originele kraamcadeaus waarmee je gaat scoren

Zelf cadeautjes maken voor juffen en meesters met de Cricut

Leuke DIY cadeautjes voor de juf of meester die ook duurzaam zijn

Cadeautips / Wat mogen ze van mij onder de kerstboom leggen?

10 Cadeautips waar je mij een plezier mee doet!

en nog veel meer op mijn blog… 

 

Wat staat er op jouw lijstje?

XOXO Nathalie 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply