Unicorns & Fairytales
cadeautips voor haar - unicorns & fairytales
cadeautips Fashion fashion mama kerst en nieuwjaar lifestyle musthaves My life

Cadeautips / Wat mogen ze van mij onder de kerstboom leggen?

Binnenkort is het weer zover… de feestdagen komen eraan. Anders dan andere jaren… wat een feest van gezelligheid en verbondenheid moet zijn, wordt nu een feest op afstand. Wij gaan het ongetwijfeld zo gezellig mogelijk maken, maar het is anders. De kerstboom…. die blijft en ook de pakjes onder de kerstboom gaan zeker van de partij zijn. Want cadeautjes geven en krijgen is oh zo leuk. Elk jaar vraagt men achter mijn lijstje. Dus vorig jaar maakte ik al een verlanglijstje en dit jaar maak ik er weer eentje. Misschien krijg jezelf nog inspiratie. 

Cadeautjes onder de kerstboom…

Cadeautjes onder de kerstboom mogen in mijn ogen nuttige zaken zijn. Nou ja… of kleine handige zaken, zodat je meer pakjes hebt om open te doen. De Sint is toch juist geweest voor de kinderen en dat is meestal speelgoed, dus moet het in mijn ogen niet noodzakelijk weer massa’s speelgoed zijn. (zie ook mijn artikel over 40 Leuke cadeautips die géén “speelgoed” zijn. ) Sinds ik mama ben geworden hunker ik ook steeds meer naar die nuttige zaken. Klinkt saai hé… Is het niet… toch?  Voor kinderen maak ik een uitzondering, al wil ik dat ze leren dat cadeaus niet altijd speelgoed moet zijn EN dat je tevreden moet zijn en dankbaar moet zijn als je iets krijgt. Maar goed… wat mag er voor mij onder de kerstboom…. Een luxeprobleem en helemaal niet nodig in feite, maar… wie krijgt er niet graag een cadeau…

Zoek je cadeau inspiratie? Dan kan je altijd een kijkje nemen op mijn blog onder de categorie CADEAUTIPS

1. Nachtkledij & comfi outfits 

Nou, ik zeg het nog mooi… nachtkledij. Ik bedoel dus eigenlijk gewoon pyjama’s eh. Het mag wel iets verfijnd hebben uiteraard, maar ik kan wel iets doen met wat deftige exemplaren… Voor de winter. Dus ook niet te koud. Niet te kinderachtig want ik durf wel eens in het weekend wat langer in mijn comfi kledij zitten… Dat brengt mij tot nog iets… Je hebt zo tegenwoordig van die comfi chique kledij waar je verantwoord een hele dag mee thuis kan rondlopen zonder dat je het gevoel hebt dat je dus nog in je pyjama zit. Nice. Dat graag.

2. Schoenen, schoenen en nog eens schoenen? 

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik kan altijd wel iets doen met schoenen. Laatst heb ik enkele enkellaarsjes gekocht om onder toffe outfits te dagen. Boots zijn ook altijd goed, zeker nu we veel gaan wandelen en sjah… sneakers komen altijd van pas. Wat ik niet meer heb zijn echt laarzen. Zowel klassieke als regenlaarzen. Aangezien ik eind dit schooljaar op zeeklassen ga (als corona het toelaat) kan dit misschien wel van pas komen….

3. Abonnement FLOW of ander favoriet tijdschrift 

Ik zeg dit elk jaar maar ik koop elke maand de FLOW, dus misschien is een abonnement daarop wel handig. Ik hou van die boekjes. Ze geven me inzicht en ze geven me ook rust. Je hebt er ook kalenders en agenda’s van enzo. Ik zou er niet rouwig om zijn moest dat pakje (nou ja…) onder de kerstboom verschijnen. Pluspunt: je hebt elke maand iets om naar uit te kijken.

4. Tegoed voor Yoga lessen of een mindfulnesscursus

Ik zou heel graag Yoga gaan volgen. Niet zomaar elke Yoga, maar actievere. Vinyasa raadde iemand me aan. Nu met de corona gaat het nog niet maar ik vind zulke dingen ook altijd wel handig om te krijgen: een workshop, abonnement op iets. Zo leer je weer nieuwe zaken kennen. én het is niet steeds iets materieel. 

5. Een bon voor een zelfgemaakt dineetje 

Wel, nu met de corona moet je inventief zijn. Ik wil wel een romantisch etentje krijgen, maar dan helemaal corona proof. Uitgehaald, zelf gemaakt, maakt allemaal niet uit. Met kaarsjes, een lekker wijntje en helemaal opgekleed. Als we niet naar het restaurant mogen, dan moet het restaurant maar naar ons komen…

6. Deco items voor in huis

Nou, ik verander wel eens graag van decoratie. Mij kan je dus ook altijd plezieren met een waardebon van Dille & Kamille, Zara Home, H&M Home, Sostrene Grene. Zelf iets voor de kinderkamer of speelkamer is leuk. Sinds ik mama ben geworden ben ik meer bezig met dingen voor mijn kinderen, dan met dingen voor mezelf… Maar dat is herkenbaar zeker? 

slaapkamer met natuurlijke kleuren - unicorns & fairytales

7. Raar maar waar: sokken! 

Goh, je mag het raar vinden maar ik heb eigenlijk geen mooie sokken thuis. Ik doe altijd maar wat aan. Misschien is het wel eens fijn om echt mooie vrouwelijke sokken te vinden hahahaha. 

8. De allerbeste deo ever: Rituals stick 

Weer zoiets raar, maar ik zweer bij de deo sticks van Rituals. Heb er maar eentje die ik eventueel ook nog zou willen in plaats van Rituals. De mijne is net op, dus jah… ik kan het best gebruiken. 

9. Curly Girl Methode haarknipbeurt

Ik heb krullend haar en ik zag dat je met de CG methode wel mooie resultaten kunt bereiken. Nu zijn er hier en daar kappers die erin gespecialiseerd zijn. Ik zou dat wel eens willen testen…. 

10. Mijn vaste make-up van MAC

Ik heb een wenkrauwenstick van M.A.C Cosmetics: Fling. Die gaat er snel vandoor en gebruik ik normaal gezien dagelijks (als hij niet op is). Daar kan ik dus zéker iets mee. 

11. Producten van Naïf 

Sinds ik ambassadeur ben van Naïf ben ik zelf verslaafd aan de shower gel en shampoo. Ook de kids gebruiken de producten dagelijks en wij zijn fan van het ‘toverschuim’ en de bruistabletten. Ik heb alvast nieuwe bruistabletten besteld om mee onder de kerstboom te leggen. 

cadeaus voor haar - unicorns & fairytales

12. Ik kan altijd wel een aanvulling gebruiken …

Geef me een assortiment koffie capsules, mijn favoriete thee, mijn favoriete wijn… Iets dat ik veel eet of drink en ik ben tevreden. Het moet niet altijd nieuw zijn. 

13. Lingerie

Ik wil wel nog wat setjes lingerie… Maar het is niet makkelijk om voor mij setjes te kopen. Ik ben nogal kieskeurig. Een mooi body’ke is ook altijd welkom.

14. Parfum, maar wel mijn favoriet 

Ik heb nog een vol flesje, dus dit jaar geen parfum voor mij aub. Maar… wat altijd wel een fijn cadeau is, is mijn favoriete geurtje als hij op is: Amor Amor. 

15. Een verwendagje 

Waar je mij ALTIJD een plezier mee doet is een verwendag. Massage, gezichtsbehandeling enzovoort. Maar dat is natuurlijk vaak al een duurder cadeau.

16. Wimper extensions 

Hahaha, misschien een raar cadeau maar ik wil graag eens wimperextentions laten zetten… Een cadeaubon voor de eerste keer is altijd fijn. 

17. Nieuwe hoesjes voor mijn nieuwe smartphone en Tablet 

Mijn beroep bestaat voor een groot deel uit artikels maken en social media dus heb ik net de nieuwe iPhone gekocht. Daar horen natuurlijk nieuwe accessoires bij. Ik bestelde reeds bij Smartphonehoesjes.nl enkele supermooie exemplaren. Maar afwisseling is altijd fijn natuurlijk. Je hebt ook styluspennen die je op de tablet kan gebruiken en heel handig: een kidsproof hoesje… Yup, maat maar komen hoor. Ze hebben er enkele zeer mooie merkjes zoals IdealOfSweden en Selencia. 

 

En jij? Wat zou jij wel onder de kerstboom willen zien liggen? 

XOXO Nathalie 

 

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kris10
    15 december 2020 at 14:55

    Iemand die onze badkamer renoveert, en ook helemaal uitdenkt hoe die er mag uitzien. Helemaal geen zin om me daarmee bezig te houden. Ik wil alleen JA of NEE zeggen.

Leave a Reply