Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 38

Deze week hebben we vooral thuis opgeruimd. Maar met Vince die weer ziekteverschijnselen vertoonde, een drukke week en een man die ook niet zo goed was staan we wel een beetje achter op de planning… Toch waren er ook enkele leuke hoogtepuntjes deze week. This week we tried to clean the house. But some bugs spoiled the whole thing. My men were sick! Anyway, we had some nice moments

 

Kleine crisissen en grote vrienden

Nou ja, elke dag is leuk als je wakker wordt en je je zoontje ziet. Ook al ligt hij de laatste tijd vaak tegen de grond omdat hij zijn zin niet krijgt. Oh ja, we zijn in DIE fase beland. Een fase die blijkbaar heel lang kan duren. Geen crisissen wanneer hij kan gaan spelen met zijn dikke vriend Robin. We gingen op bezoek om een weekje Roompot vast te leggen en Vince vond het heerlijk!

Actually every day when I wake up, I love the day when I look at my little boy. He is in a fase where he wants to have everything going his way. Yup… THAT fase. No crisis when we visited his best friend.

diary 38 - unicorns & fairytales

diary 38 - unicorns & fairytales

diary 38 - unicorns & fairytales

 

Nieuwe visitekaartjes

Ik had dringend nood aan nieuwe visitekaartjes. De oude waren “verouderd” en niet meer in de stijl van de huidige blog. Daarom maakte ik er zelf op Webprint. Heel makkelijk en snel. Helemaal leuk is dat je ze krijgt in een bewaardoosje. Voor 99 visitekaartjes betaal je tussen de 11 en 16 euro ongeveer. Ik vind ze zelf zeer geslaagd, lekker clean en past goed bij mijn blog. Wat vind jij?

I really had to make some new business cards. What do you think? I think they match perfectly with my blog.

diary 38 - unicorns & fairytales

diary 38 - unicorns & fairytales

diary 38 - unicorns & fairytales

Concertje

Donderdag ging Vince slapen bij oma en opa en pikten wij een concertje mee van Macklemore & Ryan Lewis. Ik moet het zeggen, die man kan wel entertainen. Het was écht goed. En wie kwam ik daar tegen? Chantal van Moms to the max!

We went to the concert of Macklemore and Ryan lewis. It was great!

Vince’s wardrobe

We hebben de wardrobe van Vince uitgebreid voor tegen de zomer en deze leuke spulletjes van Iglo&Indi hangen er al zeker bij. De andere items kom je ongetwijfeld binnenkort tegen op mijn blog.

We’ve expanded Vince’s wardrobe with some new items from Iglo&Indi. We are ready for summer! You’ll see the other items very soon.

diary 38 - unicorns & fairytales

diary 38 - unicorns & fairytales

Jeugdboekenweek

Zoals je al gemerkt hebt staat alles (of toch veel) in teken van de jeugdboekenweek 2016. Je kan leuke tips lezen, boeken ontdekken en zelfs boeken winnen! Wil je alle blogjes lezen? Ga dan even naar de categorie ‘BOEKEN’ op mijn blog.

As you’ve noticed, my blog is all about books this week. That’s because it’s a book week in Belgium. The blogs are all in Flemish.

boekentips - unicorns & fairytales

Fotoshoot

Woensdag ging ik even langs Freddy Pant Room om te gekke exemplaren voor een shoot. Wat ik van de broeken vond lees je binnenkort. Ook de resultaten van de shoot zal je snel te zien krijgen. Het was even wennen want normaal gezien sta ik zelf achter de camera en niet voor maar het was heerlijk weer in het park dus dat viel heel goed mee. Tim Wilmsen, een ex-collega, heeft de foto’s gemaakt en ik kan niet wachten ze aan jullie te laten zien. Thuis hadden we even pret met Vince, hij vond dat niet erg…

I did a fotoshoot with some Freddy Pant Room items. Soon, you will read more (and see the pics) on my blog!

Freddy Pantroom - Unicorns & Fairytales

Freddy Pantroom - Unicorns & Fairytales

Freddy Pant Room - Unicorns & fairytales

How was your week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply