Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips Winactie & Give away

Webshoptip #6 | Moms to the max + WIN

Moms to the max, een nieuwe webshop met erg leuke merkjes die je moet ontdekken. Deze webshoptip geeft een kijkje in haar collectie en ambitie!

Ik mocht deze dame ontmoeten ‘in person’ en we spraken af in La Suite op het trendy Zuid in Antwerpen. De ideale plek om op een terras een glaasje te drinken en de persoon achter de webshop en in haar geval de persoon achter de blog te leren kennen.

Chantal is een hele leuke vlotte dame met Nederlandse roots. Ze heeft 2 zonen en woont in België. Ik ben dan ook heel blij dat er zo’n trendy webshop in België te vinden is. Chantal wou al lang iets voor zichzelf hebben en uiteindelijk heeft ze nu de stap gezet. Een eigen webshop is hard werken maar wel erg leuk. Ik vroeg haar naar de naam van de webshop en moms to the max verwijst eigenlijk naar mama’s (en uiteraard ook papa’s) die het maximale willen voor hun kids. Ik sprak het eerst verkeerd uit maar je moet het op z’n engels zeggen: “max”. Nou, bij ons in België is er de uitdrukking: “dat vinden we de max” , dus wij hebben lekker nog een excuus!

Een leuk detail: in het logo zitten de handjes van haar kinderen verwerkt! Als dat geen persoonlijke touch is!  Chantal probeert de kledij op haar website zoveel mogelijk in outfit te laten zien, zodat je ideetjes kan opdoen qua combineren. Vind ik leuk! Vaak weet je niet hoe de kledij aanpast en als je online shopt al helemaal niet. Dit geeft dan toch een beter beeld. Leve de kleine mini-modellen.

lucky-no-7-lizzard-licious-onesie

Lucky no 7

rags-rags-romper-cactus-girl

Rags

 

De merkjes die ze momenteel heeft zijn erg leuke namen zoals Lucky no7, Booso, Zezuzulla, Rags, Popupshop, Pola&Frank en voor de winter komen I Dig Denim en Tocoto Vintage er nog bij! Yay! In de toekomst zal deze webshop nog uitbreiden. Zeker eentje om in de gaten te houden me dunkt!

De leuke prints van Zezuzulla zullen verschillende mama’s onder ons wel kunnen paaien. Ik zette mijn favoriete spullen van Zezuzulla even op een rijtje (solden!)

Unicorns & Fairytales - Moms to the max

zezuzulla-kimono-blouse-boar

zezuzulla-boar-shorts

Maar ook het merkje Booso is nieuw voor mij. Het is een Pools merkje en ik denk dat het niet lang gaat duren voor er een item in de kast van Vince te vinden zal zijn.

De merkjes die ze momenteel heeft zijn erg leuke namen zoals Lucky no7, Booso, Zezuzulla, Rags, Popupshop, Pola&Frank en voor de winter komen I Dig Denim en Tocoto Vintage er nog bij! Yay! In de toekomst zal deze webshop nog uitbreiden. Zeker eentje om in de gaten te houden me dunkt!

booso-bison-dress

Unicorns & Fairytales - Moms to the max

Dit broekje is al een tijdje populair op Instagram en komt van Popupshop…

Unicorns & fairytales - moms to the max

Nog een leuk weetje: de solden zijn begonnen! Vanaf 23 juni kan je koopjes doen. Ga vlug kijken!

Nou, wie niet genoeg kan krijgen van deze heerlijke merkjes (geef toe, ze zijn onweerstaanbaar) mag ik heel blij maken! Er zijn namelijk 4 cadeaubonnen te winnen van  15 euro. Je kan ze via Facebook of Instagram winnen. 2 gaan er op elke social media de deur uit. Hoe winnen? Easy, dit is alles wat je moet doen…

Unicorns & Fairytales - Moms to the max

Op instagram

– volg @moms_to_the_max  en @nathalieke7
– de foto liken en iemand taggen onder de foto
– voor een extra entry (je wordt een keer extra in de namenpot gestoken) kan je de foto reposten en de hashtag #nathalieke7lovesmomstothemax gebruiken

Op Facebook

– like de facebookpagina van Moms to the max en laat in de comment onder de foto van de winactie even achter wat jij graag zou kopen moest je de cadeaubon winnen.

voor extra entry’s:
– like de facebookpagina van Unicorns&Fairytales.
– deel het bericht op je eigen pagina (of op de pagina van iemand anders)

Belangrijk om te weten:

*Voor elke extra entry komt je naam een keer extra in de prijzenpot.

*De gewonnen bonnen kunnen niet gebruikt worden op afgeprijsde artikelen tijdens de solden of andere acties en zijn een half jaar geldig.

*Neem deel met een geldig mailadres.

*Alle foto’s zijn eigendom van de betreffende merkjes.

 

Veel succes! Deze winactie loopt van woensdag 24 juni tot en met woensdag 1 juli!

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Sylvie
  25 juni 2015 at 20:31

  Leuk!! Ik heb meegedaan op Instagram en Facebook en volg daar nu ook jouw pagina!

 • Reply
  Sonja
  28 juni 2015 at 09:29

  Dat Booso broekje, love! Doe zeker mee!

 • Reply
  Saskia
  29 juni 2015 at 20:12

  Wat een onwijs gave kleertjes, natuurlijk doe ik mee!

Leave a Reply