Unicorns & Fairytales
jaaroverzicht Unicorns & fairytales
My life Personal

12 beelden en gedachten uit 2018

We trekken de deur van 2018 achter ons toe en gaan de deur binnen van 2019. Een nieuw jaar en weer  nieuwe kansen, nieuwe voornemens en uitdagingen. Zo bekijk ik het althans. Ik blik graag met jullie terug op 2018 aan de hand van 12 foto’s: voor elke maand een foto.

Januari 2018

bruidsjurk - unicorns & fairytales

In januari mocht ik samen met één van mijn beste vriendinnen naar een trouwbeurs. Zij is weddingplanner (en een hélé goeie!). Ik had me al een tijdje opgesloten thuis, had zeer zéér weinig slaap en het was een dagje om niet te vergeten. Ik werd opgemaakt en voelde me op en top vrouw in deze trouwjurken. Ik ben haar dan ook ontzettend dankbaar voor deze mogelijkheid. Zo weet ik ook tenminste hoe ik eruit zou zien moest ik ooit trouwen hahaha.

Februari 2018

Ik experimenteerde meer en meer met leuke gemakkelijke recepten (want ik ben echt geen keukenprinses) en de plannen die ik al heel lang had voor een nieuw Instagram account (over leuke recepten voor kinderen en leuke lunchboxen) werd besproken met mijn collega, die ondertussen een heel goede vriendin geworden is en dezelfde toffe ideetjes deelt. Het nieuwe account Kidsfood & Lunchbox is ondertussen gestart en kan je volgen op Instagram.

Maart 2018

bednet - unicorns & fairytales

Wij hebben niet zoveel gezinsfoto’s. Meestal sta ik achter de camera en trek ik foto’s. Mijn doel voor 2019 is dan ook meer foto’s maken met ons 4 op de foto. De matching pyjama’s zijn trouwens van Woody. Die zijn ontzettend leuk hé. Wij hebben er wel enkele setjes van. De kinderen vinden dat kei leuk om allemaal dezelfde pyjama’s te hebben.

April 2018

uitdrogingsverschijnselen door buikgriep - unicorns & fairytales

Niet enkel de verjaardag van Vince op 10 april, maar ook jammer genoeg de maand waarin Lex opgenomen werd in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Hij bleef last hebben van buikgriep en uiteindelijk was er geen andere oplossing. We zijn al twee jaar aan het sukkelen met Lex en nog steeds is hij veel ziek. Maar gelukkig was dit het ergste wat hij had in 2018. Het is een vrolijk mannetje dat goed ontwikkelt dus dat is al positief.

Mei 2018

europapark - unicorns & fairytales

Wij gingen met zijn drietjes (Lex mocht bij zijn oma en opa blijven) naar Europapark en dat was reuzefijn. Dat is echt de moeite en we mochten er ook overnachten. Onze trip naar Europapark kan je opnieuw lezen. Je moet er wel voor naar Duitsland en dat was meteen ook onze langste reis met onze firstborn. Hij genoot er wel van en wij ook.

Juni 2918

In juni gingen we samen met een ander gezin naar de Kempervennen. Dat was fijn, zo allemaal samen. Als fervente Center Parks ganger was dit de eerste keer dat we naar de Kempervennen gingen. Niet mijn favoriete park maar wel leuke activiteiten die je daar kan doen.

Juli 2018

villages nature paris - unicorns & fairytales

In juli gingen we naar het meest indrukwekkende park dat ik al zag van Center Parks en dat was Villages Nature Paris. Het subtropisch zwembad daar is echt kei kei leuk! Lex en Vince waren nog iets te klein voor alle coole buizen die daar waren maar kinderen vanaf 8 jaar hebben er volgens mij de tijd van hun leven. Ook zonder de glijbanen in het zwembad was het een tripje om niet te vergeten.

Augustus 2018

Augustus was eigenlijk een maand boordevol mooie momenten. Ik organiseerde voor mijn mama en bomma een fijn moment op moederdag in de zelfpluktuin in Mechelen. Ze mochten zelf een boeketje bloemen plukken.

September 2018

Mijn schoonbroer en schoonzus gaven elkaar het JA-woord en dat was natuurlijk het meest bijzondere én mooiste moment van deze maand. De ouders van mijn vriend en schoonroer zouden heel fier geweest zijn op hun zonen en zouden ondertussen al 5 kleinkinderen hebben gehad. Ik denk vaak aan hoe het zou zijn moesten ze beiden nog leven. Nu zijn ze sterretjes in de hemel en worden ze bommi en bompi genoemd door onze kinderen.

Oktober 2018

Scheldeland - unicorns & fairytales

We vierden mijn verjaardag in het Scheldeland. Een leuk weekendje weg met ons tweetjes, zonder kinderen en met lekker eten en een grote fietstocht. Het was ontspannend om in eigen land, met toch prachtig weer, even te ontsnappen aan de drukte van het alledaagse leven.

November 2018

knutselen met dennenappels - unicorns & fairytales

Oktober was ook weer een drukke bezige maand maar als ik het overzicht bekijk dan hebben wij altijd wel goedgevulde maanden. Knutselen is één van de favoriete bezigheden van de kinderen en mezelf. Herfst en winter zijn twee seizoenen die enorm dankbaar zijn om je creatief helemaal te laten gaan. Moest je nieuwsgierig zijn naar onze DIY dan verwijs ik je graag naar de DIY pagina.

December 2018

Hoe kan het ook anders: het mooiste moment van december was kerstavond gecombineerd met de tweede verjaardag van Lex. Zo gezellig met familie. Want familie en vrienden blijven toch het belangrijkste in mijn leven.

 

Hoe zag 2018 er voor jullie uit? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply