Unicorns & Fairytales
tripp trapp - unicorns & fairytales
avondmaal Food Gezondheid / Health My life Webshoptips Winactie & Give away

10 redenen om wél te kiezen voor Hello Fresh + korting!

Ik testte enkele maanden geleden de Hello Fresh box al een keer. We lieten hem toen in Center Parks afleveren (ja dat kan!) en eerlijk gezegd was ik meteen verkocht aan het principe. Want wat is het handig om eens een week niet te hoeven nadenken over wat we gingen eten en te gaan shoppen. Het enige wat me tegenhield waren de abonnementen. Maar goed nieuws want vanaf nu hang je niet meer vast. Je kan nl. wekelijks stoppen! Zij noemen het flexibel lidmaatschap. Yes! En goed nieuws, ik mag jullie een kortingscode geven zodat jullie eerste box sowieso goedkoper is. Dus probeer het eens?

Hello Fresh, wat is het en is het wel ok?

Wel, je kent het wel denk ik. Hello Fresh zijn maaltijdboxen die bij jou thuis geleverd worden. De maaltijden die je gekozen hebt (of niet gekozen hebt, je kan je ook laten verrassen) worden op een gekozen dag en tijdstip bij jou thuis afgeleverd (of bij de buren, aan de deur of een andere optie). De maaltijden die je gekozen hebt zitten al verdeeld in zakjes met de nodige ingrediënten en je krijgt er een recept bij. Zo kan je makkelijk zien hoe je de maaltijd kan klaarmaken. Wij kozen voor volgende week de vis, pasta met vlees en nog vis. hahaha. Maar je kan dus kiezen uit verschillende boxen. Zelfs een ontbijtbox, fruitbox en wijnbox.

hello fresh - unicorns & fairytales

Wat zijn de principes

HelloFresh is vernieuwd. Ze hebben de klanten en reviews aanhoort en hebben hun service aangepast naar de noden van de klant. Heel goed vind ik dat. Zeker het wekelijks opzeggen, het pauzeren en het wijzigen van de box wanneer je wil. Bangelijk!

hello fresh - unicorns & fairytales

 

 

 

.

zin in lekker uitpakken

 

Krijg 25 euro korting!!

Ik heb goed nieuws voor wie hem ook eens wil proberen: je krijgt namelijk 25 euro korting. Indien je maar een week wil proberen is dat natuurlijk helemaal ok. Maar zo heb je wel eens een idee (en een makkelijke week want je hoeft niet te koken op sommige dagen)  BELANGRIJK>>>> Via deze link kan je je box bestellen en gebruik daar de code FLEXG26

Indien je hem bestelt, laat je het dan weten? En ook of die is meegevallen? Ik hoor het graag.

Smakelijk!

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Marieke
  11 juli 2017 at 08:19

  Ik vind Hello Fresh superleuk, maar ik vind het echt duur! Ik doe voor ongeveer 80 euro boodschappen per week normaal (inclusief luiers), maar Hello Fresh ben ik dat ongeveer ook al kwijt voor 3 maaltijden.

  • Reply
   Nathalie
   25 juli 2017 at 19:27

   Oh echt? Ja dat begrijp ik wel. Wij geven precies wel heel veel uit aan eten dan… 🙁

Leave a Reply