Unicorns & Fairytales
Jbc Kids Store - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids My life

Ken jij de nieuwe JBC KIDS winkel al?

Vind jij de kinderkleding van JBC ook zo leuk? Ik wel. Op de website zie ik vaak hele leuke dingen verschijnen. Maar wanneer ik in de lokale JBC ga winkelen lijkt het aanbod zo klein. Dat is omdat ze niet voldoende ruimte hebben of omdat er weinig stok is. Ook is winkelen met je kinderen niet altijd even leuk. Maar de nieuwe JBC Kids Store in Waasland shopping biedt uitkomst. En er zijn plannen voor meer van deze winkels. Yay!

JBC kids Store

De nieuwe JBC Kids Store in het Waasland Shopping Center is mega leuk. Op elk hoekje is er wel iets te doen voor kinderen. Ze zullen zich niet snel vervelen en de papa’s die erbij zijn ook niet. Wij konden Vince alvast entertainen terwijl ik rustig in de winkel kon rondlopen. Normaal gezien doe ik dat altijd snel of gaat het gepaard met heel wat stress want de kinderen (én papa’s) zijn het vaak snel beu. Maar deze keer was anders. Het design is ook heel mooi, strak en Scandinavisch en toch speels.

Jbc Kids Store - unicorns & fairytales

Jbc Kids Store - unicorns & fairytales

Met een lach op het gezicht

We werden vriendelijk onthaald door een medewerksters van de JBC Kids Store, die Vince een jeton gaf om een balletje te draaien. Daar zitten suikervrije snoepjes in met Paw Patrol op. Ik proefde ze zelf en ik vond ze lekker. Beetje speciaal wel, dus er zullen ongetwijfeld kinderen zijn die het niet lusten (Vince was er de eerste keer ook niet gek op) Maar ik vind dit toch een goede zaak. Het balletje draaien vinden ze geweldig.

lees ook: een wondermooi feest met matching outfits voor vader en zoon

Jbc Kids Store - unicorns & fairytales

Leuke kledij

Maar ja, we gaan in eerste instantie naar de JBC Kids Store om er kledij te vinden natuurlijk dus ik liep er maar al te graag rond. Ik heb JBC altijd geweldig gevonden. Prijs Kwaliteit heel goed en ze spelen altijd goed in op de noden en de mode. Zo heb je een heel leuke Bumba collectie in zwart wit. Heel modern en leuk. Moest ik een kleintje hebben, ik zou het nog durven kopen.

JBC kinderkledij

Jbc Kids Store - unicorns & fairytales

Jbc Kids Store - unicorns & fairytales

Aangepast voor kinderen én ouders

De paskamer is aangepast aan kinderen. Ze zullen zich willen omkleden, geloof mij. Overal is er wel iets om te bekijken of om aan te prutsen en dat is nou net wat kinderen willen (en niet altijd mogen in de winkel) Ook is een aparte ruimte om te verschonen en borstvoeding te geven. Top. Het is fijn om hier te gaan winkelen mét kinderen. Het is een uitstapje op zich.

Jbc Kids Store - unicorns & fairytales

Ze stimuleren lezen

Nog een pluspunt van de JBC (dat hebben ze nu wel in elke JBC): ze werken samen met uitgeverijen zodat ze aan de jarige job boekjes kunnen geven als cadeau. Wanneer ze op je klantenkaart staan en ze verjaren mag je een leuk leesboek gaan halen. Het zijn zeker niet de minste leesboeken hoor! Dit vind ik enorm goed. Als boekenwurm en leerkracht sta ik hier helemaal achter.

lees ook: zoekboeken

Jbc kids store - unicorns & fairytales

Jbc Kids Store - unicorns & fairytales

Wij zijn alvast mega blij met onze aankopen in de JBC Kids Store en wij blijven fan! Natuurlijk kan je, als het Waasland Shopping Center te ver is, nog enkele andere kids winkels vinden in België en anders kan je ook alles in hun webshop vinden. 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Stef
    22 september 2018 at 10:17

    WoW ziet er super uit! Ik hoop dat er in Wijnegem shopping ook eentje komt! Al zijn ze daar in de “gewone” jbc ook al super kindvriendelijk. Donderdag ging ik een eerste outfitje zoeken voor kleine broer (die pas in maart komt maar ach mama wou shoppen). De collectie hing nog niet uit, maar ze hebben mij ze toch al even laten zien (cute!), En ik kocht een keischattig vossenpakje met rits en kap. En grote zus Lily kreeg een groeimeter cadeau en patches om op kapotte knietjes te strijken. 😀

Leave a Reply