Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids fashion mama My life

Regenjassen hoeven niet meer suf te zijn, joepie!

Sinds vorig seizoen zie ik meer en meer mensen in een regenjas rondlopen waarvan ik denk: hé maar da’s mooi zeg! Ik weet nog goed dat ik regenjassen haatte. Een KW’ke noemde men dat toen. Zo eentje dat je kon oprollen en een zakje van kon maken. Afschuwelijk. Maar nu… Nu zijn er dus mega fashionable regenjassen (voor heel het gezin hé!!) Klinkt dat nu dom?

Mooie regenjassen

Omdat ik meer en meer met de fiets naar mijn werk ga en omdat het herfstseizoen is begonnen was ik dus op zoek naar mooie regenjassen. Zowel voor mezelf als voor de kinderen. Het is echter niet moeilijk meer om een mooie regenjas op de kop te tikken en nog een voordeel: je kan ze ook aantrekken (zonder schaamte) als het niet regent. Noem me een verwend nest maar ik vind het heel belangrijk dat mijn kinderen en ikzelf netjes zijn aangekleed.Ik zocht en ik vond. Ik ben enkel nog aan het twijfelen over de kleur en tussen twee merken: Rains & America Today. De ene is al wat budgetvriendelijke dan de andere…

lees ook: Donkere dagen? Controleer je (kinder)fiets.

mooie regenjassen - unicorns & fairytales mooie regenjassen - unicorns & fairytales

mooie regenjassen - unicorns & fairytales

 

Rains

Ik heb al een boekentas van Rains, een merk dat eigenlijk alleen maar producten verkoopt die tegen de regen kunnen (handig!). Ik ben er heel tevreden mee. Er past ook een laptop in naast de andere spullen en het is nog mooi ook. Ze verkopen dus ook mooie regenjassen die je ook bij de Bijenkorf kunt vinden. Wie dus nog geen goede winterjas gevonden heeft kan zeker eens een kijkje nemen. De Rains regenjas is niet goedkoop maar als ik de boekentas bekijk dan weet ik zeker dat het van degelijke kwaliteit is.

mooie regenjassen - unicorns & fairytales mooie regenjassen - unicorns & fairytales

Ook voor kinderen

Wist je dat je ook gewoon kei leuke mooie regenjassen voor kinderen hebt? Van hetzelfde merk als voor jezelf? America Today bij de Bijenkorf is zo’n merk. Ik ben sterk aan het twijfelen om ook zulke jassen voor de kids aan te schaffen. Vince heeft er al eentje maar Lex kan er nog wel eentje gebruiken. Binnenkort zullen we het wel nodig hebben denk ik.

mooie regenjassen - unicorns & fairytales mooie regenjassen - unicorns & fairytales

Zijn jullie ook fan van mooie regenjassen of maakt het niet veel uit?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Michelle
    24 september 2018 at 21:06

    Ik heb de gele regenjas van america today en ben er helemaal fan van! Zeker kopen hoor 😉
    Ik wist niet dat ze deze ook voor kindjes verkopen, dan ga ik zeker eens kijken xx

Leave a Reply