Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 72 | Persdagen en voorbereidingen voor de baby

Oh wat een week was het. Vince ging de tweede week naar school, ik had enkele leuke persdagen en deed wat voorbereidingen voor de baby. Allemaal heel erg op mijn eigen tempo want de laatste loodjes wegen het zwaarst hé.

 

Mijn grote kleine man op school

Oh wat heb ik al menig traantjes moeten wegslikken wanneer ik Vince ga afzetten op school. Hij is nog zo klein in vergelijking met alle andere kinderen daar. Mijn moederhart bloedt als ik hem met tranen moet achterlaten. Gelukkig huilt hij niet lang en doet hij nadien heel flink mee in de klas. We hebben net oudercontact gehad, een klein gesprekje, en daaruit bleek toch dat hij zich wel degelijk goed voelt in de klas. Ik merk het ook dat hij zich in de klas wel goed voelt. Hij vraagt ‘s morgens naar zijn juf en hij komt vrolijk uit school. Het zal wel niet meer lang duren of hij is het gewoon. Ook doet hij daar flink op zijn potje. Fiere mama! Die zindelijkheidstraining waarbij ik gewoon even doorgebeten heb blijkt dus effectief te werken hahaha. Ik schreef nog niet zo lang geleden waarom ik tegen de potjestraining opzag. Maar nu kan ik dus best zeggen dat het nog meeviel.

fullsizerender-141

Outfit // jasje en sjaal van Mouse in a House (Bambini Amore) // Broek: Popupshop kids (URBANminiSHOP) // schoenen: British Knights // rugzak: Herschel (Duifhuizen)

 

Persdagen

Elk jaar houden vele persbureaus ‘persdagen’. Dan wordt de pers (daar horen dus ook bloggers bij *glunder*) uitgenodigd om nieuwe collecties te gaan bekijken van allerlei merkjes. Vaak staan daar ook de mensen achter de merkjes indien mogelijk en kan je kennismaken. Ik vertrok ‘s morgens en ging op mijn eigen tempo want ik moet het echt heel rustig aan doen en veel rusten. Maar goed, we ontdekten echt leuke spullen en nieuwe collecties. Het belooft de moeite te worden. Altijd fijn om nieuwe contacten te leggen. Binnenkort ga je ook sommige dingen op de blog tegenkomen want natuurlijk wil ik jullie die spullen ook laten zien.

persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales persdagen - unicorns & fairytales

Voorbereidingen baby

♥ Ja! We zijn op de goede weg. De babykamer is geschilderd, de commode staat in elkaar, het bedje heb ik ook in elkaar gezet en de tipi is eindelijk weer van de partij. Ook de nieuwe PAX kledingkast staat gereed. Eindelijk kan nu het decoreren beginnen. Ik kijk er zo naar uit om alles klaar te zetten.

♥ De geboortekaartjes zijn bijna in orde. Het ontwerp is gemaakt door Creatieve Kaarten en nu zijn we de finishing touch aan het doen: sommige lettertypen veranderen, een beetje de lay out schikken en dan… kunnen de proefdrukken opgestuurd worden.Ik ben heel erg blij met de service van hen want ik heb al veel veranderingen doorgevoerd en dit doen ze keer op keer zonder problemen. Ik lijk wel een pregzilla…  Ik liet de enveloppen al opsturen zodat ik ze al kan beginnen schrijven. Je kan trouwens mijn blog over tips bij geboortekaartjes misschien eens lezen als je zelf ook op zoek bent.

♥ De doopsuiker en toebehoren komt ook helemaal goed. Ik heb veel leuks gezien bij Zoet Geluk. Gisteren heb ik de wishlist doorgestuurd en in de loop van volgende week worden alle spullen toegestuurd zodat we kunnen beginnen. Oh zo leuk en spannend.

♥ De vluchtkoffer staat klaar maar nog leeg. Begin december ga ik hem vullen. Ik ben nog wel op zoek naar leuk loungewear of een comfi zwangerschapspyjama…

voorbereiding baby - unicorns & fairytales

 

Nieuwe lampen!

Ook de woonkamer kreeg een nieuwe lamp. En wat voor één! Het is een heus DIY project geworden in samenwerking met twee leuke shops: Snoerboer en Decoratietakken.  Ik ga jullie alvast een sneak peek geven… Volgende week komt de DIY op de blog. Het was even knutselen maar als je de aanwijzingen goed volgt dan is het eigenlijk best gemakkelijk. Nou ja, ik heb mijn vader en manlief het laten doen 😉 Als je erop staat te zien lijkt het altijd makkelijker natuurlijk.

DIY lamp - unicorns & fairytales

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Jess
  21 november 2016 at 10:09

  Volle week. Hier iets minder. Super benieuwd naar de baby’s kamer!

 • Reply
  Jamey Herben
  21 november 2016 at 11:32

  Wat een drukte! Leuk outfitje ook!!

 • Reply
  Ineke
  21 november 2016 at 15:52

  De voorbereidingen vond ik altijd zoo leuk :). Ben benieuwd naar jouw doopsuiker & ontwerp.
  En wat een leuke lamp! Past mooi in de kamer .

Leave a Reply