Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal

Diary 83 | Vlaamse Premières enzo

Deze week heb ik eindelijk nog eens echt kunnen genieten. Ook van de kinderen heb ik meer genoten. De ziektekiemen waren nog niet helemaal verdwenen maar de roze wolk kwam stilaan weer terug.We eindigden de week met leuke dingen en fijne ontmoetingen. Zo kon ik ook Adriaan Van Den Hoof strikken om even een woordje in de camera te zeggen!

 

Lex

Zoals ik al zei vorige week ben ik gestopt met borstvoeding geven. Een keuze met een dubbel gevoel. Het voordeel is wel dat ik nu de taak eens uit handen kan geven… Lex huilt nog steeds veel. We gaan nog steeds naar de Osteopaat en hopen dat het binnenkort betert. Het is al veel beter maar nog niet zoals het zou moeten. Misschien zit hij wel in een fase? Toen ik de blogjes van Vince en zijn sprongen opnieuw las herinnerde ik mij die weer opnieuw. Ik weet dat we dan ook steeds met een moeilijkere baby zaten. We shall see.

We kregen ook leuk bezoek van een vriendin. Lex werd meteen rustig in haar armen. Fijn!

 

 

Een fijne wandeling

Tussen de regenachtige dagen door gingen we ook eens stevig wandelen. Nu ja, stevig… Dat ook weer niet want ik heb blijkbaar nog steeds wat moeite met lange afstanden. Ik vergeet vaak dat ik nog maar een maand geleden bevallen ben. We gingen meteen even de Pram Curtains van Kurtis testen (die je morgen kan winnen trouwens!). Heel tevreden en superhandig. Ik raad echt iedereen dit aan…(echt!)

pram curtains - unicorns & fairytales

 

Bloggers UTD

Zaterdag ging ik naar een bloggersevent. Heel interessant. We konden kennis maken met reisbureaus en diensten van steden. Zo kunnen we jullie weer voorzien van leuke tips voor uitstapjes en bestemmingen. Binnenkort zeker meer!

Vlaamse première van de Lego Batman Film

Zondag waren we uitgenodigd op de Vlaamse première van de Lego Batman film, geregisseerd door Adriaan Van Den Hoof. Deze film, zeker ideaal voor Lego en superhelden fanaten, zit boordevol humor. Ik heb me vaak tijdens de film afgevraagd hoe het mogelijk is om in zo’n film, waar Legomannetjes de hoofdrol in spelen, humor in te verwerken. We hebben meermaals enorm hard gelachen. Met Batman, die een zware stem heeft, Robin die een Gents (?) accent heeft (Bère!) en the Joker die ingesproken wordt door Alex Agnew (love him!). De film is druk, er gebeurd veel, de beelden flitsen voorbij, maar het grijpt wel je aandacht. Een leuke film voor het gezin waar ook de mama’s en papa’s iets aan hebben. Bovendien zitten er wel enkele mooie boodschappen in. Vooral dat vriendschap heel belangrijk is, dat je beter samenwerkt dan alles alleen te willen doen en dat je maar beter lief kan zijn tegen elkaar. Hear hear. Kijk je even mijn VLOG mee? Met een mini interview met Adriaan!

psssttt: wil je op de hoogte blijven van mijn VLOGS? Ga dan naar mijn youtube kanaal en abonneer je gratis met 1 klik 😉

 

Spread the love and win some

Op verschillende dagen kan je via de sociale media van Unicorns & Fairytales allerlei leuke spullen winnen. Soms enkel via Facebook, instagram of de blog of allemaal. Hou alles zeker in de gaten want er zijn leuke dingen bij, voor iedereen wel iets! Met natuurlijk de teepee (die ik zelf ook heb) als topper.

 

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply