Unicorns & Fairytales
My life Personal

Winner mom blog awards 2015

Joepie! Ik ben “winner mom blog awards 2015” in de categorie fashion. Een Belgische versie , opgestart door een ondernemende dame, Nele van Mamaexpert. In België zijn awards voor mamablogs nog niet echt bekend zoals in Nederland dus wou ze dit introduceren in België. Ik ben enorm vereerd om mij een van de winnaars te mogen noemen van deze eerste editie.

 

Het is toch wel een kers op de taart, een bevestiging van het harde werken om iets leuks neer te zetten. Ik weet nl. niet altijd goed wie mijn blog leest en of men het überhaupt interessant vindt. Blijkbaar zijn er dus wel echt mensen die op mij gestemd hebben en daar ben ik enorm dankbaar voor. Je moest eens weten hoe! Zo leuk om te weten dat je voor sommige mensen iets betekent en dat ze je blogs graag lezen. Wel, ik blijf het doen en met even veel plezier (of ik nou gewonnen had of niet).

Misschien is het wel leuk voor jullie om te weten waarom ik met het bloggen begonnen ben en de stapjes die ik gezet heb om tot dit resultaat te komen. Misschien volg je me al een tijdje en is dit niets nieuws of misschien ben je hier net nieuw. Wel, het begon eigenlijk allemaal tijdens mijn zwangerschap. Ik moest vroeger stoppen met werken omdat ik bekkeninstabiliteit had en steeds harde buiken. Om een vroeggeboorte te vermijden moest ik het rustiger aan doen. Ik begon te lezen en me te verdiepen in boeken over moederschap. Zo kwam ik het boek tegen van Lobke Gielkens. Zij blogt op Leuke wereld. In haar boek stond een voorstel over “een blog beginnen”. Als tiener had ik al een website dus ik dacht…waarom niet? Zo kon ik ook mijn zwangerschapsverhaaltjes kwijt. Ondertussen was ik ook beginnen naaien en zette ik mijn naaisels op het blogje. De naam van mijn blog was toen: “leuk voor kids and moms”. Bij gebrek aan inspiratie eigenlijk. Maar ik voelde dat het niet helemaal was zoals ik ben. Uiteindelijk kwam dit door de zwangerschap. Ik schreef er *HIER* een blog over. Hilarisch eigenlijk! Het naaien stopte toen ik bevallen was.

Uiteindelijk , na een eerste aanvraag voor een samenwerking, ben ik me beginnen verdiepen in blogjes en kreeg ik veel raad van mijn Nederlandse blogcollega Linda. Haar blog vond ik enorm interessant en ik wilde ook zo’n leuke blog hebben maar dan op mijn eigen manier en met mijn eigen interesses.

Ik begon met de naam van mijn blog te veranderen. Ik liet mijn lezers tussen 3 verschillende namen kiezen. Deze kwam eruit. Unicorns & Fairytales lijkt eerder magisch maar het heeft alles te maken met hoe ik ben. Wie mij kent zal dit beamen. Ik leef in een fantasiewereld, ben zeer creatief en ik spring door het leven. Natuurlijk heb ik ook mijn mindere momenten en dan val ik echt diep. Bij mij nooit alsof. Je weet meteen wat je aan me hebt, je weet ook of ik gelukkig ben of verdrietig… Een open boek noemen ze mij. Ik vind dit allemaal prima. Maar kwets je me, dan heb ik echt pijn en raak je me diep.

Ik moest een niche hebben. Ik wou iets waarop ik me kon concentreren en waar ik verder mee wou gaan. Dat was uiteindelijk het persoonlijk deel van mijn blog en een mix van spullen en fashion. Ik hou van shoppen dus dat past helemaal bij mij. Ik weet nog dat ik outfits deelde van Vince, helemaal in het begin, heel erg stuntelig. Nu heb ik me verdiept in foto’s en samenwerkingen en kan ik heel erg leuke stukjes schrijven voor jullie die gepaard gaan met leuke winacties. Want kom op… iets winnen is toch altijd leuk? Ik heb zelf al veel gewonnen via Instagram dus iedereen kan het.

Enfin, wat ik wil zeggen is: MERCIIII MERCIII MERCIII.

Ik wil heel erg graag nog meer groeien en leuke samenwerkingen aangaan. Er komen nog leuke postjes aan (al zeg ik het zelf) en ik zou het fijn vinden moesten jullie me blijven volgen. Hopelijk kan ik jullie nog veel inspireren en jullie mij ook dus laat zeker een comment na…

I love you all… merci!

Wat zouden jullie graag nog lezen op mijn blog? Een verzoekje? 

XOXO Nathalie

 

EN: Hoooray, I am a winner of the Belgian Mom Blog Awards 2015. It was introduced to the world by Nele from Mamaexpert. I’ve won in the category fashion. I am so grateful to all the people who have voted for me and I am happy to mean something to someone. I’ve started my blog when I was pregnant. First , it was a personal blog with some creative stuff but it evolved to something I am now. Fashion is something I love so I am happy to have many nice collabs with some awesome shops and brands which I can promote to all my readers. It is always nice to get to know some new things. What I want to say is this: THANK YOU SO MUCH!!!! I am grateful. Please let me know what u think of my blog and what you want to read more on it. Love you all! 

Winner mom blog awards 2015

 

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Kim_xazoe
  26 oktober 2015 at 20:37

  Wauw gaaf zeg, gefeliciteerd !
  Ik volg je blog ook met veel plezier.
  Natuurlijk je fashionblogs maar ook over het onderwijs vind ik erg leuk, vooral omdat ik zelf ook juf ben 🙂
  Gewoon lekker zo door blijven gaan!

  • Reply
   Nathalie
   26 oktober 2015 at 20:39

   Danku ! Is heel leuk! Bedankt om me te volgen en ik volg jou ook hoor :-)))

 • Reply
  Sterre Tijl
  26 oktober 2015 at 20:38

  Gefeliciteerd!! Leuk om te lezen hoe je begon en mooi dat je nu een award hebt gewonnen!

  • Reply
   Nathalie
   26 oktober 2015 at 20:39

   Oh thanx!! Leuk om te weten wie mijn volgers zijn , al kom jij heel vaak terug waarvoor dank!!!! XXX

 • Reply
  Ester
  26 oktober 2015 at 21:44

  Keep up the good work! 😀

 • Reply
  Marijke
  26 oktober 2015 at 22:26

  Wauw gefeliciteerd! En verdiend, je blog is altijd een feestje om te lezen. Je onderwijs gerelateerde stukken vind ik altijd het leukst. Tja ook al werk ik al jaren niet meer in het onderwijs, eens een juf….

 • Reply
  Linda
  26 oktober 2015 at 23:37

  Je hebt hem verdient hoor! Je hebt echt een superleuke blog en een van de weinige die ook voor Nederlandse lezers echt leuk is om te volgen! Ik vond het erg leuk je aan het begin van dit jaar in het echt ontmoet te hebben en help je graag.

  • Reply
   Nathalie
   28 oktober 2015 at 12:07

   Dat is superlief Linda, bedankt voor alles!!!!

 • Reply
  Sheena
  27 oktober 2015 at 13:22

  Proficiat! Ik heb jouw blog helemaal zien evolueren en je mag trots zijn op wat je al bereikt hebt, doe zo voort 🙂

 • Reply
  sharona
  28 oktober 2015 at 09:34

  Wat leuk om te lezen & natuurlijk GEFELICITEEEERD!!
  Fijn dat je die erkennjng dan krijgt.

 • Reply
  Mieke
  9 mei 2016 at 13:50

  Waauw! Proficiat, Nathalie!

  • Reply
   Nathalie
   11 mei 2016 at 12:57

   Bedankt Mieke!

Leave a Reply