Unicorns & Fairytales
Interieur My life Personal Uit de oude doos

Uit de oude doos #7

Het was een tijdje geleden dat ik weer eens enkele blogjes onder het stof vandaag haalde. Maar het is toch alweer de ‘uit de oude doos” numero 7! Ik haalde voor jou enkele blogjes over de feestdagen uit de archieven. Benieuwd hoe ik vorig jaar tegenover de feestdagen stond en wat we allemaal deden? Lees mee…

 

nummer 1 : DIY pamperzakje als christmas gift

Ik maakte zelf een pamperzakje Als cadeautje onder de kerstboom voor mijn schoonzus die nog niet zo lang bevallen was toen. Echt heel gemakkelijk en mooi , ik had er voor mezelf ook eentje gemaakt en die gebruik ik nog steeds.

 

nummer 2: x-mas wish list

Nou ja, gewoon een lijstje dus… Toch altijd leuk om inspiratie op te doen?

 

nummer 3: vakantie, verlof, congé

Over dat het wéér vakantie is voor leerkrachten uiteraard en hoe ik dat toen ervaarde als nieuwe mama.

 

nummer 4: 10x kerstmis

Een lijstje met mijn 10 gedachten over Kerst. Wat ik zo leuk vind…

 

nummer 5: Mijn voornemens voor 2015

Interessant om zelf nog eens te lezen. Binnenkort lees je ook of ik ze allemaal waar heb gemaakt…

 

nummer 6: Vince zijn eerste nieuwjaarsbrief

Mijlpaal. Vince zijn eerste Nieuwjaarsbrief!

 

Veel leesplezier !

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply