Unicorns & Fairytales
kinderboerderij - unicorns & fairytales
My life

Diary 110 Een heerlijke namiddag kinderboerderij

Wil je een fijne activiteit doen met je kinderen? Ga dan naar een kinderboerderij! Echt… Peuters en kleuters vinden het geweldig. We waren uitgenodigd door Nutricia, als afsluiting van enkele maanden ambassadeurschap en deze keer was het een event bij Kasteel Tivoli in Gent. Naast dat mooie kasteel bevindt zich een kinderboerderij. Wat was dat leuk!

Kinderboerderij

Het heeft een magisch effect, een kinderboerderij. We gingen dus naar Tivoli kinderboerderij. Lex wou voortdurend stappen en heeft zijn woordenschat meteen wat uitgebreid met iets in de aard van kip, paard en het geluid van een ezel. Hij werd boos wanneer hij niet kon stappen en heeft kilometertjes afgelegd hoor! Vince was helemaal in de ban van de gids. Hij hing aan haar lippen. Hij mocht een konijn aaien, kipjes voederen en ganzen aaien. Ik denk dat hij er nog langer wou blijven maar de tijd was te kort. We gaan zeker terug.

kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales

 

Helemaal los

Vince is een verlegen jongen maar wanneer hij zich ergens thuis voelt of mama én papa zijn erbij en hij merkt dat de mensen lief zijn dan verandert de verlegen jongen in een durfal. Hij werd even wat overmoedig en maakte expres wat lawaai. Even zat ik daar met een rode kop en een man die zich ook schaamde maar het duurde gelukkig niet al te lang en Vince veranderde weer helemaal in zijn nieuwsgierige en lieve zelf toen de gids op de kinderboerderij begon te vertellen.

kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales kinderboerderij - unicorns & fairytales  kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales kinderboerderij - unicorns & fairytales

Nutricia

Wat heeft dat nu met Nutricia te maken denk je? Wel, ik mocht enkele maanden ambassadeur zijn, dat zullen jullie waarschijnlijk wel opgemerkt hebben. Als blogger krijg je vaak de kans om nieuwe merken of bekende merken beter te leren kennen. Toen ik de vraag kreeg of ik één van de ambassadeurs wou zijn aarzelde ik niet. Ik gebruikte tenslotte Olvarit potjes en Nutricia producten. Ik hou daarbij dan ook van eerlijkheid want moest ik nou niet achter potjesvoeding staan of die producten nooit van zijn leven gebruiken zou ik het niet doen. Maar goed, ik mocht de producten nog beter leren kennen en ik ben er erg tevreden van. Ze zijn ook fier op hun producten en voortdurend bezig met vernieuwing en daar hou ik wel van.

Enkele weetjes

 • wist je dat je voor al je vragen terecht kan via WhatsApp bij de Careline van Nutricia? Op werkdagen antwoorden ze vrijwel onmiddellijk! Je vragen worden beantwoord door voedingsdeskundigen en experten.
 • De potjes blijven heel lang goed maar er zitten géén bewaarmiddelen in. Hoe dan, denk je? Lees deze blog over potjesvoeding dan maar.
 • Nutrilon heeft verschillende soorten groeimelk op de markt. De gewone vind je heel makkelijk in de grootwarenhuizen, de speciale groeimelken, bvb HA , kan je dan weer in de apotheek vinden indien je ze niet in de winkel vindt.
 • wist je dat je beter je kind kan blootstellen aan bepaalde zaken zodat ze immuniteit opbouwen? Laat ze maar fijn spelen in het zand.

kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales

kinderboerderij - unicorns & fairytales

Toch een knijpzakje!

Ik was aan het gezelschap van Nutricia aan het vertellen dat fruitpap bij Lex zo moeilijk ging en dat we het er absoluut niet inkregen, enkel de onthaalmoeders. Ik dacht, kom ik laat het meteen even zien. Ik deed een knijpzakje open en wat doet meneer… helemaal leegzuigen…

kinderboerderij - unicorns & fairytales

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Nele Vdb
  26 maart 2018 at 11:05

  Ik wist niet dat er ook een Tivoli kasteel in Gent is. Wij gaan ook altijd naar een kinderboerderij dat Tivoli noemt :-). Maar diegene die wij vaak bezoeken is in Mechelen gelegen. Een aanrader, met een leuke speeltuin erbij.

Leave a Reply