Unicorns & Fairytales
Personal

Thursday Ten: Christmas wishlist

Cadeautjes kopen… zo leuk! Cadeautjes krijgen, ook leuk! Ik heb een wishlist. Maar niet iedereen is zo creatief in cadeautjes geven. Ik kan zonder blozen zeggen dat ik er best goed in ben! Maar manlief daarentegen…

 

Hij kent me al meer dan 11 jaar. Ik heb echt honderden hobby’s en interesses. Toch slaagt hij er niet in om me te verrassen met een cadeau. Hij heeft geen idee wat hij voor mij moet kopen. Hoe kan dat nou, denk ik dan? Wel, ik maakte een kerstlijstje met 10 dingen die mij wel kunnen bekoren moesten ze onder de kerstboom liggen. Meteen inspiratie voor hem, en ik raad iedereen aan om ook heel (on)opvallend ook zo’n ‘kijk-eens-schat-ik-maakte-weer-eens-een-lijstje-deze-keer-gewoon-om-eens-te-bekijken-wat-ik-allemaal-zou-willen-kopen-wil-jij-eens-nalezen?– lijstje…

* producten van Rituals…mmmmh, heerlijk!
* make-up nodig! MAC….
* Parfum is bijna op. Nee dezelfde als nu is oké (Amor Amor)
* Ik ben een boekenwurm remember? Oh en ze hebben ook lijstjesboeken… Fan!
* Goh, een kleedje , broek of shirtje meer of minder… Zara, H&M, Mango, allemaal oké hoor!
* Een weekendje Nederland (dicht bij winkelstraten liefst) zou ons wel deugd doen, denk je niet?
* Een full body massage, met geurkaarsjes en romantische muziek. Kost je niets… kaarsjes liggen in de schuif…
* Enkele nieuwe serietjes voor tijdens de eenzame avonden als jij bent gaan werken?
* Workshopke doen? Samen?
* Een brief, een kaartje, een fotoboek, een gepersonaliseerd cadeau?

Enzovoort, enzovoort…

Wie heeft er ook zo’n lijstje?

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  18 december 2014 at 19:12

  Leuk! Deel je misschien ook eens je lijstje met inspiratie voor je vriend? Dat vind ik altijd zoveel moeilijker wat je moet kopen voor een man!

  • Reply
   Nathalie
   20 december 2014 at 12:30

   Ja voor mijn vriend is dat ook moeilijk !!!

 • Reply
  danine
  19 december 2014 at 19:19

  hier ook een lijstje!
  maar dan voor de (schoon)ouders alles te vergemakkelijken.
  Dit jaar gingen we voor allemaal waardebonnen 😉

  • Reply
   Nathalie
   20 december 2014 at 12:30

   Ook een leuk idee!!!

Leave a Reply