Unicorns & Fairytales
Brieven aan Vince moederschap My life

Brief aan Vince|8 maanden

Liefste schattiloe,

Ik vroeg net aan je papa om eens een brief te schrijven naar jou maar je papa is niet zo goed met woorden. Ik hou jullie met twee altijd in de gaten en dan zie ik de liefde voor jou van hem afspatten. Ik weet dat jij zijn hartendief bent. Jullie spelen zo schattig samen en maken veel plezier. Je hebt een papa uit de duizend. Niets is hem teveel als het om jou draait! Samen in bad spetteren en brullen van het lachen, samen in de zetel zitten, op de mat spelen, enzovoort!

IMG_4571
Je bent nu 8 maanden. Elke maand zeg ik hetzelfde: wat gaat de tijd snel! Ik zal dat waarschijnlijk blijven zeggen. Voor sommige mensen mag de tijd een beetje sneller gaan. We zijn met onze gedachten en steun bij onze vrienden T. en E. wiens zoontje op 28 weken geboren is. We hopen dat de tijd voor hen snel gaat zodat kleine L. goed groeit en aansterkt! We zien er al naar uit om onze vriend te gaan bewonderen.

IMG_4568

Jij hebt ondertussen al 2 tandjes staan! Kruipen, daar doen we nog even niet aan mee! Je probeert wel hoor maar het lukt nog niet. Je bent bij de onthaalmama verhuisd naar de box achteraan bij de kindjes. Je bent nu niet meer de kleinste baby! Wat is dat leuk tussen al die kindjes. Je vindt het fantastisch en natuurlijk vinden zij jou ook geweldig! Een grote pop die reageert !

Je bent nog steeds een vrolijke jongen. Maar we mogen geen speelgoed afnemen want dan brul je de boel bijeen! Een eigen willetje is al aanwezig!

IMG_4566

Jammer genoeg zijn we wel onze grote vriend ,poes Nero , verloren… Je hield ervan om naar hem te kijken. Zijn staart was heel fascinerend. Wij zijn blij dat je hem nog even gekend hebt.

Kleine man van ons, proficiat met je 8e maand!

We love u!

IMG_4567

liefs,

mama en papa

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply