Unicorns & Fairytales
DIY Get inspired

DIY | pamperzakje

Ik heb nog maar net mijn naaimachine maar ik heb de kriebels al stevig te pakken! Ik maakt zelf een pamperzakje.  

 

Toen ik mijn hersens pijnigde om een leuk kerstcadeau te vinden voor mijn metekindje en nichtje die beiden nog geen jaar zijn dacht ik: Hé waarom niet iets zelf maken? 1 van die cadeautjes was dit leuk pamperzakje… Je kan de werkwijze overal op het internet vinden. Ik heb ze van de website van Veritas. 
Je kan enkele soorten werkwijzen hier en hier en ook hier en hier vinden.
Zonder biais, met velcro sluiting, met biais en zonder sluiting. 
Het leuke aan dit zakje is dat je het naar je eigen zin kunt maken. Met stofjes die je graag ziet, flocken naar believen… Je kan het personaliseren. Dat is nou net wat ik graag doe! 
 
Voor het eerste zakje volgde ik de handleiding omdat ik dit nog nooit gedaan had. 
Het lukte wel maar je merkt toch dat je dingen tegenkomt die je bij je volgende zakjes anders gaat doen.
Het eerste zakje is voor een jongen. Ik flockte er een snor op. Geen sluitingen…
 
Het tweede zakje moest voor een meisje zijn. Ik zocht een leuk stofje en bedacht dat ik het wou kunnen sluiten. Dit heb ik opgelost met keperband en drukknoopjes! Ik was trots op mezelf want zo’n eigen idee hebben en goed kunnen uitvoeren is wel fijn! De band is lang gehouden zodat er wel meerdere pampers in kunnen maar dat bepaal je natuurlijk zelf. 
pamperzakje - unicorns & fairytales
Leuk ideetje toch?
Hebben jullie nog leuke ideetjes om zelf te maken voor de feestdagen ?
XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply