Unicorns & Fairytales
DIY

DIY Opbergdoos voor kids

Een opbergdoos voor kids, iedereen heeft er minstens eentje in huis op één of andere manier… Toch? Ik maak graag zelf cadeautjes. Zo is het begonnen!

 

De dozen zoals je ze in dit blogje vindt bestaan nu niet meer. Ze zijn niet meer verkrijgbaar. Er zijn uiteraard altijd andere mogelijkheden. Wat ik al maakte kan je vinden op mijn *website*. Kleine Uk, daar ben ik nu me gestopt maar je kan nog wel steeds mijn werkjes zien. Ik heb geen tijd meer om zoveel te schilderen maar af en toe maak ik nog weel eens iets. Een leuk cadeautje voor vrienden met kinderen, of gewoon voor je eigen kids… Een opbergkist kan je altijd wel gebruiken. 

opbergdoos - unicorns & fairytales

Als je zelf niet zo goed kan schilderen is er nog altijd de mogelijkheid om een doos te bekleven. Tegenwoordig hebben ze zelfklevend papier met leuke motiefjes. Ook met behangerslijm en behangpapier kom je een heel eind! Zo maakte ik se speelgoedkoffer van mijn zoontje van behangpapier uit zijn kinderkamer.

De dozen die je op deze foto’s ziet komen van IKEA. Jammer genoeg zijn die niet meer verkrijgbaar. Ze waren enorm budgetvriendelijk…

opbergdoos - unicorns & fairytales

 

opbergdoos - unicorns & fairytales

opbergdoos - unicorns & fairytales

Het volgende doosje heb ik gemaakt door middel van de serviettentechniek. Je lukt een foto af op een serviette en je kleeft het serviette met een laagje speciale lijm op het doosje. je moet heel voorzichtig zijn want het lijkt gemakkelijker dan het is. Maar het geeft wel een leuk resultaat, vind je niet?

opbergdoos - unicorns & fairytales

De snorrendoos is meer een geboortedoos. Om leuke spulletjes van je kindje in te bewaren. Deze doos heb ik eerst volledig wit gemaakt, zowel vanbinnen als vanbuiten en daarna beschilderd. Alles met acryl. Deze verf is van goede kwaliteit en glanst een beetje van zichzelf. De andere doos heb ik beschilderd aan de hand van het geboortekaartje van diegene waarvoor de doos was.

opbergdoos - unicorns & fairytales

opbergdoos - unicorns & fairytales

opbergdoos - unicorns & fairytales

opbergdoos - unicorns & fairytales

Ik maakte ook voor een goede vriendin een leuk geboortecadeautje aan de hand van hun geboortekaartje, samen met een VLOG. Je dan die *HIER* bekijken.

Hebben jullie al eens zelf een opbergdoos gemaakt?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply