Unicorns & Fairytales
taalspelletjes spelen met taal - unicorns & fairytales
Educatief Educatief speelgoed educatieve activiteiten My life Onderwijs Spelen Winactie & Give away

Thuis en in de klas spelen met taal + WIN een pakket van ZWIJSEN

Is jouw kind ook gestart in het eerste leerjaar of is jouw kind bezig met de letters, woordjes en leren lezen? Dan ga je ongetwijfeld thuis ook een beetje willen oefenen. Je kan dat op ontzettend veel manieren en daar hoeven niet steeds werkblaadjes aan te pas komen. Er bestaan voldoende mogelijkheden om te leren en spelen met taal. Ook zijn er enkele leuke taalspelletjes ontwikkeld door ZWIJSEN, vanuit het thema Veilig Leren Lezen, die je zowel thuis als in de klas kunt inzetten.

Letters herkennen en benoemen

Spelen met taal kan op verschillende manieren en ook met behulp van leuke taalspelletjes. Eigenlijk ben je elke dag bezig met taal. Veel praten tegen én mét je kinderen is de boodschap, hoe klein ze ook zijn. Ze pikken erg veel op van jou. Let daarom altijd een beetje op met wat je zegt in het bijzijn van je kinderen want ze onthouden en horen veel meer dan dat jij denkt. Soms sta ik zelf met rode wangen als ze een uitspraak doen die duidelijk van mezelf komen… hahaha.  Een ritje in de auto kan al erg leerzaam zijn. Een leuk leesritueel ook. Wij lezen bijvoorbeeld elke avond tijdens ons avondritueel, al vanaf dat ze héél klein waren. Dat verandert wel eens een klein beetje: zo lezen we momenteel samen een voorleesboek en leest Vince al een jaar zelf uit zijn AVI boekjes. Hij leest dus elke avond enkele bladzijden voor. Ik raad iedereen dit aan, zodat ze plezier krijgen in het lezen en ‘leren lezen’ thuis geen opgave wordt. We verplichten het niet, hij vindt het zelf superleuk.

Letters en woorden leren (schrijven) kan op 1000 manieren 

Zoals ik al zei kan je letters en woorden leren op superveel manieren. Je hoeft niet voortdurend werkblaadjes te maken. Letters leren schrijven kan op zoveel manieren: schilderen met water, met krijt, met stift, in zand, letters vormen met speeldeeg, in gekleurde rijst, in sensory bags en noem maar op. Believe me… kinderen zullen het sneller oppikken als ze gemotiveerd zijn. Denk OUT OF THE BOX (of volg mijn OUT OF THE BOX PLAY feed op Instagram voor educatieve tips en ideetjes) 

taalspelletjes - unicorns & fairytales

Taalspelletjes Veilig leren lezen

Uitgeverij Zwijsen heeft leuke taalspelletjes ontwikkeld die je kind ondersteunen bij het leren lezen én die aansluiten bij de methode op school. 

Magnetische letterdoos 

Met de magnetische letters en begeleidende fiches kunnen kinderen woorden leggen, zinnen maken en spelen met taal. Letters herkennen, benoemen en veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze komen in een magnetische doos, dus daar kunnen de kinderen op werken. Uiteraard kan je het ook op andere magnetische ondergronden gebruiken. Have fun! 

Memospel 

Bij dit memospel moeten de kinderen de juiste woorden bij de afbeelding zoeken. Ze kunnen dit eerst leggen en nadien kan je het spel spelen zoals een klassieke memory. Je kan het natuurlijk ook op andere manieren gebruiken. Woorden laten lezen en overschrijven, woorden laten lezen en uitbeelden, pictionary enz…

taalspelletjes Veilig leren lezen - unicorns & fairytales

Letterkwartet 

Een kwartet hoe we het kennen. Kinderen moeten woorden met een bepaalde letter verzamelen. Ze leren ook meteen de woorden lezen en uitspreken. 

Schrijfkoffer

In deze leuke schrijfkoffer zitten schrijfkaarten en een uitwisbare stift om uitgebreid te oefenen met schrijven. Er zitten veel verschillende oefeningen in de koffer zoals woordzoekers, verhaaltjes om zelf te lezen, rijmopdrachtjes en schrijfoefeningen met letters, woorden en zinnen. En nog véél meer om volop te oefenen met schrijven en lezen. De schrijfkaarten zijn door de uitwisbare stift telkens opnieuw te gebruiken. Zo wordt leren schrijven en lezen pas écht een feest.

BELANGRIJK: Wel even checken of ze deze schrijfmethode op jouw school gebruiken, een ander geschrift wordt anders geleerd en kan voor verwarring zorgen bij het leren schrijven. 

Bekijk hier meer producten van Zwijsen

Zinnen maken 

Bij dit taalspel trekken kinderen drie kaarten waarop telkens het begin, midden en einde van een zin staat. Zo krijg je eindeloos veel combinaties die supergrappig zijn. Wedden dat de kinderen dit heerlijk gaan vinden? 

 

Leuke leesboekjes en tips bij het lezen

Er bestaan ontzettend veel leuke en boeiende AVI boekjes tegenwoordig. Zelfs AVI strips! Wat AVI is en hoe je je kinderen kan helpen bij het aanvankelijk lezen kan je in onderstaande artikels lezen. 

AVI-lezen, niveaulezen, aanvankelijk lezen?

Leuke boekjes voor beginnende lezers

10 Leuke(re) manieren om te oefenen met lezen!

 

Win een VEILIG LEREN LEZEN pakket met taalspelletjes van Zwijsen 

taalspelletjes spelen met taal - unicorns & fairytales

Jij kan een leuk VEILIG LEREN LEZEN pakket winnen van Zwijsen. Met leuke taalspelletjes. Zo kan je taal oefenen, thuis!  Als dat niet leuk is?!  Leuk zowel voor ouders, grootouders, leerkrachten, begeleiders en iedereen die met beginnende lezers in aanmerking komen. Dit zit er in het pakket: 

 • MEMO SPEL 
 • ZINNEN MAKEN 
 • LETTERKWARTET 
 • MAGNETISCHE DOOS

Wat moet je doen?

 • Laat in de comments weten dat je meedoet 
 • Het zou natuurlijk fijn zijn als je mijn Facebook Pagina liked en volgt voor inspiratie… 

 

WINNAAR IS AN MEURIS

Succes! 

XOXO Nathalie 

You Might Also Like...

137 Comments

 • Reply
  andrea
  16 september 2020 at 06:37

  Oooh, dit pakket zou ik dolgraag winnen voor mijn zoontje die nu in de derde kleuterklas zit. Hij is enorm bezig met letters en we hebben al een aantal boekjes met de eerste woordjes. Deze spelletjes zouden het natuurlijk nog veel leuker maken. Als hij in het 1ste leert echt lezen, zal dit een leuke afwisseling zijn met de boekjes.

  • Reply
   Ellis
   16 september 2020 at 07:44

   Ik doe heel graag mee voor m’n zoontje Jimmy die in groep 2 zit maar al zo bezig is met schrijven en leren lezen. Dus alle leuke hulp middelen/spelletjes zou erg welkom zijn om hem te kunnen blijven motiveren

   • Reply
    Chris Govers
    16 september 2020 at 09:39

    Wat zou dit leuk zijn om te winnen. Nine en haar neefje zijn gestart in het eerste leerjaar. Wat zouden ze hier samen leuk mee kunnen spelen.

    • Reply
     Emilie
     16 september 2020 at 13:29

     Ik doe graag mee voor mijn jongste zoontje,net gestart in eerste leerjaar net als zijn neefje en nichtje!

    • Reply
     Nathalie Blocken
     16 september 2020 at 20:52

     Met een startende ‘leerling’ in het 1ste leerjaar is dit super! Zo kan ik hem thuis ook nog dingen bijleren op een leuke manier. Duimen omhoog!

 • Reply
  Youandi
  16 september 2020 at 06:48

  Ouh dit eou zo leuk zijn! Kan ik met Andresje op woensdag oefenen, doe nu net in het 1e leerjaar zit 🤩😍

  • Reply
   Elien
   16 september 2020 at 13:45

   Zo graag! Als juf in een type 2 klas is het altijd zoeken naar leuk en aantrekkelijk materiaal. Weinig méthodes voldoen aan de noden van onze kinderen, en het budget is beperkt. Dit spelmateriaal zou hen enorm aanspreken en motiveren. Mijn 8 vriendjes zouden je enorm dankbaar zijn!

  • Reply
   Kristien Seels
   16 september 2020 at 19:54

   Mijn zoontje zit net in het 1ste leerjaar. Het oefenen op lezen gaat hier momenteel moeilijk. Hij concentreert zich niet echt, gokt zomaar wat,… Misschien brengen deze spelletjes raad!

 • Reply
  Tine
  16 september 2020 at 06:57

  Oooh….pick me pick me…. Milo startte net in 1e leerjaar en is zo ontzettend enthousiast. Letters zijn zijn 2e grote liefde (na mama) 😉
  Hier zouden we zoveel plezier aan beleven en dan kunnen ze op het einde van het schooljaar als cadeautje in de klas blijven.

 • Reply
  Tamara Jongkees
  16 september 2020 at 06:57

  Dit zou super zijn voor mijn zoon. Hij is al erg met letters bezig. Dit sluit er mooi op aan.

 • Reply
  Fleur
  16 september 2020 at 06:59

  Goeie tip ! Sem is alvast bezig met lettertjes als voorbereiding op het eerste studiejaar. Duimen dat we dit winnen. En dan kan zusje hier over een paar jaartjes ook mee spelen 🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Stephanie
  16 september 2020 at 07:00

  Met een zeer leergierige kleuter zou dit top zijn! Ook leuk cadeautje om aan de klas te geven. Wij duimen alvast 🤞
  Evi van Dyck zou dit ook geweldig vinden denk ik 😊

  • Reply
   Liesbeth Billion
   16 september 2020 at 07:18

   Oooh dat zijn heel leuke spulletjes! Ideaal voor de anderstalige kindjes of zwakkere kindjes in mijn tweede leerjaar.

   • Reply
    Evelien
    16 september 2020 at 09:00

    Ik doe heel graag mee om dit pakketje te winnen! Mijn zoontje heeft al wat interesse in lettertjes en ik werk zelf met kindjes van het eerste leerjaar.

 • Reply
  Hanne
  16 september 2020 at 07:03

  Oh dit wil zo graag winnen voor mijn buitengewoon klasje. Zo kunnen ze op een speelse manier bezig zijn met letters en lezen. Please please please

 • Reply
  Kathy van herbruggen
  16 september 2020 at 07:05

  Oh yes. Dit is geweldig. Wij willen deze super graag winnen

  • Reply
   Floor Verseveldt
   16 september 2020 at 07:30

   Wat leuk. Ik maak hier graag kans op voor mijn oudste zoon.

   • Reply
    Desiree van der Meer
    16 september 2020 at 07:39

    Heel leuk!! 😍 Ik doe graag mee voor mijn kinderen, die zijn vier en zes jaar oud. Dus perfect pakket voor hen!! 🤞🍀

  • Reply
   Nathalie Maes
   16 september 2020 at 20:46

   Zou super zijn voor mijn zoontje die gestart is in het eerste leerjaar! Ik duim!

   • Reply
    Bisnca
    23 september 2020 at 09:08

    Ik doe nee voor mij zoontje masr jan het zeker ook gebruiken voor mijn dyslexie lessen . Wat leuk

 • Reply
  Anna wienen
  16 september 2020 at 07:05

  Ik doe heel graag mee! Super gaaf

  • Reply
   Marjolein
   16 september 2020 at 13:55

   Ik doe heel graag mee met deze wedstrijd. Ik volg je nog niet zo lang maar heb wel al heel wat inspiratie bij je opgedaan. Zo heb ik ook het rekenbordje van bij three woodshop gekocht. En mijn dochter vindt het geweldig ze zit nog maar in de 3de kleuterklas maar wil constant dingen leren. Dit is dus zeer goed materiaal om haar verder te kunnen uitdagen en haar letterherkenning te stimuleren. Ook volgend jaar gaat het nog goed zijn dienst doen als ze dan effectief leert lezen en schrijven.

 • Reply
  Louise
  16 september 2020 at 07:06

  🤞🤞🤞🤞Ja wij zouden heel graag winnen.

 • Reply
  Ann
  16 september 2020 at 07:06

  Ik Waag hier ook mijn kans🤩
  Het zou fantastisch materiaal zijn om
  Te gebruiken in mijn klasje, en ook voor mijn 2 jongens thuis🙂

 • Reply
  Marina
  16 september 2020 at 07:11

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Door dit pakket zal die een echte talen koning worden ! Samen met papa en mama oefenenen

 • Reply
  Van Gestel Jasmien
  16 september 2020 at 07:16

  Ooh wat een leuk pakket! Wij wagen graag onze kans voor onze leergierige zoon van bijna 5 jaar!!

 • Reply
  Lien
  16 september 2020 at 07:16

  Geweldig.
  Dit zou op school ook wel van pas komen in het 1ste leerjaar. 🍀

 • Reply
  Stephani
  16 september 2020 at 07:20

  Dit pakketje zou ik graag winnen voor mijn 2 jongens die in de laatste kleuterklas zitten. Ze zijn volop bezig met de lettertjes te ontdekken. Met dit pakketjes zou dat nog veel leuker zijn! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  • Reply
   Sarah
   16 september 2020 at 13:32

   O, wat doe ik graag nog eens mee!
   Al wordt het moeilijk kiezen waar het pakketje zal terechtkomen.
   Thuis bij de leergierige derde kleuter of op school in mama’s eerste leerjaar 🙂

 • Reply
  Linn Bammens
  16 september 2020 at 07:22

  Ik heb vanaf dit jaar een functionele autiklas met verschillende niveau’s van Avi 9 tot geen avi. Dit zou me helpen om alle leerlingen in 1 les tegelijk aan het werk te zetten. Let’s hope 🤞

 • Reply
  Femke
  16 september 2020 at 07:24

  Oh super! Op school zouden de kinderen dit MEGA vinden! En over enkele jaren mijn dochtertje ook ☺️! 🤞🏼🍀

 • Reply
  Ka8leen
  16 september 2020 at 07:26

  Ik loot graag mee voor dit pakket voor het eerste leerjaar van ons schooltje. Een klein schooltje (ong 10 kindjes in eerste leerjaar), dus minder middelen, dus dit zou een heel welkom pakket zijn voor de kinderen 🍀

 • Reply
  Tania
  16 september 2020 at 07:27

  Heel graag voor op school, maar ook om thuis te gebruiken met mijn zoontje. Hij is dol op spelletjes 😇

  • Reply
   Anke
   16 september 2020 at 10:13

   WoW zalige wedstrijd. Ideaal voor onze middelste.

 • Reply
  Elke
  16 september 2020 at 07:28

  Dit lijkt me super leuk voor op school maar ook voor thuis. Volgend schooljaar start mijn oudste ik het eerste leerjaar. Maar hij heeft nu al interesse in letters. Het lijkt me super fijn om samen met hem al leuke educatieve spelletjes te spelen.🍀🤞🏻

 • Reply
  Jill D’Haen
  16 september 2020 at 07:29

  Ik doe graag mee voor mijn
  Dochter 🤞

 • Reply
  Tiffanie
  16 september 2020 at 07:30

  Ik doe graag mee voor mijn leergierige zoon Bent (5 jaar). Hij zit nu net in de 3de kleuterklas maar wil zo graag leren lezen, schrijven en rekenen. Hij is van januari dus was hij enkele weken vroeger geboren dan zat hij nu al in het 1ste leerjaar. (hiermee wil ik zeker niet insinueren dat ik op een 2de vroeggeboorte gehoopt had hé)

 • Reply
  Anne Huydts
  16 september 2020 at 07:39

  Super leuke, handige en vooral leerzame winactie! Lijkt me ideaal voor onze kleine vriend 🙂

 • Reply
  Natalie
  16 september 2020 at 07:43

  Heerlijk pakketje voor mijn leergierige dochter die net gestart is in het 1ste leerjaar. 🍀🍀🍀

 • Reply
  elisabeth maria martina
  16 september 2020 at 07:44

  voor kleindochter lise een mooi hulpmiddel nu ze in de eerste klas van de lagere school is gestart

 • Reply
  dejaegher Veerle
  16 september 2020 at 08:01

  Kansje gewaagd voor dochterlief, zij werkt in een leefgroep voor mensen met een beperking. Haar bewonners zouden hier veel van opsteken en het ook nog leuk vinden om te doen.

 • Reply
  An
  16 september 2020 at 08:03

  Wat doe ik hier maar ál te graag aan mee ❤️
  Zelf zijn we al even uit de ‘leren lezen’ fase (die trouwens voor onze 3 kinderen met het heerlijke materiaal van Zwijsen verliep), maar mijn metekindje Lars is net naar het eerste leerjaar gegaan. Wat zou het fijn zijn om dit voor hem te winnen!

 • Reply
  Valérie Bergen
  16 september 2020 at 08:03

  Wat een leuke give-away! Als mama en als logopediste zou ik met deze mooie materialen heel veel kindjes met plezier doen leren! Ik duim alvast! 🍀

 • Reply
  Els
  16 september 2020 at 08:07

  Wat een leuke actie! Zeker nu mijn dochter net in het eerste leerjaar zit, kunnen we dit heel goed gebruiken! Op een educatieve manier spelletjes spelen, is super! Dus wij doen hier heel graag aan mee!

 • Reply
  mahieu marie-anne
  16 september 2020 at 08:08

  wat zou ik dit pakket heel graag winnen voor mijn 5 kleinkinderen . 2 zitten in 3de kleuterklas en vinden dit super leuk om letters te ontdekken bv hun naam en dan ontdekken als dezelfde letters voorkomen in oma haar naam. ik duim alvast

 • Reply
  angelique
  16 september 2020 at 08:11

  Dit pakket zou perfect zijn voor ons nichtje! Ze is zo leergierig en gaat volgend jaar pas naar leerjaar 1 (groep 3 in nederland). Zij zou hier echt super blij van worden.

 • Reply
  Bregje Hoogmartens
  16 september 2020 at 08:18

  Met twee kleuters in huis en een gepassioneerde logopediste als moeder (hehe), zijn wij de hele dag bezig met klanken, letters, woorden… taal. Taal is écht ons ding! Wij houden ervan op allerlei creatieve manieren hiermee bezig te zijn.

 • Reply
  Stefanie
  16 september 2020 at 08:21

  Oooh ik ben ook fan van het pakket. Mijn kindjes zijn dol op spelletjes en mijn zoontje is net begonnen met het ontdekken van letters. Zou heel fijn zijn 🤞🤞

 • Reply
  Elke
  16 september 2020 at 08:27

  Heel leuk! Dit zou heel fijn zijn voor mijn zoontje die in de derde kleuterklas zit. Hij is heel geïnteresseerd in letters en woorden. Hoe fijn zou het zijn als hij dit thuis al kan testen.

 • Reply
  Nanny Huydts
  16 september 2020 at 08:35

  Aaah wat een gave actie, Hier houdt Oma van !!!!! Lekker bezig met taal zooo belangrijk. Ons oudste kleinkind net naar de basisschool wil niets anders dan woordjes schrijven en haar eigen naam natuurlijk. Je woordenschat kan nooit te groot zijn!!
  Dus is ik zou heel graag dit pakket mijn kant op zien komen……..

 • Reply
  Annelies
  16 september 2020 at 08:40

  Super leuk pakketje. Ik doe graag mee voor de dochter die net in het eerste leerjaar zit! Bij de zoon ging lezen super moeizaam. Dus alle hulp is welkom.

 • Reply
  Cheyenne Pauwels
  16 september 2020 at 08:41

  Wauw! Wij doen heel graag mee!
  Knap hoe je dit allemaal voor elkaar krijgt en deelt met anderen! We leren elke dag 🐝

 • Reply
  Katleen
  16 september 2020 at 08:47

  Oh dit zou heel leuk zijn voor mijn jongste bolleke die zo graag al wil meelezen met de grote broer! En als kadootje voor de klas! Denk dat de juf hier ook heel blij mee zal zijn🤗

 • Reply
  Leentje
  16 september 2020 at 08:57

  Oh, dit zou zo een mooie winst zijn voor onze deugniet van het laatste kleuterklasje. Hij is er al zó mee bezig..
  Zou een mooie nieuwe uitdaging zijn voor hem.
  😍

 • Reply
  Ingrid Fe
  16 september 2020 at 09:00

  Wauw, super tof pakket. Kleinzoon en kleindochter zijn gestart in het eerste leerjaar. Deze zou super leuk zijn voor hun. Zo kunnen ze samen oefenen.

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  16 september 2020 at 09:02

  altijd geweldig om op deze manier zaken aan te leren. En dan hebben ze weer eens iets nieuws dat ze sneller zullen vastpakken!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  16 september 2020 at 09:11

  Super leuk voor mijn oppas meisjes.
  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Laura Asscherickx
  16 september 2020 at 09:16

  2 dochters op een spelende manier zaken laten bijleren, laat maar komen!

 • Reply
  Marijke
  16 september 2020 at 09:18

  Heel leuk pakketje! Het zou een super leuk cadeautje zijn voor onze dochter. Zij is al heel hard bezig met letters en woorden. Dit zou haar hier goed mee kunnen helpen! 🍀🍀🤞🤞

 • Reply
  Samyn K.
  16 september 2020 at 09:33

  Heerlijke winactie! En leuk om op een speelse manier iets te kunnen bijleren! Zeker als de mama gek is op taal, woordenschat, lezen en schrijven :D.

  Duimen maar dat ik Olivia hiermee kan verassen binnenkort!!!

 • Reply
  Marie-Laure
  16 september 2020 at 09:35

  Ik zou heel graag mee doen. Je kan taal niet op genoeg manieren aanbieden aan je kind(eren).
  En spelenderwijs is eens anders dan van die werkbladen

 • Reply
  Leen De Rycke
  16 september 2020 at 09:36

  Wow wow wow zo leuk ! Lila-Louise is net gestart in het eerste leerjaar en wil zo graag vlug alle letters kunnen lezen😉 Wij wagen daarom graag onze kans.

  • Reply
   Tessa Franki
   16 september 2020 at 10:06

   Wat een super toffe Winactie! Danku daarvoor 🤩 wij doen graag mee voor onze 2 jongens! Het leren loopt niet zo vlot aangezien het echte buiten kindjes zijn! En met deze spelletjes zouden ze het misschien toch iets leuker vinden! En als ze er helemaal met weg zijn dan krijgt de school dit mooie pakketje cadeau! Zo kunnen ze in de klas ook super leuk leren en spelen met deze spelletjes!

   Groetjes!

 • Reply
  Annelies
  16 september 2020 at 09:39

  DL Daphne zit net in het eerste. De motivatie kan
  nog beter en daarom wil ik deze leuke leerspelletjes! Daarna komt het nog van pas op mijn school/scholen!!

 • Reply
  Isabel Schockaert
  16 september 2020 at 10:16

  Graag! Voor mijn zoontje uit de 3e kleuterklas. 🤗

 • Reply
  Cindy Framke
  16 september 2020 at 10:17

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Romy. Ze zit net in groep 3 en vindt het erg leuk dat ze nu leert schrijven. Dit pakket zal ze erg leuk vinden. En het is ook nog eens erg leerzaam.

 • Reply
  Sytske Anne
  16 september 2020 at 10:46

  Wij doen heel graag mee! Wij zouden het eerst cadeau geven aan het dochtertje van goede vrienden. Als zij er dan te groot voor is kunnen wij het weer overnemen, dan is ons zoontje er aan toe.

  • Reply
   Annemie
   16 september 2020 at 10:52

   Wauw, dit lijkt me super leuk voor mijn zoontje van 5 die heel graag wil leren lezen!

 • Reply
  Machiels Lotte
  16 september 2020 at 10:48

  Wat een leuke doosjes ! Op deze manier zouden we graag aan de slag gaan denk ik!
  🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Voor deze wedstrijd!

 • Reply
  Esmeralda
  16 september 2020 at 10:49

  Hier zouden we heel blij mee zijn om samen met onze oudste op een speelse manier bezig te zijn met leren lezen. Ideaal nu hij net start in het eerste leerjaar!

 • Reply
  sharona lippens
  16 september 2020 at 11:01

  Ik zou dit pakket dolgraag winnen!
  Ons Mona is nog maar 4 jaar.. maar letters en cijfers vindt ze zo interessant. Zeer tof!
  En als mama-juf kan ik dat alleen maar aanmoedigen!😍

 • Reply
  Lynn Hendrickx
  16 september 2020 at 11:25

  Wat een superleuk pakketje! Hier nog niet aan de orde maar dat komt wel. Tot die tijd kan mama het in de klas al eens uittesten 😍

 • Reply
  Annelies
  16 september 2020 at 11:25

  Ik zou dit pakket heel goed kunnen gebruiken voor mijn zoontje. Hij is net gestart in het eerste leerjaar en het leren lezen in de klas gaat wat traag voor hem, hij is nogal snel ik nieuwe dingen oppikken, dus ik zou thuis graag een stapje verder met hem gaan en al andere letters leren.

 • Reply
  Britt Claessens
  16 september 2020 at 12:17

  Mijn jongste zoontje is net gestart in het eerste leerjaar Lijkt me super om op deze manier met schrijven en lezen aan de slag te gaan dus wij doen graag mee 🙂

 • Reply
  Fleur schuddinck
  16 september 2020 at 12:42

  Ik waag ook graag mijn kans 😊. Mijn zoontje die net gestart is in het 1ste leerjaar zou hier super blij mee zijn…

 • Reply
  Murielle Degroote
  16 september 2020 at 12:45

  Heel graag voor mijn dochter 🍀

 • Reply
  Lore
  16 september 2020 at 13:04

  M’n metekindje Jul is net gestart in het eerste leerjaar. Hier zou ik hem een groot plezier mee doen 🙃 daarom doe ik graag mee met de wedstrijd!

 • Reply
  Schaerlaekens Katrien
  16 september 2020 at 13:48

  Ohhh dit pakket zou super handig zijn voor mijn dochter Lore die net startte in het 1e lrj en de zus die in de 3e klkl zit kan er ook al ineens mee aan de slag!

 • Reply
  Jamie
  16 september 2020 at 13:58

  Super graag voor onze kleuter die (nu al) toe is aan groep 3 qua leerstof….

 • Reply
  goormans lilly
  16 september 2020 at 14:00

  Wauw met m’n twee kleinkinderen en ook al drie achterkleinkinderen
  zou dat echt super zijn want oma en ons moeke doen niets liever dat
  met onze kleintjes bezig te zijn en deze zijn handige hulp middeltjes hé

 • Reply
  kempenaers anita
  16 september 2020 at 14:05

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoon taal kan altijd nog wat beter

 • Reply
  Catherine Van Velthoven
  16 september 2020 at 14:13

  Dit jaar een nieuwe uitdaging op school aangegaan in de vorm van een schakeljaar. Het is hard werken om de taal en alle letters onder de knie te krijgen. De kinderen zouden dit echt fijn vinden! En ik ook!

 • Reply
  Marianne V
  16 september 2020 at 14:32

  Met een prutsie in t eerste leerjaar doen wij graag nog een keertje mee!

 • Reply
  Hanne
  16 september 2020 at 15:19

  Onze zoon is ook net gestart in het eerste leerjaar en dit zou zo goed van pas komen! Een super gevoelig kind dat snel stress ervaart, zou hiermee al spelenderwijs veel kunnen leren😁 Ik ben alvast fan! Fingers crossed 😁

 • Reply
  Katleen
  16 september 2020 at 15:31

  Oooh, wat zouden mijn schatjes van patatjes daar blij mee zijn. Ze zijn zo enthousiast om te leren lezenen schrijven. Maar alles is zo veel leuker als dat op een speelse manier kan. Volop aant knippen, plakken en lamineren om een hoekenwerk vol taal te organiseren. Dit padt daar perfect bij 😜

 • Reply
  Helena
  16 september 2020 at 16:30

  ik waag zeker mijn kansje want wie niet waagt …

 • Reply
  Lindy
  16 september 2020 at 16:53

  Wat een goed pakket! Hier word ik blij van! Lekker spelen én educatief, top! Ik doe graag mee voor m’n leergierige meisje! Die ook nog eens gek is op spelletjes spelen, dus win win!

 • Reply
  Ellen P
  16 september 2020 at 17:03

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Stef….
  Hij zal er super blij mee zijn. 🙂

 • Reply
  KIM Peeters
  16 september 2020 at 17:06

  Onze Max is dol op lettertjes (letterkoekjes)
  Wij oefenen al vaak en hij doet zo zijn best… de schat 🙂

 • Reply
  Kelly Robbens
  16 september 2020 at 17:30

  Ik doe heel graag mee 😍 Ons Lissa zou dit super leuk vinden! Fingers crossed 🙏🏻

 • Reply
  monique cieters
  16 september 2020 at 18:54

  ik waag mijn kans, liked & shared op fb

 • Reply
  Sofie
  16 september 2020 at 19:01

  Wat een mooie actie zo aan het begin van het schooljaar! Met mijn zoontje die net in het 1ste startte en erg onzeker is, ben ik voortdurend op zoek naar leuke educatieve spelletjes om te oefenen en hem vaak genoeg te kunnen bevestigen dat hij keigoed bezig is! Ik hoop oprecht dat we dit kunnen winnen en anders weten we meteen wat we op zijn lijstje voor zijn verjaardag kunnen zetten!

 • Reply
  Debbie
  16 september 2020 at 19:04

  Mijn dochter uit de 3de kleuterklas is enkel fan van de letterkoekjes omdat het koekjes zijn 🙈 dus met deze leuke spelletjes zou ik mijn 2 rekenwondertjes willen stimuleren en hoop ik dat ze later net zo graag zullen lezen als hun mama.

 • Reply
  Els Daemen
  16 september 2020 at 19:14

  Onze oudste zoon zit juist in het eerste leerjaar én is zot van spelletjes. Dit is toch een ideale combo voor zo een leuk pakket 😍 en kleine broer is altijd de eerste om mee te komen kijken als er iets met lettertjes is. Wij zouden hier dus echt enorm veel plezier aan beleven!

 • Reply
  Vanessa Raffaela
  16 september 2020 at 19:30

  Superleuk om samen met mijn zoon te doen. Hij leert nu de letters van het alfabet en een begin met woorden.

 • Reply
  Wieteke
  16 september 2020 at 20:07

  Als logopediste en mama van 3 (waarvan eentje net in het eerste leerjaar) waag ik graag mijn kans, dit zou zo goed van pas komen!!

 • Reply
  Evi
  16 september 2020 at 20:50

  Mijn dochter zou heel blij zijn met deze letterspelletjes. Ideaal om wat te oefenen.

 • Reply
  Lot Rabaey
  16 september 2020 at 21:25

  Onze dochter is net in het eerste leerjaar gestart, jammer genoeg zonder veel enthousiasme. Ik probeer nu iedere avond een spelletje te maken van het huiswerk, maar dit pakket zou me ongelofelijk hard helpen! Ik duim! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Broos sandy
  16 september 2020 at 21:50

  Mijn 4 jarige dochter zou dit pakket geweldig vinden. Ze is heel geïnteresseerd in letters en cijfers. Kan zelf al een paar woordjes schrijven. Haar op deze manier kunnen ondersteunen en bijleren zou super zijn.

 • Reply
  Stef Nagels
  16 september 2020 at 22:08

  Spelen en leren tegelijk, fantastische uitvinding toch! 😀 ons zoontje zou dit geweldig vinden!

 • Reply
  Sarah Willemsens
  16 september 2020 at 22:08

  Ik waag graag mijn kansje voor onze Vince, dit gaat nog heel goed van pas komen

 • Reply
  Trotsema fati
  16 september 2020 at 22:49

  Heel graag voor mijn zoontje in 2de leerjaar 💙

 • Reply
  Hilde Blancquaert
  16 september 2020 at 22:59

  Jongste zoontje net gestart in het eerste leerjaar! Ik doe graag mee en zou het pakketje dan aan zijn juf willen schenken zodat alle klasgenootjes er plezier aan kunnen beleven!

 • Reply
  Heike
  17 september 2020 at 06:35

  Heeel graag voor mijn leergierig dochtertje en daarna ook mijn zoontje! 🍀

 • Reply
  Stephanie
  17 september 2020 at 07:47

  Dit zou superleuk zijn voor men plus-zoontje. Hij is nog maar 3,5 jaar maar kan al reeds zijn eigen naam spellen. Hij vind het superleuk om met letters bezig te zijn!

 • Reply
  Cath
  17 september 2020 at 09:06

  Dat zou super fijn zijn voor mijn dochter die bezig is met haar lerarenopleiding. Een leuke afwisseling voor de kindjes in haar klasje!!

 • Reply
  Marian B
  17 september 2020 at 10:03

  Als leerkracht en moeder doe ik natuurlijk graag mee. Mijn oudste vond dit soort spelletjes op school altijd leuk om te doen. Ik weet zeker dat mijn dochtertje ze nu ook graag met ons wil spelen. Leuk en leerzaam!

 • Reply
  Bodil
  17 september 2020 at 13:06

  Gaaf! Spelenderwijs leren is vaak het leukste! 😁

 • Reply
  Marieke
  17 september 2020 at 18:09

  Jaaa super leuk ik doe graag mee voor ons zoontje en ik kan het ook super goed inzetten bij ons op school

 • Reply
  Tine Gacoms
  17 september 2020 at 20:46

  Vandaag toevallig een pedagogische studiedag gehad over spelen met taal en taalbeleid op school. Maar ik doe nu graag mee voor mijn metekindje die momenteel in het eerste leerjaar zit en deze spelletjes dolgraag zou spelen 😉

 • Reply
  Rita Jansens
  17 september 2020 at 21:10

  Ik doe graag mee voor onze kleinzoon die net in het eerste leerjaar is gestart.

 • Reply
  Marlies Van der Sande
  18 september 2020 at 06:26

  Voor ons klasje van anderstalige nieuwkomers kunnen we dit goed gebruiken. Deze buitenlandse leerlingen beginnen van nul bij het leren van onze taal.

 • Reply
  Rebecca
  18 september 2020 at 11:49

  Zou super zijn voor ons opstartende AN-klasje!!! Alle materialen zijn welkom om de anderstaligen te kunnen helpen.

 • Reply
  Katrien Adams
  18 september 2020 at 21:03

  Sander zit net in het eerste leerjaar en hij houdt ervan om gezelschapspelletjes te spelen.

 • Reply
  Febe Van Berlamont
  18 september 2020 at 22:20

  Dit zou super leuk zijn voor de kindjes in mijn klas. Enkele hebben het nog moeilijk om letters aan klanken te koppelen en deze neer te schrijven dus ik hoop hen op deze manier te kunnen motiveren! 🎉🍀🤞🏻

 • Reply
  Tim
  19 september 2020 at 00:14

  Heel graag doe ik mee! Heerlijk om te kunnen spelen op een winteravond met de kids!

 • Reply
  Yasmin
  19 september 2020 at 07:59

  Geweldig voor onze 3 jongens!

 • Reply
  Marijke
  19 september 2020 at 09:03

  Ooh pretty please. Met een zoontje dat heel moeilijk te motiveren is om te lezen ed. Dit zou helpen om hem door het eerste leerjaar te krijgen.
  🍀🙏🍀

 • Reply
  glenn herssens
  19 september 2020 at 09:31

  Ik doe heel graag mee voor ons 3 jarig dochtertje! 😀
  Samen spelen en bijleren ! 😀

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  19 september 2020 at 10:25

  Oh ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Eva Krzywaznia
  19 september 2020 at 13:52

  Dit komt reuze van pas! Heel zwakke klas en op zoek naar zoooooo véél mogelijk extra oefen materiaal.

 • Reply
  Stefanie
  19 september 2020 at 14:45

  Wauw, Nathalie! Wat een leuke winactie alweer!
  Met de oudste dochter hier nu in het 1e leerjaar zouden deze educatieve spelletjes heel welkom zijn! Kleine zus in de eerste kleuterklas begint overal “haar eerste letter” te herkennen, dus voor we het weten kan ook zij zich uitleven met deze spelletjes. Dus, ja ja jaaaa wij willen heel graag dit pakketje winnen!! 🤞🏻🤞🏻🍀🍀

 • Reply
  Joyce
  19 september 2020 at 18:49

  Wat een super tof pakket! Ik doe heel graag mee voor mijn groep 3/4. We hebben een leuke enthousiaste groep. Maar het is een pittige combi. De spelletje zijn geweldig voor tussendoortjes of voor een leuk circuit. Ze zouden heel goed van pas komen! 😃☺️🤞🏻🍀

 • Reply
  Femke
  19 september 2020 at 22:00

  A b c letters leren valt niet mee… maan vis ijs… al spelend leren we in het wonderwijs! Dit zou echt super zijn! Ook al gaat leren soms wat moeilijk, ons maken ze niet klein! Ik werk in het buitengewoon onderwijs op veel verschillende niveau’s! Het zou top zijn voor in onze school voor de kids!

 • Reply
  laura
  19 september 2020 at 22:59

  Dit zou een super pakket zijn om te gebruiken als leerkracht bij anderstaligen. Leuk om de klassieke lessen te doorbreken en met spelletjes te werken aan de verwerving van het Nederlands!

 • Reply
  Nicky P
  20 september 2020 at 17:39

  Zou top zijn voor mijn liefste Petekind Max.
  Leuk om samen te oefenen.
  Hij is zo leergierig.

 • Reply
  Willem de Wal
  22 september 2020 at 12:41

  Graag doe ik mee voor mijn neefje en nichtje die op een leeftijd komen dat dit soort spelletjes een prima hulp kan zijn bij het lezen en schrijven en daarnaast ook nog leuk zijn om te doen.

 • Reply
  Anneke M.
  22 september 2020 at 13:03

  Dit is heel interessant voor mijn zoon. Hij is net gestart in het eerste. Het pakket zou hem heel goed kunnen helpen met oefenen. Wij duimen alvast enorm! 🍀 🤞🏻

 • Reply
  Annelies De Buyst
  22 september 2020 at 14:17

  Wat een leuk pakketje! Ideaal voor mijn zoontje die in de 3e kleuterklas zit en al heel geïnteresseerd is in woordjes lezen.

 • Reply
  peeters P
  22 september 2020 at 20:39

  Mijn zoontje heeft al veel interesse voor lettertjes en wat
  zou ik het leuk vinden om dit met hem te ontdekken.
  Dit is ons mannen momentje.

 • Reply
  Annelies Rijnders
  22 september 2020 at 22:25

  Ik doe graag mee met deze wedstrijd. Mijn zoontje is nog net iets te klein, maar mijn kindjes in de klas zouden dit wel fijn vinden. 🙂

 • Reply
  Galinka van Bokhorst
  23 september 2020 at 07:50

  Wow wat een gaaf pakket is dit. Ik doe graag mee om dit pakket te winnen, zodat ik met mijn voorleeskindjes van de Voorleesexpress hun taalvaardihmgheid kan uitbreiden. Na het lezen een spelletje doen zodat we toch met taal bezig blijven. Deze kindjes hebben een taalachterstand en dan zijn deze spelletjes een uitkomst. Ook met de kinderen die ik straks ga behandelen als logopedist komen deze spellen heel goed van pas. Deze mooie spellen van Zwijssen zijn zo goed om de spraak- en taalontwikkeling te oefenen. Met deze spellen weet ik zeker dat we er ook plezier in gaan hebben.

 • Reply
  Gryson Wim
  23 september 2020 at 08:57

  Wat een mooi en leerrijk pakket ! Dit zou leuk zijn voor mijn kleindochtertje Fleur. Fleurtje woont aan de overkant van de school en kan dit meenemen naar de klas om dit te delen met haar vriendjes. Juf Martine zou hier ook blij mee zijn.

 • Reply
  Beb Vos
  23 september 2020 at 16:04

  Wat een leerzaam pakket is dit. Hier kan ik veel plezierige uurtjes mee hebben met alle kindjes die moeite hebben met taal.

 • Reply
  Betty
  23 september 2020 at 17:19

  Dit is leuk! Ik zou het combineren op mijn school waar ik werk met deze methode, maar dit niet hebben, en thuis met mijn kleuters! Super leuk!

 • Reply
  Justine
  7 oktober 2020 at 09:27

  Dit zou m’n zoontje geweldig vinden!

  Hij zit nu in het derde kleuter, maar is al dol op letters en schrijven! En bovendien zeer leergierig 🙂

 • Reply
  Jacqueline van der Hoek
  12 oktober 2023 at 09:28

  Goedemorgen,
  Graag doe ik mee voor dit super pakket. voor mijn kleinzoon van bijna 5, die ontzettend leergierig is.
  En het zal een mooi cadeau zijn voor de kerst.

Leave a Reply