Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales - diary 9
Diary My life Personal

Diary #9

Een leuke afwisselende week (Diary #9) samen met het gezinnetje. Manlief was nog een weekje thuis van het werk dus dat was dolle pret voor Vince. Want zijn papa is zijn grote held! 

Maandag, dinsdag, woensdag 

Het was echt slecht weer en we hebben niet veel interessante dingen gedaan. Vince kon dus heel veel spelen met zijn allerliefste papa. Mama kon even werken aan haar blog want er staat héél veel op de planning. Ook leuke dingen voor jullie, mijn lieve lezers! Ik kreeg alvast een hele leuke muursticker in de bus, waar ik meer over ga vertellen in een volgend blogje. Ik geef alvast een sneak peak…

unicorns & fairytales - diary 9

Donderdag 

Een creatieve leuke dag voor Vince. ‘s Morgens maakten we een mooi schilderij voor oma en opa. Voor de eerste keer vingerverven. Dat vond hij best leuk. Hoe we dat gedaan hebben kon je in een vorig blogje lezen.

unicorns & fairytales - SES creative

Voor we naar oma en opa gingen maakten we een stop in een grote binnen -en buitenspeeltuin in Ekeren. De Deugniet. Een hele bekende speeltuin en mega groot. Later komt er een blogje over. Vince vond het daar reuze en ik denk alle andere kindjes die er waren ook. Wat reusachtig is het daar. Zo leuk. Wij moesten ons zelf een beetje beheersen om ook niet even terug het kind te gaan uithangen.

IMG_9604 IMG_9608 IMG_9611 IMG_9627 IMG_9629

Mama en papa genoten van een lekkere cocktail en een filmpje in de bioscoop. Ik kon het niet laten even binnen te springen in Pardoes, een leuke boekenwinkel. Ik kocht uiteraard weer leuke boekjes voor Vince. Je kan er nooit genoeg hebben vind ik.

Vrijdag 

Geen leuke dag voor Vince. Hij had gisterenavond koorts gekregen en het ging niet beter. Even een bezoekje aan de dokter die meteen opmerkte dat er niets mis was met zijn longen. We hadden dus een mindere dag maar we speelden toch leuk samen en Vince wou zijn papa veel knuffelen.

Zaterdag

Vandaag hadden we een BBQ bij familie! Vince was al een beetje beter en kon toch ook genieten van deze mooie dag. Het was warm, zonnig en we konden genieten van leuk gezelschap, wat wil je nog meer? Vince vond de mooie tuin van Nonkel Erik en Nathalie heel mooi!

IMG_9668 unicorns & fairytales - diary 9unicorns & fairytales - diary 9

Ik ging even experimenteren met een spiegelreflexcamera. Ik heb er eentje geleend maar zou heel graag een eigen camera hebben en een cursus fotografie volgen. Wat vinden jullie er al van? Ze zijn niet bewerkt (dan zou het waarschijnlijk nog beter zijn).

IMG_5562 (1) IMG_5565 unicorns & fairytales - diary 9 IMG_5578 IMG_5580

Voor een blogje waar je deze keer eens in mijn wardrobe mag kijken, maakte nonkel Erik, die al enkele fotografiecursussen achter de rug heeft, mooie foto’s van mijn outfit!

unicorns & fairytales - diary 9

Zondag

Jippie! Vandaag brachten we een bezoek aan onze Antwerpse zoo. Nostalgie. als kind kwam ik daar heel vaak. Leuk om te zien dat er toch nog enkele dingen hetzelfde zijn ondanks dat de Zoo enkele veranderingen heeft aangebracht. Voor Vince was het de eerste keer. Hij herkende meteen de apen (zijn lievelingsknuffel is ook een aap) maar verder vond hij het niet altijd interessant… tot we aan de eenden kwamen! Wie mijn blogje van Frankrijk heeft gelezen en mij op Instagram volgt die begrijpt wat ik bedoel. (#vinceinfrankrijk)  Vince is geobsedeerd door eenden en wordt helemaal gek. Nog erger werd dit toen we bij de vissen kwamen. Dan ging hij helemaal uit zijn dak. Na enkele uurtjes in de Zoo viel hij in slaap in zijn buggy. Vermoeiend, diertjes bekijken.

unicorns & fairytales - diary 9 IMG_9698 IMG_9703

En toen zat de week er weeral op…

Hadden jullie een fijne week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Rory
  4 augustus 2015 at 07:46

  Leuke foto’s en die foto waar jullie samen op staan (vlak voor of nadat jullie naar de speeltuin zijn geweest?): ge-wel-di-ge outfit van Vince. En ook die van jou trouwens. Ik heb zelf een 450D EOS Canon spiegelreflexcamera (alweer flink wat jaartjes dus deze is verouderd inmiddels) en ik ben er erg tevreden over. Ik moet eerlijk bekennen dat ik foto’s eigenlijk nooit bewerk. Dus ik lees graag mee welk programma je daarvoor gaat gebruiken (en waarom). Ik ben ben meestal blij met de foto’s zoals ze zijn. Afijn, leuk weekoverzicht en fijne (werk)week verder!

  • Reply
   Nathalie
   4 augustus 2015 at 15:02

   Jij ook een fijne week! En bedankt voor de complimenten! Leuk hé dat fotograferen. Ik hoop snel een eigen camera te hebben. Ik heb een 40D geleend dus die is was nog ouder

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  4 augustus 2015 at 12:54

  Leuk om al die foto’s te bekijken. Ik vind je jurk echt schitterend! Heel elegant, en apart.

  • Reply
   Nathalie
   4 augustus 2015 at 15:01

   Dankjewel!!!

Leave a Reply