Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal

Diary #8

Ik ben echt niet zo goed in een diary bijhouden. Maar af en toe komt er toch eens eentje online. Het zijn tenslotte de blogjes die ik zelf ook graag lees, nieuwsgierig aagje dat ik ben… Nou, here we go! We hadden een leuke vakantieweek!

maandag

Een dagje thuis. Bankzitten, spelen met Vince en meer niet! Vince is momenteel heel erg papa-minded. Alles is papa. Het lijkt wel alsof ik niet besta. Maar ik las dat dit er ook bij hoort. Het is een FASE, weet je wel! Ook opa ligt in de bovenste schuif.

IMG_9173

 

dinsdag

Vandaag zijn we inkopen gaan doen voor de BBQ die al even gepland stond! Eigenlijk was het niet zo’n goed weer maar toch… We nodigden wat familie uit, de nichtjes van Vince kwamen mee en we hadden een gezellige avond. Vince lust erg graag vlees dus voor hem was het ook een top-avondje. Vince mocht een zelfgemaakt ijsje proeven (petit gervais in de diepvries).

Unicorns & fairytales - diary8

woensdag

Wat een druilweer was het vandaag… We gingen ‘s morgens ontbijten bij vrienden samen met Vince. Daar zag hij skippy weer. Ik noem hem Skippy maar geen idee of het echt zo heet. Wij hebben thuis een skippy-koe maar zijn pootjes zijn zo kort dat Vince erdoor zakt.

Unicorns & fairytales - diary8

In de namiddag trokken we naar het Shopping center. De sales zijn begonnen en het was behoorlijk druk. Niets voor ons dus! Ik hou niet zo van graaien en zoeken tussen hoopjes kledij. Meestal valt mijn oog dan toch op de nieuwe collectie… Ik kocht wel een shortje van Only, parfum (eindelijk!), doucheschuim en bodycrème van Rituals en oogschaduw.

IMG_9120 (1) Unicorns & fairytales - diary8

Vince ws het na een tijdje behoorlijk beu en wou stappen. Met zijn papa uiteraard want zijn papa is momenteel zijn hele wereld!

Unicorns & fairytales - diary8

donderdag

Vandaag een rustige dag. Het weer was een beetje wisselvallig dus bleven we thuis. In de namiddag trokken we dan toch naar een speeltuin om vervolgens Vince af te zetten bij oma en opa. Donderdag gaat hij altijd naar hen. Normaal ging ik een bloggersmeeting houden met Nele van mamaexpert maar er kwam onverwacht iets tussen. Ik belde een vriendin en we gingen op stap. Meer kan je hier lezen. Manlief ging ook de bloemetjes nog eens buitenzetten. Ik kreeg wel dit mooie uitzicht te zien op Bocadero… Antwerpen… mijn stad 🙂

Unicorns & fairytales - diary8

vrijdag

Op deze mooie dag waren we even kinderloos. Even het huis een beetje aan kant zetten en toen ik de brievenbus open deed stak er een briefje in dat mijn Adidas sneakers in het afhaalpunt lagen. Yay! Ik ging ze afhalen, deed ze meteen aan en reed een eindje door naar mijn collega en haar leuke shop Accompli waar ik eerder al iets over schreef. Om het op zijn Nederlands te zeggen: ik scoorde enkele sale items en ging met een grote zak weer huiswaarts. Oeps! Wat een dure week…

IMG_9150 Unicorns & fairytales - diary8

PS: je kan nog steeds deze leuke spullen vinden aan 50 procent korting! Er hangt ook al een klein deel van de nieuwe collectie en die ziet er leuk uit!

zaterdag & zondag

Een rustig weekend met veel voorbereidingen voor onze vakantie. We vertrekken volgende week naar Frankrijk met de auto en kochten nog wat spullen. Eigenlijk best veel! Zoals je dus kan lezen zullen er de komende twee weken misschien minder blogjes komen maar dat hangt af van de WIFI-mogelijkheden ter plekke… Moest ik niet meer kunnen bloggen dan wens ik jullie een prettige vakantie!

Tot binnen twee weken! Vive la France!

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Nicole
  13 juli 2015 at 20:35

  Altijd leuk zulke diary’s. Toch leuke aankopen heb je gedaan.. En irritant he als ze zo papa minded zijn@!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  14 juli 2015 at 11:44

  Ik vind die skippy koe superleuk!

 • Reply
  sunny mama
  14 juli 2015 at 12:42

  Het is je toch aardig gelukt, vind ik, om die diary bij te houden!
  En och, wat wou ik toch dat ik hier ook een ‘petit gervaiske’ kon kopen … 😉

 • Reply
  Pauline
  14 juli 2015 at 13:52

  Wat een gezellige week heb je gehad Nathalie, en Vince ziet er elke keer toppie uit! Wij gaan met enorm slecht weer ook wel eens richting Wijnegem shopping center, maar dan inderdaad niet in het begin van de sale periode… gekkenhuis!
  Leuke kleding heb je nog gescoord voor jezelf, prima voor een fijne vakantie in Frankrijk! Veel plezier alvast, maar dat komt vast wel goed 🙂
  Xx

 • Reply
  Frederique
  20 juli 2015 at 19:56

  Papa-minded Vince heeft een leuke broek aan 😉 en troost je…er komt ook een mama-fase 🙂 Veel plezier in Frankrijk!

 • Reply
  Sanne | PS:blog
  20 juli 2015 at 19:57

  Wat leuk een kijkje in je leven! Wat lief alleen maar papa maar stiekem wil je als moeder natuurlijk alleen maar mama horen haha. Ben benieuwd naar je sneakers, fijn dat je ze gevonden hebt, kan je mooi matchen met Vince. Heeeel veel plezier op jullie vakantie liefs Sanne

 • Reply
  Sonja
  25 juli 2015 at 12:58

  Ahhh Vince’ outfit van woensdag. Love love love! Ik kan ook echt geen diary bijhouden, knap dat je er weer een gedaan hebt ;-)! Leuk om te lezen is het zeker, dus vaker doen :-P!

  • Reply
   Nathalie
   27 juli 2015 at 21:31

   Ik ga het proberen hahaha

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  25 juli 2015 at 16:12

  Wat een leuke fotos! De printbroekjes van Vince zijn zo schattig!

  • Reply
   Nathalie
   27 juli 2015 at 21:31

   Thaïs Monique!!!

 • Reply
  Judith
  28 juli 2015 at 21:51

  WIJNECHEM, ja, daar gaan wij ook altijd naar toe! (Sorry, enthousiast) Maar woon jij daar in de buurt? Ik vind ‘t daar geweldig shoppen, en manlief ook dus die gaat altijd zonder moeite mee. Leuk zo’n overzichtje van de week. De fase dat Vince alleen maar met papa bezig is, ken ik eigenlijk niet :O. Hier was het juist andersom. Fijn dat je zo goed geslaagd bent voor jezelf, Vince komt al vaak genoeg aan de beurt toch ;-). XO Judith

  • Reply
   Nathalie
   29 juli 2015 at 09:25

   Ja ik woon daar 5 minuutjes vandaan 🙂 Lucky me !

Leave a Reply