Unicorns & Fairytales
griezel activiteiten
Boeken Leesboeken voorleesboeken

Boekentip / Help! Het spookt hier + griezelige activiteiten

Spookverhalen… sommigen houden ervan en anderen weer niet. Af en toe griezelen kan geen kwaad. Dit leuke boek voor kinderen is nieuw en komt zeker in het lijstje van Halloween boekentips. Weet je niet wat te doen deze vakantie? Ga eens lekker griezelen, lees voor uit dit nieuwe boek en doe leuke dingen. Enkele tips om te griezelen. 

Help! Het Spookt hier!

“Theresa vertrekt, zeer tegen haar zin, met haar ouders op vakantie. Maar nog voor ze op hun bestemming aankomen, loopt het helemaal fout. Noodgedwongen moeten ze op zoek naar een hotel voor de nacht. Dat vinden ze in een oud kasteel met een bloederige voorgeschiedenis. Theresa voelt al gauw dat er iets niet pluis is. Je zou voor minder geen oog dichtdoen …”

Bijna slaak ik een gil van schrik, maar ik kan nog net op tijd mijn hand voor mijn mond slaan. Het bloed stolt in mijn aderen.

Theresa en haar ouders beleven een spannende tijd op dit kasteel, waar ze voor vele raadsels komen te staan. Denk mee en ontdek wat er allemaal aan de hand is in het kasteel. Dit verhaal is spannend en er zit veel humor in. Het is een soort escape room 😉 Op het einde is er zelfs een grappige twist. Ideaal verhaal om samen te lezen, alleen aan kinderen te geven of om voor te lezen.

Zoekresultaten voor ‘help! het spookt hier’

Griezelige activiteiten

3DAD1762 5486 4ABA 8A0C 4CC237F2FA8A 39E8C72F C795 4F1B 967E 7AC49549C21C 768x1024 - Boekentip / Help! Het spookt hier + griezelige activiteiten

Organiseer eens een griezelavond. Je kan het donker maken, een zaklamp meenemen en eventueel allemaal zitzakken zetten. Je kan het thuis doen, met vrienden en ook in de klas uiteraard. Lees dit verhaal voor. Om deze avond helemaal af te maken kan je lekkers maken! Griezelige lekkere dingen. Je kan inspiratie vinden onderaan.

Nog niet uitgegriezeld? Maak dan toffe knutsels en maak slijmmonsters. Have FUN!!!!

Leuke en makkelijke originele knutselideetjes voor Halloween

Halloween Bento brooddozen maken doe je zo!

Gezonde(re) Halloween traktaties

Lekkere en makkelijke Halloween receptjes om samen met je kinderen te maken

Heel makkelijke Halloween suncatchers maken met je kinderen

Leuke (mierzoete) Halloween traktaties

Halloween tricks and treats

2 slijmrecepten die niet kunnen mislukken

E5B55121 87A7 4164 ABC3 FF89D8F7E32C 45C9CE70 58E2 473D 9C04 D3395796AAED 2 768x1024 - Boekentip / Help! Het spookt hier + griezelige activiteiten

Blogtour

Dit artikel is onderdeel van de blogtour rond Help! Het spookt hier!, hieronder zie je alle deelnemers op een rijtje:

HelpHetSpooktHier blogtour - Boekentip / Help! Het spookt hier + griezelige activiteiten

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply