Unicorns & Fairytales
Halloween Traktaties - unicorns & fairytales
DIY Birthday Party Food Koken met kinderen My life tussendoortjes en snacks

Leuke (mierzoete) Halloween traktaties

Binnenkort is het weer Halloween. Ga jij ook lekker griezelen met je kinderen? Wat fijn is het om samen dingen te doen. Misschien is het ook wel leuk om lekkere Halloween traktaties te maken? Wij gingen aan de slag en maakten enkele te griezelige traktaties. Opgepast: wel mierzoet!!!

Halloween Traktaties maken

Je hoeft eigenlijk niet veel moeite te doen om gekke Halloween traktaties te maken. Op een heel eenvoudige manier en met weinig ingrediënten heb je al leuke resultaten. Je vindt natuurlijk ook enorm veel op Pinterest. Ik heb er enkele ideetjes uitgehaald en maakten onze eigen versies ervan. Dit zijn onze Halloween traktaties. Wel kei zoet, maar voor een keertje mag dat wel eens zeker?

Mr Krispie

Halloween Traktatie - unicorns & fairytales

Ken je Rice Krispies? Wel, die hebben een Rice Krispie Treat recept en ik gebruikte dat recept om griezelige groene mannetjes te maken. Een kleverige bedoening maar uiteindelijk is het wel gelukt. Wat je moet doen is wat boter smelten in een pot, je marshmallows smelten en goed roeren. Ik maakte het mengsel groen door er voedingskleurstof (Fun Colours) van FunCakes bij te doen. Nadien voeg je de droge Rice Krispies toe en meng je alles goed door elkaar. Je stort alles in een ovenschaal en drukt het mengsel wat aan. Laat het dan afkoelen in de ijskast en nadien kan je het in stukken snijden en versieren naar keuze. Wij maakten griezelige mannetjes… Of de Hulk misschien?

 

Bloody Popcorn

Halloween Traktaties - unicorns & fairytales

Dit is echt een supergemakkelijke Halloween Traktatie. In een zakje doe je popcorn en je voegt voedingskleurstof in poedervorm toe. Wij gebruiken rode kleurstof. Goed schudden en de popcorn neemt de rode kleur aan. Ik voegde wat snoepjes in de vorm van oogballen toe en voilà… Je hebt in no time griezelige popcorn… Ik deed alles in een wit bakje van de HEMA en tekende er spinnen op. Snoepjes vindt je overal in dit thema tijdens Halloween.

Mummie Oreo Pops

Halloween Traktaties - unicorns & fairytales

Neem wat Oreo koekjes en doe ze voorzichtig even open. Steek er een stokje in (misschien even dippen in eetbare lijm?) en doe ze weer dicht. Druk zachtjes aan! Ik nam de Dip ‘n Drip van Funcakes maar nog beter is dat je witte chocolade smelt (daar kan je de choco melts voor gebruiken trouwens) en deed wat op de oreo’s. Nadien stak ik er eetbare deco oogjes op. Nu hebben we mummie oreo’s… Je kan er natuurlijk ook monstertjes van maken en de gekleurde deco melts gebruiken.

 

Nog meer leuke traktatie inspiratie

3 lekkere (eenvoudige) traktaties met brownies !

Een persoonlijk afscheidscadeau voor de onthaalmoeders en traktatie voor de kinderen

DIY traktatie(s) voor mijn Kerstkindje

Lex turns one / DIY WOODLAND traktatie

5 Lekkere traktaties met peperkoek

 

Pin it

Wil je deze leukerds graag onthouden? Pin het dan op Pinterest aub

Halloween Traktaties - unicorns & fairytales

Wat vind jij van deze Halloween Traktaties? Hoe vieren jullie Halloween? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply