Unicorns & Fairytales
sinterklaaskasteel deurne - unicorns & fairytales
Op stap uitstappen uitstappen binnen

Wij gaan een bezoek brengen aan het Sinterklaaskasteel, jij ook?

Binnenkort is het weer zover, dan komen de Spiekpietjes weer overal piepen en komt de Sint met zijn Pieten naar ons land. Vanaf 17 november tot 6 december komt de Sint naar Deurne (Antwerpen) en neemt hij zijn intrek in het Kasteel Boterlaerhof. Het wordt dat een echt Sinterklaaskasteel. Wij gaan op 1 december samen met de kindjes brunchen en een bezoek brengen aan de Sint. 

Sinterklaaskasteel

Vorig jaar is dit kasteel gerenoveerd en als jeugdverblijfcentrum ingericht maar van 17 november tot 6 december wordt het dus een echt Sinterklaaskasteel. Er gaat een bakkerij zijn waar speculaas en chocolade wordt gemaakt, een pakjeskamer en een postkamer waar alle brieven worden bewaard. Ook kunnen de kinderen de mooie kamer van de Sint bezoeken en de slordige kamers van de Pieten. Kinderen en scholen die het Sinterklaaskasteel komen bezoeken gaan opgewacht worden door de Pieten die hen een rondleiding gaan geven en kunnen zelfs kunstjes doen zoals hen.

Kinderfeestje in het Sinterklaaskasteel

Is jouw kind jarig in deze periode? Dan is het extra leuk om hun verjaardag in het Sinterklaaskasteel te houden denk ik! Dat kan op zaterdag en zondag, zowel in de voormiddag als de namiddag. De toegang en rondleiding tot het kasteel is inbegrepen en vanaf 10 betalende personen kan je dit unieke feestje boeken aan € 15/pp. De kinderen krijgen heerlijke pannenkoeken en warme chocolademelk (of een frisdrankje).

lees ook: 15 Leuke ideetjes om Sinterklaas te vieren

Brunch

Op zondag 1 december is er ook van 10 tot 13 uur een brunch voorzien met rondleiding in het Sinterklaaskasteel. Ideaal voor gezinnen die een leuke zondag plannen. Het is een all in formule met verschillende broodsoorten, soep, warme en koude gerechten, aperitief, koffie en thee en kost 29 euro per persoon en je betaalt 19,5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Daar zit ook plezier mee inbegrepen: er gaat een springkasteel zijn, clics, reuzevoetbaltafel, kinderlounge en nog zoveel meer… Ook zit de rondleiding daar mee in!

 

Zien wij jullie ook in het Sinterklaaskasteel?  Boek HIER je tickets!!! 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply