Unicorns & Fairytales
speelgoedabonnement speelgoedbox Puur Plezier - unicorns & fairytales
Bouwen duurzaam speelgoed Duurzaamheid Educatief speelgoed Gezelschapsspelletjes Houten speelgoed My life puzzels en denkspelletjes Speelgoed voor kinderen van 9 jaar Spelen

Elke maand nieuw speelgoed? Probeer dan het speelgoedabonnement bij Puur Plezier

Ik wou al langer eens een speelgoedbox uitproberen die je na een tijdje weer terug moest ruilen. Een speelgoedabonnement dus. Toen Puur Plezier me vroeg om dit hele gebeuren eens te testen dacht ik: yes! Eindelijk kan ik zelf eens ervaren hoe het is om speelgoed uit te lenen en weer in te wisselen. Dit zijn onze ervaringen met een abonnement op speelgoed en enkele redenen waarom je het wél zou kunnen doen/overwegen/cadeau geven. 

Speelgoedabonnement

Bij Puur Plezier kan je dus een speelgoedabonnement nemen waardoor je elke maand een nieuwe speelgoedbox krijgt vol leuke dingen op maat van je kind. Waarom zou je dat nu in godsnaam nemen zou je denken? Misschien lijkt het op het eerste gezicht wel duur. Wel, ik vertel je graag enkele voordelen waarom je het net wél zou kunnen doen of eens moet proberen.

speelgoedabonnement speelgoedbox Puur Plezier - unicorns & fairytales

1. Je krijgt speelgoed gebaseerd op de ontwikkelingsfase van je kind

Je moet op voorhand de leeftijd van je kinderen even doorgeven en dan krijg je speelgoed op maat gestuurd. Zo spelen ze met het juiste speelgoed dat de juiste stimulans geeft aan je kinderen. Niets zo vervelend dan kinderen die eigenlijk te groot of te klein zijn voor spelletjes en speelgoed. Het moet uitdagend en leuk zijn.

2. In elke speelgoedbox zitten 4 stukken top speelgoed

Bij Puur Plezier krijg je als je een speelgoedabonnement neemt echt super kwalitatief en uitdagend speelgoed. Ze zetten in elke box  steeds 4 thema’s centraal; educatief, constructief, spel en “gewoon leuk”. Zo kregen wij in onze familiebox twee Smart Games op maat van Vince en Lex, magnetische houten constructieblokken (hit!) en andere blokken (ook hit!), drie gezelschapsspelletjes en een magnetisch doolhof. Allemaal van kwalitatieve merken en duurzaam speelgoed. Met merken zoals onder andere Haba, Smartgames, Plantoys en Djeco enz…

speelgoedabonnement speelgoedbox Puur Plezier - unicorns & fairytales

3. Ze krijgen een gevarieerd aanbod dankzij een speelgoedabonnement

Ken je dat? Speelgoed waarmee enkele weken gespeeld wordt en dan verdwijnt het voor erg lange tijd in de vergeethoek? Ja, ook hier geen onbekende natuurlijk. Met deze speelgoedbox ga je dat niet hebben want na een maand wissel je de box in en krijgen je kinderen weer nieuw stukken speelgoed waarmee ze kunnen spelen en ontdekken.

4. Een kleinere speelgoedberg

Je kan het niet ontkennen… Wij kopen vaak té veel speelgoed. Ook tijdens feestdagen komen daar dan nog eens massa’s cadeaus bij. Je kan opteren voor het speelgoedabonnement (welke je ook als cadeau kunt geven trouwens) en tijdens de feestdagen vraag je cadeaus die geen speelgoed zijn. Zo verklein je niet alleen de speelgoedberg bij jou thuis, maar ook de afvalberg en het is goed voor het milieu.

lees ook: 40 Leuke cadeautips die géén “speelgoed” zijn

speelgoedabonnement speelgoedbox Puur Plezier - unicorns & fairytales

5. Flexibiliteit

Je kan door het speelgoedabonnement jouw box 1 keer per maand wisselen. Maar als jij graag het speelgoed nog wat langer houdt dan kan dat ook.  —> Zo werkt werkt het abonnement. 

6. Meer voor minder geld

Op het eerste zicht zou je het niet zeggen dat je zoveel geld uitgeeft aan cadeaus, maar eigenlijk is dat wél zo. Gemiddeld geven Belgen ongeveer 300 euro uit per jaar aan geld. Vaak is dit nog meer bij sommigen. Een speelgoedabonnement lijkt dan toch ook een grote kost zou je misschien denken? Maar eigenlijk bespaar je als je geen of weinig ander speelgoed koopt. Elke box heeft een inhoud van een winkelwaarde tussen € 120 en € 130 aan speelgoed.  Op jaarbasis heeft je kind toegang gehad tot speelgoed met een winkelwaarde van zo’n € 1500.

Lees ook: Tips voor het geven van duurzame cadeaus aan kinderen

speelgoedabonnement speelgoedbox Puur Plezier - unicorns & fairytales

7. Veel speelplezier

Vince en Lex vonden het superleuk om al het nieuwe speelgoed te bekijken en te testen in deze speelgoedbox. Ik denk dat het heel leuk moet zijn om elke maand nieuw speelgoed te kunnen krijgen. Zij mogen ook best de werking van een speelgoedabonnement leren kennen. Zo weten de kinderen dat ze elke maand nieuw speelgoed kunnen wisselen maar dat het werkt als een soort bib.

Zo werkt het speelgoedabonnement en het wisselen van de speelgoedbox

Wanneer je je speelgoedbox voor de eerste keer besteld kan je dus kiezen uit 3 formules: de maandelijkse formule waarbij je 4 speelgoedstuks krijgt, de familiebox met 8 stuks speelgoed en de cadeaubox waarbij je het speelgoed 3 maanden mag hebben en 1 keer in die drie maanden kan wisselen. Hoe dat wisselen in zijn werk gaat kan je allemaal op de website lezen. Ze worden opgehaald en afgeleverd in een leverpunt in jouw buurt.

speelgoedabonnement speelgoedbox Puur Plezier - unicorns & fairytales

speelgoedbox Puur Plezier - unicorns & fairytales

En jij? Zou zo’n speelgoedabonnement ook iets voor jou zijn? Wij vinden het fantastisch. Onze kinderen speelden er heel graag mee. Elke keer afwisseling. 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kris10
    17 oktober 2019 at 10:29

    Zeker het overwegen waard. Als kind hadden wij naast de bibliotheek ook een speel-o-theek. Dat vond ik zoooo leuk! Maar dat bestaat precies niet meer.

Leave a Reply