Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales
Lijstjes My life Personal

As we speak #8

Het is weer tijd om deze (bijna) maandelijkse rubriek ‘ As we speak’  weer aan te halen. Want is het niet leuk om een kijkje te nemen in iemand zijn leven? Ik ben van nature een vrij nieuwsgierig persoon… Jullie ook? Nou, kijk even mee wat ons allemaal bezighoud en waar we mee bezig zijn.

 

Genoten van…

Enkele mooie dagen die er geweest zijn. Vooral omdat die zo schaars waren. Ik heb ervan genoten om Vince bezig te zien. Hij wordt zo groot en leert veel. Hij is een echt mannetje geworden met een eigen wil (ja hoor!). Hij begint zijn fantasie te gebruiken. Zo zette hij zijn drankbusje op een paal en smeet er een balletje heen om het eraf te krijgen. Zo ging hij door. Een zelfbedacht spelletje. Super vind ik dat!

as we speak - unicorns & fairytales

Ik heb ook enorm genoten van enkele leuke events. Je kan er hier meer over lezen. Het bloggen heeft me toch al leuke momenten doen beleven buiten het plezier van het schrijven uiteraard. Ik heb er ook enkele leuke mensen door leren kennen. Ik ben erg dankbaar voor alles.

unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales

 

Kijkt uit naar…

De zomervakantie! Nog 3 weken en het is zover. Oh daar ga ik zo erg van genieten. Vooral ook omdat we erg leuke vooruitzichten hebben. Je weet al dat we gaan verhuizen. We gaan ook alles restylen dus veel leuks op de blog! Vanaf midden augustus is het zover en dan kunnen we in ons nieuwe huis.

Getest…

Ik heb weer wat nieuwe producten kunnen uittesten. De producten waar ik tevreden over ben deel ik dan ook héél graag met jullie:

Dr. Leenarts producten 

Ik mocht de badolie, de droge huid zalf en de babybillen zalf testen. Ze zijn geschikt voor de droge, schilferige (eczeemgevoelige) huid. Het bevat geen hormonen, parabenen, parfum, zeep of alcoholen. Aangezien ikzelf best een gevoelige huid heb wou ik dit wel proberen. Ik ben enorm tevreden en zeker van de badolie. Nadien kom ik zeer zacht uit het badje. Nog leuker: in combinatie met het scheren van de benen een topper! Weer een pluspunt. De producten zijn geschikt zowel voor baby’s als voor volwassenen. Je kan er beiden dus van gebruiken.

Dr Leenarts - unicorns & fairytales

Logitech Circle Home Camera 

Dit cameraatje is niet enkel fancy maar ook heel handig! Je kan hem overal zetten of hangen en je hebt meteen connectie met je smartphone via een app. Bovendien kan hij makkelijk dienst doen als babyfoon/camera voor de ongeruste ouders. Of wanneer je kids boven aan het spelen zijn… dan kan je een oogje in het zeil houden. Ben je een weekje op vakantie? Met deze camera kan je ten allen tijden een kijkje nemen in je huis, van waar je ook bent.

logitech - unicorns & fairytales

Method reinigingsmiddelen

Ik hou wel van producten die én doeltreffend zijn én lekker ruiken. En dat zijn ze beiden. Ik kreeg de Method allesreiniger die ruikt naar grapefruit en het afwasmiddel met citroen en munt. Yummie… Ze zijn bovendien dier -en milieuvriendelijk. Daar houden we van. Bekijk ze allemaal hier.

unicorns & fairytales

 

Leest…

Ik ben nog steeds bezig in mijn nieuwe boek: Leven tot elke prijs. Het is een vrij dik boek en elke avond voor ik ga slapen ga ik mee in het verhaal van Maj, een vrouw in de jaren vijftig. Je maakt eigenlijk haar leven mee. Het is een boek dat je vastgrijpt.

Ik lees uiteraard ook graag mijn magazines. Het magazine waarvoor ik gastblogger ben is natuurlijk nummer 1. Al heel lang. Dus ik ben blij dat hij nu maandelijks in mijn bus steekt. Goed nieuws voor mede fans want morgen komt er een leuke verrassing van Zappy Ouders. Lees hier mijn blogjes op Zappy Ouders.

New in…

We hebben een nieuw bedje gekocht voor Vince. Dat stond al heel lang op mijn lijstje. Toen ik op instagram een leuke feed te zien kreeg en nadien June & Julian als retailers hadden trok me over de schreef. Ik vond ook niemand die voor mij een bedje kon/wou maken dus was ik genoodzaakt er eentje te zoeken. Binnenkort meer !

Ik heb ook enkele hele leuke comfi sandalen. Wolky’s. Ze zijn gemaakt van eerlijke materialen en zijn echt een lichtgewicht. Ik had ze net aangekregen toen er onverwachts een stralende zon tevoorschijn kwam. Gelukkig had ik ze bij toen we op visite waren en kon ik ze meteen even testen. Ze zijn verstelbaar en dienen als teenslippers. Toch slippen ze zeker niet uit. Wel even wennen weer een stukje tussen de tenen!

wolky - unicorns & fairytales

IMG_0926 2

wolky - unicorns & fairytales

 Is bezig met…

De laatste loodjes van het schooljaar: toetsen afnemen, verbeteren, rapporten maken… Maar ook natuurlijk met allerlei bestellingen van meubels en dergelijke. Want in augustus is het zover. Het huis is verkocht, de aktes gaan verlijden binnenkort en dan wordt het weer spannend. Er zullen nog drukke dagen komen. Gelukkig heeft oma een weekje zee geboekt in augustus en dan kunnen we nog even relaxen.

Kijkt naar…

Buiten mijn verslaving aan Home & Away (wie nog, wie nog? ) kijk ik op Netflix naar The Following. Ik kijk ook erg uit naar het nieuwe seizoen van Orange is the new black. Oh yes yes yes. Teveel naar de following kijken heeft wel zo zijn gevolgen. Ik droom regelmatig rare dingen… Hahaha.

 

Waar zijn jullie allemaal mee bezig? Ik hoor het graag 🙂

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  8 juni 2016 at 14:22

  Succes met de laatste loodjes. … hier ook en heb echt vakantie nodig ?

  • Reply
   Nathalie
   13 juni 2016 at 08:50

   Kan ik geloven. Vooral ook zon ! Vitaminen!

Leave a Reply