Unicorns & Fairytales
zappy ouders - unicorns & fairytales
My life

ZAPPY OUDERS | Unicorns & fairytales geeft 3 abonnementen weg

Zappy Ouders is een Belgisch magazine over het ouderschap. Het is de Belgische versie van het bekende magzine Ouders Van Nu en voorheen ook bekend als Zappy Baby. Nu zijn ze een geheel en kan je ze vinden bij de tijdschriften onder Zappy Ouders. Ik ben al sinds ik zwanger ben geweest van Vince trouwe klant.

 

Zappy Ouders komt maandelijks in mijn bus terecht. Ik kijk er altijd naar uit. Toen ze me een tijdje geleden vroegen om gastblogger te zijn kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Lees al mijn artikels hier. Maar nu heb ik dus ook goed nieuws voor mijn lezers want ik mag 3 abonnementen voor Zappy Ouders weggeven. Wil jij dus ook maandelijks het boekje in jouw bus vinden? Antwoord dan op de volgende vraag…

Waarom zou jij graag Zappy Ouders bij jou thuis aankrijgen?

 

WINNAARS:  Eefje van Asch, Graziella en Jo-Lynn! 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Anna
  9 juni 2016 at 07:32

  Ik zou het graag voor mijn schoonzus willen winnen.. Zij leest deze tijdschriften ontzettend graag..

 • Reply
  Sybile
  9 juni 2016 at 07:48

  Sinds 2 maanden ben ik mama, een godsgeschenk!!
  Ik neem sindsdien elke maand even de tijd om naar mijn krantenwinkel te gaan op een zonnige dag achter de Zappy magazine. Ik gun mezelf dan even tijd om wat te bladeren in het tijdschrift en zo hun weetjes, tips & tricks, ideetjes op te snuiven want ik moet nog o zo véél lere!!. Maar binnen een weekje hervat ik het werk, dan zal het al wat moeilijker zijn om tot bij de krantenwinkel te geraken dus een abonnement zou meer dan welkom zijn 😉
  Fingers cross!!!

 • Reply
  Liz De Martelaere
  9 juni 2016 at 07:53

  Oh dit wil ik winnen!! Zalige boekjes, lees deze van toen ik zwanger was. Heel leuke artikels en tips!

 • Reply
  Sarah
  9 juni 2016 at 08:18

  Ik zou heel graag meedingen naar een abonnement omdat ik – met een leuke maar drukke en typische peuter – alle tips en trics kan gebruiken. En omdat het ook gewoon interessant en ontspannend is dit magazine te lezen. Duimen maar dus!

 • Reply
  Astrid
  9 juni 2016 at 08:36

  Jaaa super leuk! Ben heel benieuwd of de Belgische versie nou zo ontzettend anders (of mss zelfs wel beter!) is. Helemaal leuk omdat ik zo vlak na de bevalling wel wat leesvoer kan gebruiken

 • Reply
  Miranda de Jong
  9 juni 2016 at 09:57

  Ik zou het wel leuk vinden om in bed een leuk tijdschrift te lezen. Dus ik doe graag mee.

 • Reply
  Catherine
  9 juni 2016 at 13:28

  Sinds ik mama ben is tv kijken niet meer mijn favoriete avondactiviteit. Ik spendeer mijn tijd veel liever aan pure me-time: een boekje lezen in bad is voor mij nu puur genieten! Sinds mijn zwangerschap ben ik verzot op mama-boekjes en mama-blogs. Niet enkel voor de tips rond speelgoed, uitjes, opvoeding en verzorging, maar ook gewoon om te genieten!

 • Reply
  Liesbet R
  9 juni 2016 at 14:49

  Ik doe graag mee omdat ik het tijdschrift nog niet ken en omdat ik als mama een beetje uit de boot val bij de tijdschriften die ik ken. Sinds ik kinderen heb voel ik me te oud voor Flair, maar nog een stuk te jong voor Libelle. Dit lijkt me ideaal voor een momentje me time én om er veel uit te leren over de kindjes en het ouderschap.

 • Reply
  Eefje
  9 juni 2016 at 20:11

  Sinds ik zwanger was ben ik ouders van nu beginnen lezen in de bibliotheek. Je moet er wel telkens even wachten voordat je het laatste nummer kan meenemen, en zappy ouders hebben ze er niet. Ik heb er wel al veel van opgestoken en zou het als kersverse mama fijn vinden om een abonnement te hebben (lekker gemakkelijk in de brievenbus).

 • Reply
  Graziella
  11 juni 2016 at 21:49

  Fijne giveaway! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Dat zij dit magazine mag aankrijgen in de bus als verrassing?
  Ze heeft wel, denk ik, wat tijd nodig voor haarzelf want momenteel vertoeft ze in een dipje… Al die vragen die in haar hoofd spoken, misschien kunnen er een groot deel van opgelost worden door dat tijdschrift…?!

 • Reply
  Jo-Lynn
  12 juni 2016 at 17:38

  Ik zou het eigenlijk wel graag in huis hebben om ervaringen van andere moeders te kunnen lezen. Dat zou de met-de-handen-in-het-haarmomenten wat draaglijker maken als ik dan kan lezen dat er nog mama’s zijn die het niet altijd weten … 😉

 • Reply
  Stephanie
  12 juni 2016 at 21:46

  Met een theetje en de nieuwe zappy-ouders me in de zetel nestelen voor een heerlijk me-time momentje. Daar kijk ik elke maand opnieuw naar uit, en met een abonnement wordt het alleen maar leuker om vol ongeduld op de postbode te wachten!

 • Reply
  Liesbeth
  12 juni 2016 at 21:50

  Omdat ik graag zelf eens helemaal op de hoogte wil zijn en de meeste tips kan geven dan over baby’s en opvoeding aan tafel bij de schoonfamilie 🙂 #ploetermama
  Of toch ook gewoon om de me-time gezellig in te vullen met een fijn tijdschrift!

 • Reply
  Sarah
  13 juni 2016 at 11:40

  Een jaar geleden ben ik ‘plusmama’ geworden van de 2 kindjes van mijn vriend. Ik ben er letterlijk in gesmeten, maar ik doe het best goed (al zeg ik het zelf!). Wat extra literatuur en inspiratie komt natuurlijk altijd van pas!

 • Reply
  Ludo
  18 juni 2016 at 10:13

  Ik ben sinds 3 maanden papa van onze flinke zoon. Maar het ouderschap is zeker niet te onderschatten. Ik voel ons kleintje niet zo aan gelijk mijn vrouw, daar kijk ik echt naar op! En zo zit ik wat op internet te neuzen naar verhalen, tips en weetjes om daarin te groeien… Maar als ik zou mogen kiezen, geef mij dan toch maar een papieren versie. Niets is leuker dan even te kunnen bladeren.

Leave a Reply