Unicorns & Fairytales
freddy pantroom - unicorns & fairytales
Diary fashion mama My life

Diary 50 | Freddy Pantroom dance class & Nesquik

Deze week hadden we een vrij drukke week. Ook wel een leuke week voor mij: ik ging naar de persvoorstelling van de nieuwe collectie van Freddy Pantroom , had een etentje met vrienden, ging met het gezin op bezoek bij vrienden en we sloten de week af met een event van Nesquik waar je je dromen in de raket kon stoppen. Lees je mee?

 

Freddy Dance Class persdag

Voor wie totaal geen idee heeft van wat dit is: Freddy Pantroom is een merk dat ENORM leuke broeken én outfits heeft voor dames. Ze zitten lekker comfi en hebben (meestal) een shaping effect om op een natuurlijke wijze de vrouwelijke vormen te benadrukken. Je kan er hier meer over lezen. Deze persdag was er om ons al een sneak peak te geven van de AW collectie ! Het belooft weer mooi te worden. Met leuke details op broeken. Ook de sportcollectie is een topper. We kregen allemaal een sportbroek en mochten een dance class meedoen van dansgroep Fitopia. Zweten geblazen maar oh zo stylish in onze Freddy broeken. Ik had een zwarte met Swarovski steentjes. How cool is that? Bekijk de mooie broeken van Freddy Pantroom hier.

freddy pantroom - unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales freddy pantroom - unicorns & fairytales

IMG_0815

freddy pantroom - unicorns & fairytales

freddy pantroom - unicorns & fairytales

Friends are so important

We gingen op bezoek bij heel goede vrienden die jammer genoeg niet achter de hoek wonen. Toch proberen we op regelmatige basis af te spreken. Vrienden zijn zo belangrijk in het leven… niet? Vince vindt het top daar in de grote tuin met de trampoline. Hij mocht ook mee in het kippenhok eitjes rapen. Hij was zo enthousiast dat hij er twee had gevonden! Ze kwamen gelukkig heel aan…

IMG_0904

IMG_0905

IMG_0916

IMG_0921

 

Nesquik event

We waren uitgenodigd op het slotevent van de actie rond de droomcapsule van Nesquik. De bedoeling was dat de kinderen een lege Nesquik doos versierden en daar hun dromen en andere dingen instopten om dit na 10 jaar weer open te maken. Enorm leuk! Wij kunnen aan Vince nog niet vragen welke dromen hij heeft maar we staken er enkele leuke spullen in, foto’s en een tekening. We namen zijn nichtje mee die 5 jaar was. Ze had een leuke dag!

Op het event zelf werden we getrakteerd op een lekker ontbijt en een goodie bag. Vince was helemaal wild van de Nesquik drinkbus en wou er natuurlijk al uit drinken. Het bekende konijn liep er ook rond en dat was natuurlijk eens zo leuk. Na het ontbijt mochten alle kinderen de versierde doos in de capsule steken die nadien verzegeld werd.

Er waren allerlei activiteiten voor kinderen, gericht op het thema “je dromen waarmaken”. Nesquik wil hier graag aan meewerken en niet enkel zorgen voor een evenwichtig ontbijt. Wist je dat er in de Nesquik cacaopoeder Vitamine D, ijzer en Zink zit? Ze konden van een glijbaan, knutselen, graveren en quizzen. Eten en drinken was er voldoende voor iedereen en we gingen naar huis met lekkere Nestlé producten. Dankjewel voor deze leuke dag !

nesquik - unicorns & fairytales

nesquik - unicorns & fairytales

IMG_0953

IMG_0980

IMG_0988

IMG_1011

IMG_0992

IMG_0994

IMG_1006

 

Zoals je kan zien was het een vermoeiende maar leuke week. Wat hebben jullie allemaal gedaan?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  6 juni 2016 at 13:39

  Wat een super leuke foto’s! Ik ben afgelopen weekend even bij de Freddy Pantroom geweest. Wat een toffe broeken hebben ze zeg!

  • Reply
   Nathalie
   13 juni 2016 at 08:51

   Ja! Ze zitten ook superleuk!

Leave a Reply