Unicorns & Fairytales
video van sint - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops holiday play Winactie & Give away

Maak jij ook weer een Video Van de Sint?

Binnenkort is het weer zover. De Sint komt naar ons land. Vorig jaar maakten wij een Video van Sint en ook dit jaar gaan we dit doen. Het is superleuk om de gezichtjes van de kinderen te zien wanneer de Sint iets over hen én hun ouders weet te zeggen. Wil jij ook graag een video maken? Dat kan, want ik mag 3 lezers heel blij maken.

Video van Sint

Vorig jaar maakten wij een Video Van Sint en dat viel erg in de smaak bij ons. Op de website van Video van Sint kan je een videoboodschap laten maken voor maar liefst 8 personen (zelfs je huisdier). Je geeft dan de naam in, enkele eigenschappen, een boodschap en een compliment. Nadien kan je ook kiezen of je bij de DVD liedjes wil en of je de DVD toegestuurd wil krijgen of wil downloaden. Ik maakte hem vorig jaar voor ons gezin en mijn petekind. Ik heb hen al gezegd dat de Sint een speciale boodschap voor ons heeft gestuurd. Dat hij er nu nog niet is, maar dat hij vanuit Spanje al iets wou zeggen. Na de boodschappen kunnen er samen met Coole Piet en Danspiet gezongen en gedanst worden.

Lees ook: Video Van Sint, onze ervaring

lees ook: 15 leuke ideetjes om Sinterklaas te vieren

Waarom is dit leuk?

Wel, de kinderen zijn zo verwonderd dat de Sint en de Pieten iets over hen en hun ouders weten dat ze zeker gaan luisteren naar de boodschappen. het is gewoon een heel erg fijne activiteit met de kinderen. Gezellig samen in de zetel ploffen en de boodschap van de Sint bekijken. Wedden dat ze engeltjes gaan zijn nadien hihihi.

Win 3X jouw eigen video

Wil jij ook jouw eigen Video Van Sint maken? Dat kan! Ik mag van hen namelijk 3 codes weggeven waarmee jij een leuke video kan maken. Echt een aanrader!

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook
 2. Laat een leuke comment achter
 3. Tag iemand die het ook wel zou willen winnen

 

>>> Meedoen kan tot en met 19/11, nadien krijgen de winnaars een unieke code toegestuurd en kunnen ze hun eigen boodschap maken! <<<<

 

 

 

 

You Might Also Like...

47 Comments

 • Reply
  Femke
  13 november 2017 at 06:34

  Ik doe graag mee! Wij hebben hem eerder besteld en super leuk!

 • Reply
  Linda vergouwen
  13 november 2017 at 06:39

  Superleuk!! Zi wordt het echt een feestje bij sinterklaas. Doe graag mee voor mijn zoontjes

 • Reply
  kristel
  13 november 2017 at 06:39

  Lijkt me erg leuk om eens te doen. Wat zullen ze met open mond kijken en genieten. En niet alleen de kinderen de volwassenen zeker ook

 • Reply
  Valerie w
  13 november 2017 at 06:39

  Ik zou dit wel leuk vinden voor mijn meisjes!

 • Reply
  Shanna
  13 november 2017 at 06:51

  Zo leuk! Mijn zoontje v 4j zou nogal met open mond kijken en zn puberende broer zou dit ook wel grappig vinden 🙂 dus we doen graag mee

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 november 2017 at 07:01

  hier gaan al die de kinderhartjes vast sneller van slaan
  nu maar #duimen dat mijn naam hier straks als winnaar mag staan

 • Reply
  Anna
  13 november 2017 at 07:09

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia..!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Wendh goverde
  13 november 2017 at 07:11

  Dat lijkt me super, dat gezichtje zal onbetaalbaar zijn als de sint hem toespreekt!!

 • Reply
  Nancy Buntinx
  13 november 2017 at 07:20

  Geweldig leuk voor mijn dochter van 5 jaar en zoontje van 2,5 jaar. Ze zijn helemaal weg van de Sint!

 • Reply
  Ruby
  13 november 2017 at 07:20

  Superleuk voor onze kleine man! Dit jaar krijgt hij het voor het eerst allemaal echt mee. Hoe leuk zou dit zijn!

 • Reply
  Viaene Marleen
  13 november 2017 at 07:23

  Zou ik heerlijk vinden om cadeau te doen aan het gezinnetje van mijn dochter met haar 4 kids. Ik zie hun verwonderde snoetjes al voor mij ❤

 • Reply
  Elke
  13 november 2017 at 07:37

  Lenn en Louise zouden heel blij verrast zijn,dus wij duimen mee 👍👍

 • Reply
  Susanna
  13 november 2017 at 07:42

  De pieten keken door de ramen en zagen daar 2 meisjes, ze zijn al weken bezig met knutselen en zingen leuke sinterklaas wijsjes. Piet hoopt dat je deze mamma blij kunt maken met een boodschap van de Sint, omdat hij deze 2 kindjes heel erg lief vind.

 • Reply
  Kelly
  13 november 2017 at 07:50

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Daley 2,5

 • Reply
  Stephanie
  13 november 2017 at 08:01

  Superleuk!!!!! Dit zou een geweldig begin kunnen zijn voor de hele familie op pakjesavond!!!!!

 • Reply
  Chantal Heeringa
  13 november 2017 at 09:09

  Jaaaaa super leuk!! Vorig jaar hadden opa en oma dit geregeld voor de oudste en ze vond het echt geweldig! De dvd is helemaal grijs gedraaid Haha! 😉 Nu ook de jongste het mee gaat krijgen dit jaar zou het super leuk zijn als Sint een persoonlijke boodschap voor ze allebei heeft, dan zouden we 2 hyper kindjes in huis hebben de komende weken haha

 • Reply
  Lesley
  13 november 2017 at 09:16

  Lijkt me geweldig! Wat een voorpret ook! In mijn kleuterklas heb ik hier al veel over gehoord de laatste jaren, kinderen die enthousiast kwamen vertellen dat Sint ze een videoboodschap had gestuurd! Nu mijn kinderen zelf de leeftijd hebben om dit feest op een geweldige manier te beleven (ze zijn 0,2,3,4) lijkt het me fantastisch om dit te maken en leuker nog te winnen!! De nichtjes gaan het ook super leuk vinden! Doe dolgraag mee!

 • Reply
  Chantal Uijtendaal
  13 november 2017 at 09:18

  Leuk !!
  Vorig jaar hadden familieleden een video gemaakt en stond onze dochter Indy er ook bij.
  Nu is ze 14 maanden en willen we zelf hier Sint gaan vieren, het lijkt me prachtig om zo’n persoonlijk filmpje te hebben voor haar elk jaar. Heel tof ook voor later !!!! #memories

 • Reply
  Marange
  13 november 2017 at 09:36

  Jaaaa zo leuk dit. Ik doe graag mee voor mijn dochter en zoon!! Fantastisch om hun blije verraste gezichtjes te zien. Fingers crossed

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  13 november 2017 at 09:56

  Wat een mooie prijs! Mama als ex pakjespiet kan zo genieten van de stralende gezichtjes. Sinds Liselotte 1 werd ben ik gestopt en kijk nu vanaf de andere kant mee 😉 Liselotte kan niet wachten totdat ze weer naar Nederland komen. Ik doe graag mee voor hun persoonlijke boodschap via een filmpje.

 • Reply
  Melinda Kende
  13 november 2017 at 10:05

  Ik bekeek het dit weekend al eens. We willen het dit jaar zeker ook eens proberen! Denk dat het het eerste jaar is dat Max alles beseft!

 • Reply
  Patricia Paling
  13 november 2017 at 10:16

  Dat zou super leuk zijn!!! 😀 Ik doe heel graag mee voor onze 2 kids (8 en bijna 6jr)! Misschien wel het laatste jaar dat onze oudste nog gelooft! Dus dit jaar nog even extra van genieten! Wat zouden hun oogjes glunderen! 😍

 • Reply
  GerlindeIJ
  13 november 2017 at 10:45

  Wauw dat zal superleuk zijn op pakjesavond! Ik doe graag mee voor mijn kids.

 • Reply
  Marian B
  13 november 2017 at 10:48

  Vorig jaar eentje besteld, echt heel erg leuk! Dit jaar heb ik er nog geen besteld, er eentje winnen zou natuurlijk fantastisch zijn. Deze keer zou ik de dvd niet voor onszelf houden maar aan opa en oma geven voor Sinterklaasmiddag/avond. De videoboodschap is dan bestemd voor alle 7 kleinkinderen, waaronder 2 van mij. Zie de blije, verbaasde snoetjes al helemaal voor me!
  Je leest het, ik doe graag mee! 😉

 • Reply
  Marian Zw
  13 november 2017 at 10:53

  Leuk dochterlief hangt nog net zo op het randje van geloven….maar zoonlief van 5 twijfelt geen moment. Deze video is dan natuurlijk ook echt helemaal te gek. Dat Sint zoveel weet….Hahah en eigenlijk vinden wij volwassenen het ook nog super leuk.

 • Reply
  Albertine van Veldhuizen
  13 november 2017 at 11:14

  We hebben dit ooit een x gedaan, maar toen was onze jongste (Daphne, 6 jaar) er nog niet… zij is nu de laatste thuis die gelooft, dus zo’n video (dvd 😉) gunnen we haar ook! Zo bijzonder hoe ze nog op kunnen gaan in het Sinterklaasverhaal…❤😍

 • Reply
  andrea
  13 november 2017 at 11:21

  We zijn nu bijna twee weken met ons zoontje vab acht weken in het ziekenhuis. Ons ander zoontje van twee is totaal zijn structuur kwijt. Omdat we in isolatie liggen, is het beter dat hij niet naar het ziekenhuis komt. Hij mist zijn broertje heel erg. Het zou dus een leuke afleiding zijn voor hem een boodschap van sinterklaas te krijgen. Het is voor hem ook dit jaar een eerste echte kennismaking met sint en piet. We hopen echt dat we dit winnen. Zijn neefje en nichtje zouden hier ook heel erg blij mee zijn.

 • Reply
  Mieke Stam
  13 november 2017 at 11:26

  Oh leuk zeg! ik denk dat dit het laatste jaar is dat de jongste nog gelooft en afsluiten met zo’n leuke video lijkt me helemaal tegek voor Xander. Zijn broer Timo geloofd niet meer maar speelt het nog erg leuk mee gelukkig <3

 • Reply
  Liesbeth
  13 november 2017 at 11:58

  Gaaafff! Ik doe heel graag mee om de familie te verrassen!

 • Reply
  Jonneke Timmermans
  13 november 2017 at 12:11

  Geweldig voor onze 3 kids!

 • Reply
  Marjan Beets
  13 november 2017 at 12:47

  Dit zou ik wel leul vinden voor mijn dochter van bijna 2,5jaar. In februari wordt ze grote zus dus er zijn grote veranderingen op komst. Dit is de laatste sint,kerst,… enkel met ons 3. Die wil ik extra bijzonder maken. Het zal ook de eerste sint zijn die ze bewust zal kunnen meemaken… vorig jaar begreep ze het nog niet. Zo’n videoboodschap zou het extra speciaal maken, zeker omdat we een vrij bang kind hebben dus de sint in het echt ontmoeten zal een uitdaging worden.

 • Reply
  Marleen Borst
  13 november 2017 at 12:53

  Noah en Saar een tweeling vandaag precies 4 jaar.
  Over 14 dagen weer dolle pret want met Sinterklaas zijn verjaardag mag de schoentjes worden gezet. Weer verwachtingsvolle blikken, spannend en een beetje eng. Zal de Sint wel komen? Krijg ik een kadotje van mijn dromen? Een videoboodschap van Sint is wel zeker een heel bijzonder kado, want Sint is en blijft hun idool.

 • Reply
  Cindy Framke
  13 november 2017 at 13:32

  Superleuk! Ik doe heel graag mee voor mijn 2 dochtertjes 🙂

 • Reply
  Petra de Mooij
  13 november 2017 at 14:41

  Wat onwijs gaaf😍😍 ik doe dolgraag mee voor deze te gekke prijs.. Want zouden onze kids dat geweldig vinden. Een persoonlijk bericht van niemand minder dan sinterklaas en zijn pieten. Ik denk echt dat ze zooooo stil ervan zullen zijn en tegelijkertijd helemaal door het dolle van blijdschap. Want wie krijgt er nou toch een persoonlijk bericht van onze lieve sint. We gaan duimen, want we hebben nog nooit zo’n dvd gehad..

 • Reply
  Barbara Gelens
  13 november 2017 at 14:58

  Met de Video van Sint hebben wij er echt een ritueel bij! Kinderen halen de brievenbus leeg, kijk nou: post van Sinterklaas??!? Gauw de dvd in de speler, iets te snoepen erbij en dan met een mengeling van verbazing, spanning en verwachting helemaal opgaan in alles dat Sint van hen weet. En van de andere aanwezigen want niets leuker dan opa en oma te complimenteren met hun oppaskwaliteiten of tante subtiel te wijzen op haar shopverslaving! Dus jaaaaaaaaaa; ik maak dolgraag kans!🙌🏼🙌🏼🙌🏼

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  13 november 2017 at 18:35

  Omdat onze tweeling Lucas & Eva net als de Sint 5 december jarig zijn maak ik graag kans op zo’n leuke video 😀

 • Reply
  Janet
  13 november 2017 at 19:54

  Dit zouden mijn meiden helemaal geweldig vinden

 • Reply
  Magali Monbailliu
  13 november 2017 at 20:40

  Zooo benieuwd naar mijn jongens hun gezichtjes bij zo’n Sint DVD…

 • Reply
  Jolein jolein
  13 november 2017 at 21:44

  Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus 🤣 En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar 😜

 • Reply
  Marcia Kan
  13 november 2017 at 22:55

  Zo’n leuk concept dit! Wat zou ik onze meiden graag verrassen met een video-boodschap van Sint, leuk om die snoetjes te kunnen zien!

 • Reply
  Marjan Dekker
  13 november 2017 at 22:59

  Ik kan me nog goed de verbazing herinneren toen mijn zoontje een foto van onze hond voorbij zag komen, onvergetelijk. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de verrassing die de video dit jaar brengt

 • Reply
  Viv Habets
  13 november 2017 at 23:33

  Ja leuk, spannend voor m’n 6 jarige dochter en 3 jarig zoontje

 • Reply
  Janine tuinstra
  14 november 2017 at 20:43

  Ja onwijs leuk!!! Voor onze zoon van 5… wat zal hij genieten! En het sprookje zal nog meer voor hem gaan leven! Hoe gaaf… Love it! De ogen zo groot… ja zou graag winnen voor hem en zijn zusje van 2,5.

 • Reply
  Ludovic
  16 november 2017 at 10:50

  Ik had daar nog nooit van gehoord maar doe voor de volle 1000% mee aan de winactie! Wij spelen zelf Sinterklaas thuis. Papa belt mama op haar GSM en er verschijnt Sinterklaas (mama paste even het GSMnummer aan in het systeem) en neemt op. Dan wordt er geroepen achter onze liefste schat dat de Sint aan de lijn is. Ongeloofwaardig komt hij aan de lijn en kijkt naar het scherm (zo naïef is hij ook weer niet) en dan eventjes aan de lijn hangen met Sinterklaas, waaaauw! Maar zo’n videobooschap is gewoon de kers op de taart. Ik doe dus heel graag mee om deze te winnen!

 • Reply
  Lyn
  18 november 2017 at 20:32

  Superleuk, ik doe graag mee!

 • Reply
  Magali Monbailliu
  20 november 2017 at 22:24

  Waaaw bedankt!!! De kids gaan super blij zijn met hun video. Kijk al uit naar hun verbaasde, lachende snoetjes 🙂

 • Reply
  Oma Will
  23 november 2017 at 22:18

  Wow, wat leuk, zo’n video van de Sint.
  Ik zie de gespannen gezichtjes van mijn kleinkinderen al , als ze luisteren naar de Sint, wat hij hen te vertellen heeft.
  Spannend zal dat zijn.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  Graag doe ik mee.

Leave a Reply