Unicorns & Fairytales
baby hangmat - unicorns & fairytales
kids musthaves Musthaves Webshoptips

Webshoptip : Leuke producten van Amazonas

Ik heb ze al een tijdje in huis: de leuke producten van Amazonas. Ze zijn bekend om hun hangmatten maar hebben ook een hele baby world serie. En erg leuke spullen trouwens! Ik wil je graag laten zien wat wij in huis hebben en wat voor leuks ze nog hebben, ook voor baby’s.Amazones heeft draagsystemen, hangmatten voor baby’s en kinderen en hangschommels. Ook vele accessoires. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ik ontdekte hen door een baby hangmat, dat wij gebruikten toen Lex kleiner was. Ik kwam hen ergens tegen op foto en ging zo een kijkje nemen. Ik was meteen verkocht.

Baby hangmat

De baby hangmat is een pareltje. Zo schattig en leuk en ze kunnen genieten van de bewegingen. Lex vond het erg leuk om erin te liggen. Het is geschikt tot ongeveer 7 maanden naargelang hun grootte natuurlijk. Het staat bovendien ook mooi in je interieur met zijn lichte kleuren. Ook andere soorten hangmatten voor baby’s hadden mijn interesse gewekt maar wij hadden op dat moment al een hangwieg. Want dit onderstaand pareltje kan je hangen, zetten, op een stand plaatsen enz… Vele mogelijkheden dus! Wij hebben de Koala.

baby hangmat - unicorns & fairytales

baby hangmat - unicorns & fairytales

baby hangmat - unicorns & fairytales

Hangmat voor ons

Wij hadden zelf een hangstoel in de slaapkamer. Voor Lex hadden we die in de woonkamer maar nu neemt die teveel plaats in beslag. We verwisselen graag dus hebben we een hangstoel van Amazonas nu. Ideaal in de zomer om buiten te zetten en om in de winter lekker binnen te gebruiken. Om te ontspannen en een boekje te lezen bijvoorbeeld.

lees ook: de tuin kidsproof maken

Speelmat voor buiten en binnen

Dit hebben we al veel gebruikt en nemen we ook vaak mee op uitstap: de speelmat Moli voor buiten met een waterbestendige onderkant en een zachte bovenkant.

amazonas - unicorns & fairytales

amazonas - unicorns & fairytales

 

Draagsystemen

Amazonas heeft ook verschillende draagsystemen. Een draagzak of doeken, naar ieders keuze. Ze hebben ook een pagina met tips over hoe je een baby zou moeten dragen en zijn dus zeker bezig met het ergonomisch aspect.

Schommels

Ze hebben ook erg leuke ‘swings’ voor kinderen. Ideaal zou zijn om ze op te hangen met grote haken (ze hebben speciale plafondhaken) maar dat zag mijn vriend niet zitten. Ze hebben ook standaards zodat je dit zo kan oplossen. Wij hebben ons schommelstoel buiten gehangen met de standaard omdat het te goot was om in de kamer te zetten. Waterproof oef!

amazonas - unicorns & fairytales

 

Kende jij Amazonas al? Wat vind je van de baby hangmat? Ik verkoop mijn exemplaar want Lex is te groot geworden. Bij interesse mag je altijd even mailen. 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Andrea
  11 november 2017 at 20:13

  Hallo! Ik heb interesse voor de hangmat. Hoeveel vraagt u ervoor?

 • Reply
  Lieke van Veen
  13 november 2017 at 20:06

  Die hangmat is echt heel erg leuk!

Leave a Reply