Unicorns & Fairytales
Diary Hotspots Op stap Theater

Diary 88 | Een leuk stylingevent en tips voor de Paasvakantie

Het was een mooie zonnige week met leuke momentjes. De laatste week voor de Paasvakantie en Vince was redelijk moe. Maar nu kan hij goed uitrusten want de vakantie is begonnen, alhoewel, uitrusten… we gaan naar Center Parks! De week nadien gaan we ook genieten van de Paasvakantie en gaan we naar Oostende.

 

Styling event Vingino

We waren woensdag te gast op het Styling Event van Vingino, een leuk Nederlands merk dat haar opmars wil maken in België. Ze hebben echt hele toffe kledij, ook voor de allerkleinsten sinds kort. Vince kreeg een geweldige outfit. Vooral het jeansbroekje is MEGA tof. Vince voelde zich opmerkelijk heel goed in zijn sas. Normaal is hij een verlegen baasje maar nu liep hij eerder als een BAAS rond. Hahaha. Het laten passen van de kledij ging niet eenvoudig en resulteerde in heel veel gespurt achter Vince. Maar uiteindelijk liep het wel goed en leverde het wel leuke foto’s op! Je kon er ook lekkere pizza’s maken. Die waren echt TOP. Op de VLOG kan je zien wat we allemaal deden.

 

Sam is geboren!

Hoeraaaa! De meter en peter van Lex zijn ook weer trotse mama en papa geworden van hun tweede zoontje Sam. 3 maanden jonger dan Lex en hopelijk worden het even dikke vrienden als Vince en Robin. Met al die jongens in onze vriendenkring kunnen we alvast een voetbalploeg beginnen! We gingen het schattige boeleke bewonderen en namen alvast een leuk cadeautje mee.

Concert van Mevrouw De Poes (kapitein Winokio)

Vince is erg fan van de liedjes van Kapitein Winokio. Ik denk dat ik dat al 1000 keer gezegd heb. Ik was dan ook blij dat er een concertje in onze gemeente ging plaatsvinden van Mevrouw De Poes. We hebben de nieuwe CD (die jij ook kan winnen trouwens! De nieuwste uitgave heet ‘Dierenplezier!‘) en daarvan was er dus een concert speciaal voor kleuters. We namen kersverse broer Robin mee en zo hadden we een leuke zondagmiddag. De moeite om naartoe te gaan wanneer je kleuter houdt van liesjes zingen. Het duurde 45 minuutjes, net lang genoeg. Op de website van Kapitein Winokio vind je alle concertjes en informatie.

kapitein winokio - unicorns & fairytales

paasvakantie tips - unicorns & fairytales kapitein winokio - unicorns & fairytales kapitein winokio - unicorns & fairytales paasvakantie tips - unicorns & fairytales

Lex is klaar voor zijn eerste ‘mini-vakantie’

Voor kinderen is Center Parks toch ook een beetje een vakantie. Niet? Nou, wij zijn vandaag dus naar Center Parks Erperheide getrokken, samen met oma en opa om daar de eerste week van de Paasvakantie door te brengen. Hopelijk is het deze week goed weer en kunnen we leuke dingen doen. Vince was al gepakt en gezakt en nam zijn nieuwe Bontoy traveller mee. Een koffer in de vorm van een Dalmatiër.

 

Paasvakantie tips

Natuurlijk zijn er ook wat plannen gesmeed om de Paasvakantie te vullen. Zo gaan we dus deze week naar Center Parks en de week nadien gaan we twee dagen naar Oostende. Daar zijn allerlei leuke dingen te doen. Ga maar eens kijken op Visit Oostende. Daar kan je allerlei leuke activiteiten voor Kinderen vinden. Ook vind je er kindvriendelijke hotels. Wij overnachten alvast in hotel Mercure. Twee dagen lang gaan we genieten van leuke dingen en het zeetje natuurlijk. In augustus komt Vince terug naar Oostende en gaat hij samen met oma en opa naar Vayamundo, een zeer leuk kindvriendelijk hotel aan de kust. Lees ook mijn andere Paasvakantie tips:

Lees ook:  Activiteiten in de Paasvakantie met kids

Lees ook:  binnenactiviteiten tijdens de Paasvakantie met kids

Lees ook: Paaseierenraap zonder chocolade

 

Wat gaan jullie doen in de Paasvakantie? Hebben jullie nog Paasvakantie tips?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply