Unicorns & Fairytales
kapitein winokio - unicorns & fairytales
Boeken jeugdboekenmaand Luisterboeken & muziekboeken Winactie & Give away

Zing mee met Kapitein Winokio en Mevrouw de Poes + WIN

Oh ja, hier thuis zijn wij fan van de liedjes van Kapitein Winokio. Het nieuwste boek is nu ook weer in de winkel: Dierenplezier! Mevrouw De Poes zingt 24 dierenliedjes. Hoera! We kunnen het grijsgedraaide CD’tje in de auto vervangen.

 

Kapitein Winokio

Wij zijn al ( vanaf dat Vince recht kon zitten in de auto) fan van Kapitein Winokio. Hij zingt alle liedjes vlotjes mee en wij danken natuurlijk de Kapitein voor het bovenhalen van enkele nostalgische gevoelens. Want ook mama’s en papa’s (en grootouders by the way) zingen deze liedjes mee. Wie kent er ‘Broeder Jacob’ en ”k Zag twee beren” nu niet? Niet enkel in de auto maar gewoon o-ve-ral. Dus warning: wie niet graag met deuntjes in zijn hoofd zit of muziek hatelijk vindt moet vooral de CD’s van Kapitein Winokio niet kopen. Ik waarschuw u. Maar wie het leuk vindt om met zijn kind samen liedjes te zingen: een dikke YES.

kapitein winokio - unicorns & fairytales

Fantasie

Vince is al zo bedreven in liedjes zingen dat hij zijn eigen versies maakt op de deuntjes en raar maar waar het superleuk vindt om liedjes in stukken te zingen… De woorden ook… Ik bedoel dus: BROEDER JA (mama) COB (Vince) BROE (mama) DER (Vince) JA (mama) COB (vince) SLAAP JIJ (mama) NOG (Vince) en zo verder. Je weet wel wat ik bedoel. Knap? Zijt maar zeker. Ik denk dat mijn zoon muzikaal aangelegd is. Van wie hij dat heeft dat is een grote vraag.

kapitein winokio - unicorns & fairytales

Dierenplezier!

De nieuwste CD (en boek) van Kapitein Winokio is dus ‘Dierenplezier!’ Mevrouw de Poes zingt 24 dierenliedjes. Als je het boek openslaat krijg je twee pagina’s volgetekend met dieren en voorwerpen. very good want Vince vindt het leuk om dingen te benoemen (en is weeral een goede oefening voor de woordenschat of een zoekspelletje te doen) In het boek staan de teksten van de liedjes samen met een leuke foto. Knap zijn ze trouwens. De liedjes zijn meezingers uiteraard en ik kan al niet wachten tot we dit weekend in onze gemeente Kapitein Winokio gaan zien. We gaan naar de voorstelling van Mevrouw De Poes. Joepie!

[bol_product_links block_id=”bol_58da3e419d31a_selected-products” products=”9200000018388623,9200000023973092,1001004011665081,9200000047716049,9200000006680035,1001004007689698,9200000066271751,1001004010216750,1000004003182419,9200000050232960,9200000023973099,9200000028803465″ name=”kapitein winokio” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”750″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Win het boek + CD ‘Dierenplezier!’

De jeugdboekenmaand is bijna gedaan maar ik heb toch nog voor jullie een topper om te winnen. Ik mag een exemplaar van dit boek (met CD) wegschenken aan één van mijn lezers. Wie wil deze topper nu niet in huis (of in de auto, klas, crèche, kinderopvang, scouts, bij oma en opa, …) hebben? Doe je mee?

kapitein winokio - unicorns & fairytales

 1. Volg Unicorns & Fairytales op één van mijn sociale media.
 2. Laat in de comment even weten dat je meedoet en laat een leuke boodschap na
 3. Deel dit bericht met iemand die hem ook graag wil winnen (niet verplicht)

 

<<<< Meedoen kan tot de tweede week van april. Dan maak ik de winnaars bekend van alle winacties mbt de jeugdboekenweek >>>>

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

45 Comments

 • Reply
  Tine
  28 maart 2017 at 20:04

  Amai maar deze actie is op het lijf geschreven van mijn zoontje die ook dol is van muziek, ook hij splitst liedjes in stukjes en verzint zijn eigen liedjes (alle papa’s zwemmen in het water ed) In de krokusvakantie gingen we voor het eerst naar een concert van de kapitein in de Roma en wat heeft hij daar van genoten!! Mijn kleuter zou zich rot amuseren met dit boek en zijn mama vindt het absoluut niet erg om met liedjes in haar hoofd te zitten of in de auto niets anders niet meer te mogen opzetten (en dan te ontdekken dat ze ook zonder zoonlief de cd laat opstaan 😉 )

 • Reply
  Sharon Yana
  28 maart 2017 at 20:22

  Wat een toffe winactie!!
  Dit boek ziet er echt heel leuk uit en nodigt uit om gezellig samen liedjes te gaan zingen
  Zo plezierig om samen met mijn kindjes van Dierenplezier te gaan genieten.
  Let the Fun begin ♡♡♡

 • Reply
  Stephanie
  28 maart 2017 at 20:26

  Ohoooo! Mijn 2 meisjes zijn super fans van alles wat Winokio,of mevrouw de poes doet. En mama en papa stiekem ook? wij zouden dus heel erg gelukkig worden vam zo een fijn geschenk! Wij duimen alvast!!!

 • Reply
  adams katrien
  28 maart 2017 at 20:36

  Winokio heeft leuke woorspelingen en is anders dan andere kinderliedjes, wat het écht speciaal maakt. De liedjes zijn niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders

 • Reply
  Ine
  28 maart 2017 at 20:43

  Oh, ik wissel met veel plezier de grijsgedraaide cd in de auto voor deze. Hoe leuk het ook is dat alle liedjes van ‘handjes draaien’ luidkeels worden meegezongen op de achterbank, mijn man en ik zouden wat afwisseling wel kunnen appreciëren. En wie weet mogen we bij deze wel meezingen, dat mogen we nu namelijk absoluut niet, enkel de kindjes mogen meezingen…

 • Reply
  Silke
  28 maart 2017 at 20:45

  Jjjaaaaaaaaaa.. Wij doen zeker mee! Gilles heeft een boekje van Kapitein Winokio aan de paasklokken gevraagd. Het zou dus SUPER zijn deze te winnen!!

 • Reply
  Anna
  28 maart 2017 at 20:45

  Ik doe graag mee ☺️☺️
  Facebook: An Na

 • Reply
  elisabeth maria martina
  28 maart 2017 at 20:51

  muziek en boek altijd goed

 • Reply
  Annemie
  28 maart 2017 at 21:01

  Ons eerste kindje huilde constant bij het autorijden, tot we begonnen te zingen. Na een tijdje was ons repertoire uitgeput en werd de kapitein ingeschakeld. Bij elke rit worden de cd’s grijsgedraaid ?. Ondertussen is ons derde kindje net geboren en is het tijd voor wat nieuwe klanken !

 • Reply
  Liesbet R
  28 maart 2017 at 21:07

  Ik doe graag mee, mijn dochtertjes zijn grote fans!

 • Reply
  lynn
  28 maart 2017 at 21:42

  Oh super schattig dat kapiteintje erbij! 😀 De kindjes bij ons op de creche luisteren heel graag naar kapitein winokio en zouden heel blij zijn als ze nieuwe liedjes zouden mogen beluisteren! 😉

 • Reply
  Valerie Jonkers
  28 maart 2017 at 21:48

  Ik doe mee! Super leuk voor in onze kleuterschool, voor mijn eigen kindjes en stiekem ook voor mezelf, hihi 🙂

 • Reply
  Sanne
  28 maart 2017 at 22:49

  Oh, leuk! Hier ook een stuk of 3 grijsgedraaide cds vd kapitein in de auto! Ellis is fan(vooral van mevrouw de poes)! En de mama ook (vooral vd kapitein)! Een cdtje vol poezenmuziek zou nog wel bij onze collectie passen…

 • Reply
  Inge Stroobandt
  28 maart 2017 at 22:56

  Kapitein Winokio, de vriend van ieder kind.
  Hier alle CD’s (en natuurlijk de boeken) in huis & met een metekindje die verslaafd is aan boekjes en muziek, altijd de topper bij bezoekjes!
  Zelfs zo’n topper dat meter zelf begint mee te dansen bij de aanstekelijke muziek!
  Echt een topper om mee af te sluiten tijdens de jeugdboekenmaand!!

 • Reply
  Jo-Lynn
  28 maart 2017 at 23:05

  Ik ben de boekentassencontroleur, boekentassen hier en geen gezeur… ik ken ze allemaal! Mijn zoontjes vinden hem geweldig, dus deze cd zou een topverrassing zijn!

 • Reply
  Stephanie
  29 maart 2017 at 00:06

  Alixe is gek van de kapitein. Haar oogjes fonkelen als ze de begindeuntjes nog maar hoort, de beentjes beginnen te knikken en ze is vertrokken. Het zou fijn zijn als ze ook deze cd aan haar collectie kan toevoegen! Toi toi toi!!! ? Fingers crossed!

 • Reply
  Leen
  29 maart 2017 at 00:42

  Hier ook super grote fan van de kapitein, zowel de mama als mijn kleine kampioen Mathijs 🙂
  De dierenpleziertjes van Mevrouw de Poes zitten jammer genoeg nog niet in onze collectie…
  De cd’tjes worden hier meestal opgezet bij het buiten spelen of als het badtijd is… Zalig!

  PS: Wij hebben onze tanden echt wel gepoetst hoor 😉

 • Reply
  Barbara
  29 maart 2017 at 08:03

  Dit zou zo leuk zijn voor in de auto! We zitten dagelijks lang in de auto en dit zou een ideale afleiding zijn voor de kinderen op de achterbank

 • Reply
  DavidE
  29 maart 2017 at 09:59

  Een tweetal weken geleden zijn we met ons zoontje van 1 jaar naar een optreden van Kapitein Winokio geweest. We vreesden dat hij nog net te klein zou zijn om het allemaal te beleven en leuk te vinden. Maar oh nee! Hij stond wild enthousiast mee te shaken op alle liedjes en bleef maar met zijn handjes draaien en zwaaien tot de allerlaatste noot van het concert!
  Het zou dus heel leuk zijn om met dit boek en deze cd het plezier van het concert thuis nog eens te herbeleven.

 • Reply
  Leentje
  29 maart 2017 at 10:50

  Ik doe heel graag mee! Zie het al helemaal voor me deze zomer… drie kindjes meezingend op de achterbank op weg naar onze vakantieplek.

 • Reply
  Inge
  29 maart 2017 at 11:22

  Ik doe heel graag mee want mijn zoontje vindt dit geweldig! We hebben al een cd van Kapitein Winokio en deze wordt meermaals afgespeeld, zelfs in mijn klas bij de peuters is het een grote hit!
  Binnekort is ook mijn zoontje jarig en zou dit een leuk extra cadeautje zijn (het moet niet altijd speelgoed zijn ?).
  Dus wie weet… ?

 • Reply
  Audrey
  29 maart 2017 at 16:12

  Ik doe graag mee! Hier is het laatste cd’tje van de kapitein grijsgedraaid. Afwisseling is welkom. Dan bekijken de collega’s me wat minder raar omdat ik steeds ‘ik ben de boekentassencontroleur’ zing :-). En de kindjes genieten ook van alle liedjes.

 • Reply
  Jennifer
  29 maart 2017 at 19:44

  1 2 3 vier..
  Muziekje van, muziekje van..
  1 2 3 vier
  De kapitein is hier!
  Ik zag twee beren de kapitein zijn liedjes leren..
  O dat was den wonder..
  Zeg Roodkapje waar ga je heen? Met die cd? Met die cd?
  ‘K ga hem naar Bazeltje brengen, in het bos, in het bos.

 • Reply
  Florence
  29 maart 2017 at 20:55

  Toen ik las dat je het boek en CD ‘Dierenplezier’ van Kapitein Winokio kon winnen, was ik meteen enthousiast. De prijs is dan ook niet van de (mevrouw) poes!
  Zijn het mijn peuters in de klas of is het ikzelf dat stiekem fan is van de Kapitein? Beide! En daarom doe ik heel graag mee aan deze wedstrijd!

 • Reply
  Valerie
  30 maart 2017 at 07:46

  Hij is nog maar 1,5 jaar, maar echt dol op muziek. Of hij nu een deuntje hoort op zijn speelgoed, de radio of tv , hij begint direct mee te wiegen. Het is zeer belangrijk om hem nu te stimuleren met Nederlandstalige muziek. Daarom zou ik dit graag winnen.

 • Reply
  Niet Zomaar Saar
  30 maart 2017 at 13:13

  Ik volg je al via elk kanaal, jaja zelf Youtube! Hier grote fans van de kapitein! Dit boek zou dan ook een mooie aanvulling zijn. Onze oudste zingt graag mee en ons Ivonne wil graag schudden met haar billen!! Dit winnen zou supertof zijn

 • Reply
  De Vleeschauwer Ellemieke
  30 maart 2017 at 20:26

  Mijn driejarige Senne is dol op muziek! Zingen en dansen doet hij de hele dag door, en kapitein Winokkio vindt hij de max. Dit zou een leuk cadeautje zijn!

 • Reply
  Stephanie Decaux
  31 maart 2017 at 05:11

  Oooh wat een toffe win actie (again ?)!!
  Emyl is grote fan van de “kapitein”
  Daarom zouden we graag willen winnen ?????

 • Reply
  Evi Huys
  31 maart 2017 at 09:21

  Mijn zoontje is met de klas naar de voorstelling geweest. Wat zou het een leuke verrassing zijn voor hen om deze te winnen voor in de klas!

 • Reply
  Marian B
  31 maart 2017 at 20:46

  Voor thuis en in de klas lijkt me dit helemaal leuk, word er nu al vrolijk van!

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  1 april 2017 at 07:23

  Ik doe mee! Mijn jongens zijn grote fan. Vorige zomer naar zijn concert gaan kijken en deze zomer zijn we weer van de partij. En dansen dat ze deden ?.

 • Reply
  J.
  1 april 2017 at 22:08

  Oooh zo graag! Mijn zoontje en ik zingen en dansen iedere dag! Telkens een mooi moment..

 • Reply
  Vanessa Cruysbergs
  2 april 2017 at 11:34

  Voor mijn muzikaal kapoentje! Die steeds luidkeels meezingt met de kapitein ? Hij is ook verzot op dieren dus het is een win win situatie ? Duimen maar dat deze ons liedjesrepertoire mag aanvullen! ???

 • Reply
  Goele Huysegoms
  2 april 2017 at 15:10

  Mijn dochtertje staat erg open voor taal en muziek de laatste tijd. Ideaal om haar wat muzikale opvoeding extra te geven 🙂 Mijn zoon kent mevrouw poes goed sinds hij naar een voorstelling is geweest met de klas, dat was een hele fijne ervaring zo te horen, hij was erg enthousiast! Ik doe dus graag mee voor mijn 2 kleine boefjes 🙂

 • Reply
  Marian
  2 april 2017 at 15:34

  Ik doe mee voor Tom van twee!

 • Reply
  Jana
  2 april 2017 at 22:45

  Vele kleuters kennen kapitein Winokio. Het zou fijn zijn om hem doorheen het jaar te kunnen gebruiken als klaspop en dus ook de cd. Dit alles zou de rode draad zijn door de kleuterklas. Ik zie het al voor me. ? #genieten

 • Reply
  melissa
  4 april 2017 at 09:22

  Wat een toffe actie. Gewoon voor lekker thuis en/of in de auto. Wat een gezelligheid dan! Uiteraard kunnen beide kids deze ook nog eens mee naar school nemen zodat de hele klas er ook nog eens van kan genieten 🙂 Liefs melissa

 • Reply
  Judith
  4 april 2017 at 13:21

  Goh deze ken ik nog helemaal niet. Ben erg benieuwd want klinkt leuk, vooral hoe jullie het zingen haha. Ik doe dus graag mee!

 • Reply
  Charlotte Schulpen
  8 april 2017 at 21:48

  Wauw super tof! Voor in de klas! Ik heb al enkele andere cd’s van de kapitein en ik moet echt toegeven dat die 2,5 jarigen er dol op zijn! Ze vragen er heel vaak achter! Dus een extra cd’tje ter afwisseling zou echt de max zijn!! Mijn 25monstertjes duimen mee om deze te winnen!! ?

 • Reply
  Charlotte
  8 april 2017 at 21:48

  Wauw super tof! Voor in de klas! Ik heb al enkele andere cd’s van de kapitein en ik moet echt toegeven dat die 2,5 jarigen er dol op zijn! Ze vragen er heel vaak achter! Dus een extra cd’tje ter afwisseling zou echt de max zijn!! Mijn 25monstertjes duimen mee om deze te winnen!! ?

 • Reply
  Sofie
  8 april 2017 at 22:09

  We love kapitein Winokio !!!

  We spelen zijn muziek in de auto
  Ineens wordt er dan niet meer gevraagd ‘is het nog ver’
  Nooit gaat het ritme vervelen
  Ook mama en papa kunnen de muziek dus smaken
  Klassemuziek voor kinderen
  In mijn klas zet ik de muziek dus ook vaak op
  Ook daar is het , voor 25 ipv 2 bengels steeds een succes !

 • Reply
  natasja
  8 april 2017 at 22:22

  Mijn kleuters in de klas zijn dol op mevrouw poes en kapitein Winokio. Deze ontbreekt nog en stond op mijn verlanglijstje. Het zou super zijn als ik deze zou winnen, dan is mijn collectie comleet. Het zou super zijn moest ik met mijn kleuters het laatste semesters kunnen afsluiten met deze nieuwe top cd! Ik duim alvast en ik denk mijn 22 kleutertjes ook.

 • Reply
  Eve
  8 april 2017 at 23:10

  Dat ik deze gemist heb! op de valreep doe ik nog snel mee.
  Mijn zoontje is er helemaal gek van.
  Fingers crossed

 • Reply
  Marianne
  9 april 2017 at 08:34

  Dat ziet er super uit! Deze zouden we graag winnen zodat we de liedjes samen kunnen mee kwelen in de auto 🙂

 • Reply
  Astrid
  9 april 2017 at 23:18

  we hebben hier drie grote fans in huis, ik doe heel graag mee

Leave a Reply