Unicorns & Fairytales
moederschap Musthaves Ontwikkeling Winactie & Give away

Musthave | SipSnap + WIN

Dit is een ware musthave. De SipSnap siliconen dekseltjes zijn ontworpen om het leven van moeders en vaders stukken gemakkelijker te maken, geloof me! Ik testte twee varianten uit samen met Vince en wat was dat een succes.

 

Wie? Wat? Hoe? 

SipSnap - unicorns & fairytales

Twee mama’s, vriendinnen en productontwikkelaars die in verschillende continenten wonen hebben de handen in elkaar geslagen als Double Double en ontworpen deze unieke gepatenteerde dekseltjes. Ze geloven in een makkelijk en doordacht design. Hun eerste ontwerp samen is SipSnap, een “one size fits all sippy cup lid”. Ze gaan morsen tegen en maken het drinken een stuk makkelijker. Je kan hun verhaal hier lezen.

sipsnap1

sipsnap 2

Maar goed, ik mocht dus de twee ontwerpen uittesten samen met Vince. Hij is dol op drinken uit allerlei verschillende glazen/bekers dus ik verwachtte niet teveel problemen. Wil je trouwens meer lezen over hoe je je peuter kan laten drinken? Kijk dan morgen opnieuw op mijn blog. Omdat het een deksel is dat normaal op alle glazen zou moeten passen koos ik voor zijn Peppa Pig beker. Geen glas deze keer want ik wou Vince er zelf mee laten spelen/drinken en ik wou het risico op scherven (ook al brengen ze geluk) vermijden.

SipSnap Kid

Deze siliconen dekseltjes zijn BPA vrij en onschadelijk voor de gezondheid van je kindje. Ze bevatten een gaatje waar eender welk rietje door zou moeten passen. Je kan het dekseltje over eender welk glas of beker plaatsen. Je moet enkel zien dat het deksel helemaal plat is en er helemaal overgegaan is. Het is makkelijk en snel. Superhandig als je op restaurant gaat eten of ergens iets gaat drinken. Je neemt zo’n dekseltje mee en je kind kan makkelijk van jouw glas meedrinken. Je kunt ook handige opbergdoosjes kopen waar je het dekseltje in kan stoppen en meenemen in de verzorgingstas. Handig om te weten: ze zijn vaatwasbestendig en kunnen tegen sterilisatie. Vince vindt rietjes enorm fascinerend en hij was er even zoet mee. Hij kon ze er zelf ook makkelijk terug insteken.

SipSnap - unicorns & fairytales

SipSnap - unicorns & fairytales

SipSnap - unicorns & fairytales

 

SipSnap Tot

Dit dekseltje bevat een tuit, ideaal voor beginnende drinkers. Maar ook gewoon leuk om te doen. Vince had er alvast plezier in om dit dekseltje te gebruiken. Hij wou niet stoppen met drinken. Ik denk dat het ook leuk aanvoelde. Ook bewees het deksel zijn doel: het water bleef netjes in de beker. Joepie! Eindelijk een beker die niet lekt.

SipSnap - unicorns & fairytales

SipSnap - unicorns & fairytales

verschillende kleurtjes

Je kan de dekseltjes in verschillende kleurtjes verkrijgen. Ik koos de blauwe varianten, tenslotte is Vince een jongen. Maar de andere kleurtjes zijn ook wel heel leuk. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens, als je nog niet overtuigd bent dan kan ik je het zeker aanraden. Ik heb het zelf geprobeerd en ben er FAN van. Vince ook trouwens.

Te koop bij Blabloom 

 

 

<<<<< WIN WIN WIN >>>>>

Ik ben alvast overtuigd, nu jij nog! Wat denk je , zou jij dit ook wel kunnen gebruiken? Ik mag een setje weggeven! Wat moet je doen? Even in de comments vermelden waarom jij dit nodig hebt, voor wie je wil winnen, welk setje (Tot of Kid) en welke kleur. De winnaars gaan in een pot en ik of Vince trekken de winnaar er volgende week uit. Easy peasy! Meedoen kan tot 14 oktober. Op 15 oktober wordt de winnaar via de facebookpagina bekend gemaakt.

Meedoen kan ook via Facebook. Beantwoord onder de foto van de winactie dezelfde vraagjes. Je mag ook via beide wegen meedoen. Je naam komt dan een keer extra in de pot. Het bericht delen op Facebook is ook fijn. Als return komt je naam nog een keer extra erin.

SipSnap - unicorns & fairytales

Veel succes!

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Sofie
  7 oktober 2015 at 07:35

  Oh fijn, een beker die niet lekt. Ik wil graag meedoen voor een donkerroze voor mijn kleine meid die binnenkort ook zal leren drinken.

 • Reply
  Jessica van der Horst
  7 oktober 2015 at 07:45

  Ohhh mijn kleine boef wil allee zijn flesje want de rest drinkt niet vlot genoeg! Daar moet hij te veel moeite voor doen. Luilakje! Dit klinkt ideaal!

 • Reply
  Kristin
  7 oktober 2015 at 07:45

  Die lijken me super handig!! Ook heel goed om de wespen en andere insecten uit de glazen/bekers te houden! Ik doe mee voor de roze (kid)!

 • Reply
  Nele
  7 oktober 2015 at 09:26

  De aqua graag TOD voor CG – de dochter xx

 • Reply
  ann
  7 oktober 2015 at 12:16

  Lijkt me echt een hebbeding! Ik wil de TOD graag winnen voor mn dochtertje helena die weigert te drinken met een rietje. De roze graag 🙂

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  7 oktober 2015 at 14:26

  Wauw, zo handig! Hier 2 smospotjes van 1 en 3 jaar, dus dit zou zeker van pas komen! Ik kies voor de kid-versie in het donkerblauw.

 • Reply
  Giese Sybile
  8 oktober 2015 at 07:45

  Keileuk!!! Voor mij graag de lichtblauwe Tot om te geven aan het klein bengeltje van mijn nicht die wel durft te morsen als hij op logement komt ?

 • Reply
  Miss Wobie
  8 oktober 2015 at 09:04

  Dag ziet er echt supermakkelijk uit!! Mijn grote éénjarige drinkt nog vaak uit zijn fles (voor moeders gemak) en af en toe met een rietje of uit een beker met een tutje aan. Dat systeem lijkt me een ideale oplossing om hem meer te laten drinken zonder dat hij makkelijk kan morsen (fantastisch tijdens de ochtendspits). Ik zou graag die geel/groenachtige tot winnen 🙂

 • Reply
  Isabel
  8 oktober 2015 at 20:03

  Super! Voor mijn meiden graag de Tod in het turkoois. Groetjes

 • Reply
  kempenaers
  10 oktober 2015 at 14:21

  lijkt mij handig , deksel op een glas, doe graag mee voor mijn kleinzoontje , donkerblauw en het dekseltje voor het rietje

 • Reply
  brants
  10 oktober 2015 at 14:22

  goed uitgevonden, siliconen dekseltje voor op glas of beker, doe mee voor mijn kleinzoontje, donderblauwe kleur en het dekseltje voor het rietje

 • Reply
  Veronique
  11 oktober 2015 at 10:35

  Geniaal! Zou perfect zijn voor mijn 6 maand oude smospot die maar al te graag van glazen “drink” (lees glas/beker over zichzelf uitkapt ?).
  Voor die smospot graag een donkerblauwe in tod versie!

 • Reply
  Ruth
  14 oktober 2015 at 14:35

  Zeer handig ziva drinkt al wel mooi maar voor op uitstap heel praktisch lichte turqoois of donker roze zijn wel mooi

  Grtjs

Leave a Reply