Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids Winactie & Give away

URBANminiSHOP winnaar…

Jullie hebben massaal meegedaan en we hebben een winnaar van de winactie in samenwerking met de UBERcoole webshop URBANminiSHOP. Maar voor wie niet gewonnen heeft hebben we ook een leuke verrassing in petto dus lees zeker even mee.

 

Eerst en vooral willen we iedereen bedanken die mee heeft gedaan met de winactie. Hopelijk hebben jullie een nieuwe favoriete webshop in jullie computer of geheugen opgeslagen. Ik alvast wel. Zelf heb ik ook enkele spullen gekocht. Kijk maar… Toen ik ze aankreeg sprong ik een “gat in de lucht” want ze waren in het echt nog mooier dan op foto.

URBANminiSHOP - unicorns & fairytales

Wat vinden jullie van mijn gekozen items? De sweater van Mini Willa heeft op de achterkant nog een leuk extraatje. Ik hou van verrassingen. De hoodie van Quinn and Fox is superzacht. Een echte aanrader. Ik ben niet zo’n durver maar het broekje met de aap van Popupshop vond ik toch heel mooi. In ‘real life’ dus nog mooier. Bovendien is de beste vriend van Vince zijn aapje dus waagde ik de kans. Ik heb alvast een nieuwe #ootd (zie hierboven).

URBANminiSHOP - unicorns & fairytales

Hoodie: Quinn and Fox
Sweater: Mini Willa
Sokken: Mini Dressing
Broekje: Popupchop

 

En dan nu tromgeroffel…. het moment waar jullie allemaal naar uitgekeken hebben. De shop heeft iemand uitgetrokken en de persoon die gewonnen heeft is @psnim. URBANminiSHOP heeft haar uit alle namen getrokken en we zijn blij te mogen vertellen dat ze haar sweater (of die van Nim beter gezegd) gewonnen heeft.  Proficiat! Jij mag contact opnemen met URBANminiSHOP en je gekozen item bestellen. Veel plezier ermee.

MAAAAR….

Wie niet gewonnen heeft niet getreurd. Wij bieden jullie allemaal 15 procent korting aan om jullie gekozen item(s) alsnog aan een zachter prijsje te kunnen kopen. Wie er gebruik van wil maken vult na de bestelling de code UNICORNSANDFAIRYTALES in en de korting zal verrekend worden.

For those who didn’t win: you can purchase your items with a discount of 15 procent with the code UNICORNSANDFAIRYTALES. 

Surf vlug naar hun webshop want er waren enkele items enorm populair en ik kan je alvast vertellen dat de items die ik heb gekozen superleuk zijn. De stof is heel fijn en de prints AWESOME.

 

Wat vinden jullie van mijn gekozen items? Gaan jullie je item nog bestellen? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Annemarie
  7 oktober 2015 at 08:33

  Super leuk gedaan!! En hele leuke items heb je geshopt! Ik wilde idd net het broekje bestellen maar ven echt een sucker voor verzendkosten ? Dus ik wacht nog even! Pau gefeliciteerd!!! Ik vond het een hele leuke give away!!

  • Reply
   Nathalie
   7 oktober 2015 at 13:35

   De verzending is boven de 50 euro gratis. Waar woon je?

 • Reply
  Pauline
  7 oktober 2015 at 09:04

  WAUW! Wat gaaf! Thanks Urbanminishop, en jij natuurlijk ook Nathalie :). Ohh de trui gaat Nim zoo gaaf staan, ik ben reuze blij dat die binnenkort in zijn kast hangt!
  En jou items, helemaal te gek! Vince is ook een Lucky bou met al dat leuks aan zijn mini wardrobe!!
  Xx

  • Reply
   Nathalie
   7 oktober 2015 at 13:36

   Thanx Pauline, ja wij zijn blij met onze geshopte items. Beel plezier met de trui alvast en ik kijk uit naar de foto’s.

 • Reply
  uRBANminiSHOP
  7 oktober 2015 at 10:50

  Annemarie, als het kan helpen: de verzending is gratis vanaf 50€. Afhalen kan natuurlijk ook. Ik weer niet van waar je bent? ?
  En Pauline, gefeliciteerd! Ik mail hè straks terug.
  Grietjes,
  Sarah

Leave a Reply