Unicorns & Fairytales
nununu strepen - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids My life

Streepjes bij de nieuwe collectie van NUNUNU

Oh yes, de nieuwe collectie van NUNUNU is weer een feit. Het bestaat uit de gekende kleuren en stoffen en er is weer een samenwerking met Collegien. Vooral de hoodies en jassen vind ik er heel leuk uit zien. Wij hebben zelf 1 dikke jas van NUNUNU en wij zijn er nog steeds blij mee. Ideaal voor koude winterdagen.

Streepjes bij NUNUNU

Als het trendlabel nununu strepen aan haar collectie toevoegt, kan je er zeker van zijn gezien te worden. Veel van hun items bestaan uit leuke strepen en oh I love it. Ik heb dan ook meteen de sweater met strepen besteld voor Vince.

nununu strepen - unicorns & fairytales

Het alternatieve modelabel nununu heeft het niet zo op teddyberen en matrozenstreepjes. En toch laat het internationaal bekende label zich voor haar najaarscollectie inspireren door strepen. Zwarte op hoodies met een vintage roze achtergrond, op donkey pants, op mouwloze, stoere vesten en jurken met tutu.

In samenwerking met sloffenmerk Collégien brengt nununu gestreepte slippers, in combi met loungewear. Zelfs accessoires als mutsen en slabbetjes in de babycollectie krijgen een streepje.

 

Onze keuze

Wij maakten zoals elk jaar ook weer onze keuze uit de collectie. Al was het deze keer moeilijk kiezen. Het is geen goedkoop merk en daardoor ben je gedwongen een goede keuze te maken. Toch nam ik deze keer meer dan anders omdat de collectie me echt aansprak. Sowieso de streepjestrui, de vest en ook voor Lex nam ik een gestreept item mee: het broekje. Zo kan het nog goed gecombineerd worden met andere basic stuks. Ik twijfelde aan een jas omdat die echt wel heel mooi zijn, maar we kochten net een nieuwe. Ook hebben we nog steeds de andere jas van NUNUNU die nog steeds in prima staat is. Want ook al is het merkje duur, de kwaliteit is écht TOP! Ik heb nog steeds broekjes van peuter Vince die ongeteld veel gedragen zijn maar nog steeds prima in orde zijn.

nununu strepen - unicorns & fairytales

Zijn jullie ook dol op streepjes? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Liesbeth
    16 oktober 2018 at 16:46

    Wat een gave trui van Vince! Staat hem superleuk!

Leave a Reply