Unicorns & Fairytales
Baby musthaves My life Winactie & Give away

Kalender met tips om te bewegen met je baby

Het is heel belangrijk om te bewegen met de baby, al van kleins af aan. Je zou denken dat het niet mogelijk is, maar niets is minder waar. Het schept een band en werkt ontspannend. Probeer het maar eens. Om te zorgen dat je het op de juiste en veilige manier doet is er de leuke kalender van Eva Mouton: “Hey baby”. De spelletjes werden uitgetest door gezinnen, onthaalouders en bewegingsspecialisten en zijn goedgekeurd.

Kalender

Deze kalender wil jullie tips geven om te bewegen met je baby. Tegenwoordig krijgen baby’s onvoldoende beweging door ze in wippers en autostoeltjes te zetten. Het is een hulpmiddel om samen met je baby leuke dingen te doen. Je gaat zelf waarschijnlijk wel ontdekken welke spelletjes je baby leuk vindt en of hij er al klaar voor is. Als iets nog niet lukt van spelletje kan je terugbladeren. Het is een kalender die een heel jaar door spelletjes aankijkt voor elke leeftijd. Na dat eerste jaar kan je gerust de spelletjes nog verder blijven spelen, al dan niet op een ander niveau. Ze zullen het anders beleven.

Bewegen met je baby

Ik vind het zo jammer dat ik deze kalender niet had toen Lex net geboren was. Ik vind van mezelf dat ik te weinig heb gedaan met hem. Misschien had dat ook te maken met het feit dat hij veel huilde. Maar ik had het misschien anders moeten aanpakken en hem meer bij mij moeten houden. Deze tips stimuleren het huiscontact, wat de band tussen jullie alleen maar beter maakt en hopelijk het huilen minder.

bewegen met je baby - unicorns & fairytales

Fijne illustraties

De illustraties van Eva Mouton zijn leuk en overzichtelijk. Je krijgt meteen zin om te bewegen met je baby. Geef hem als kraamcadeau of koop hem zelf, maar ik vind dit sowieso een leuk geschenk. Ik denk dat je nieuwbakken ouders er heel veel plezier mee doet.

lees ook: 20 leuke originele kraamcadeaus

bewegen met je baby - unicorns & fairytales

Win deze fijne kalender

Ken jij iemand die zwanger is of net bevallen is? Of ben je zelf zwanger? Aan wie wil jij deze leuke kalender schenken? Je kan hem hier winnen. Misschien een fijn pakje onder de kerstboom om aan te kondigen dat je zwanger bent? hihihi.  Vertel mij waarom je dit wil winnen en wie weet krijg jij hem thuis opgestuurd.

 

 • Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 • Tag op Facebook een vriend(in) die dit ook wel leuk zou vinden… en zeg het zeker verder 😉
 • Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.

 


XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Lore
  12 oktober 2018 at 06:59

  Zou superleuk zijn als cadeautje voor m’n lieve vriendin die voor het eerst mama wordt ❤️🍀

 • Reply
  J.
  12 oktober 2018 at 09:11

  Majaaa, die zou ik wel willen. Voor 1 van mijn zoveel zwangere vriendinnen op dit moment…of…voor mezelf? 🙂

 • Reply
  Marissa
  12 oktober 2018 at 09:31

  Een beter kraamcadeau zou ik niet kunnen bedenken! Mijn zus is een tijdje geleden bevallen en dit is echt een cadeau wat bij haar past. Ze houdt van bewegen en gek doen, maar heeft niet zoveel inspiratie over ze dat over kan brengen op haar kindje. En tegelijkertijd vindt ze het ook best spannend, omdat baby’s nog zo klein zijn.

 • Reply
  Jikke
  12 oktober 2018 at 11:25

  Leuk! Mijn zusje wordt moeder in februari en dit zou een mooi cadeau zijn.

 • Reply
  Stef Nagels
  12 oktober 2018 at 18:51

  Zien wij wel zitten ons zoontje Vince is geboren op 6 juli! 🙂

 • Reply
  Jara
  12 oktober 2018 at 22:35

  Babyvetjes horen erbij en het is ook wel heel schattig, maar het moet niet uit de hand lopen. Een zwaarlijvige baby heb ik natuurlijk liever niet, dus de kalender is hier erg welkom. Ik kom zelf niet verder dan kiekeboe spelletjes.

 • Reply
  Lissy Steegmans
  13 oktober 2018 at 07:41

  Oooh, deze wil ik heel graag winnen! Dochterlief is enkele dagen geleden geboren en met nog een kleutertje in huis, lijkt dit me wel leuk om samen te doen!

 • Reply
  LIesbeth
  15 oktober 2018 at 20:17

  Leeuuukkkk! Als cadeautje voor zwangere vriendin! De kalender ziet er leuk en inspirend uit!

 • Reply
  Melissa
  18 augustus 2023 at 23:35

  Soms lijkt het dat we veel bewegen met een baby’tje maar eigenlijk is dit niet zo. We wandelen met ze in de buggy, we zetten ze in de wipper en we pakken ze op. Zelf hun laten bewegen is echt wel een uitdaging en die leuke kalender zal zeker helpen.

Leave a Reply