Unicorns & Fairytales
droomtrouw - unicorns & fairytales
My life Personal

Mijn droomtrouw

Ooit wil ik trouwen. Mijn droomtrouw heb ik al een beetje uitgestippeld. Eigenlijk wou ik trouwen voor ik kinderen had omdat ik toen het idee had dat ik nog in mijn trouwjurk wou geraken. Dat idee is nu van de baan en eigenlijk ben ik wel blij dat ik misschien ooit kan trouwen en dat mijn kinderen dit kunnen meemaken. 

 

Mijn droomtrouw wil ik samen plannen met Kim, één van mijn beste vriendinnen en *weddingplanner*. Zij is top. Het leuke gaat ook het plannen zijn. De voorbereidingen, die spanning, de keuze van een jurk, ringen en een locatie en alles daarrond.

Toen we in New York waren zag ik een man zijn vrouw ten huwelijk vragen. We stonden toen op de “top of the rock”. Ik was er bijna van overtuigd dat manlief mij in New York ten huwelijk ging vragen maar ik denk dat dit ijdele hoop was. Volgens mij gaan we eerst uitkijken naar een nieuw huisje en zodra we gesetteld zijn zit de kans er ooit wel in?

New York - unicorns & fairytales

Ringen

Uiteraard , heel belangrijk, zijn de ringen. Voor mij hoeft dit geen fortuin te kosten maar het mag wel speciaal zijn. Tenslotte is het de bedoeling dat ze heel lang (altijd?) aan je vinger blijven. Ik weet al welke soort ring ik graag zou willen: fijn, gewoon maar toch iets speciaal. Ik vond ze *hier*, een juwelier (met online shop) in Antwerpen. Zij maken juwelen die allemaal organisch zijn en handgemaakt. Geen enkel juweel is hetzelfde. Eenvoudig en toch net even anders. Ook kunnen de juwelen op vraag gemaakt worden, met de keuze van materiaal en er kunnen diamanten geplaatst worden op elk juweel. Fijn toch?

Dit zou wel eens één van mijn verlovingsringen kunnen worden, mocht ik kiezen. Dus manlief, als je dit leest…

droomtrouw - unicorns & fairytales droomtrouw - unicorns & fairytales droomtrouw - unicorns & fairytales droomtrouw - unicorns & fairytales droomtrouw - unicorns & fairytales droomtrouw - unicorns & fairytales

Moesten we trouwringen kiezen, dan heeft manlief natuurlijk ook een klein beetje inspraak. Een beetje maar hé. Maar ik zou ze graag in deze aard willen hebben: eenvoudig, mooi, niet te duur en zilver. Ik zou er ook zeker iets in laten graveren zodat hij persoonlijk is en écht van ons alleen.

droomtrouw - unicorns & fairytales

 

De locatie

Wij willen graag een Amerikaans getinte trouw met klapstoelen, een prieel en iemand die ons ter plekke kan trouwen. Liefst buiten! Maar wanneer je in België woont kan dat wel eens gevaarlijk worden. De weergoden zijn ons niet altijd gezind. Maar ik ben er zeker van dat Kim ons daarbij kan helpen.

De jurk

Dit zal één van de belangrijkste zoektochten worden. Ik ben namelijk een heel moeilijke beslisser in dat soort dingen. Ik weet wél dat ik geen bombastische jurk wil. Misschien wel een lange sleep of een jurk dat ik kan omtoveren tot een avondjurkje waar ik goed ik kan dansen. Je zal het ooit wel zien, moest ik trouwen. Spannend!

 

Terwijl ik dit aan het schrijven ben besef ik eigenlijk hoeveel er bij een trouw komt kijken. Laten we dus eerst maar wachten op de ring en dan zien we wel verder. Toch al één keuze die gemaakt zou zijn. Nu eerst een huisje vinden.

 

Hebben jullie lang moeten zoeken naar de juiste ring? Wat vind je van mijn keuze? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  12 januari 2016 at 12:28

  Mooie ringen zeg! Ik vind het mooi dat ze aan de rand niet zo heel glad zijn, maar een beetje golven.

  Huisvlijt

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  12 januari 2016 at 16:40

  Mooie ringen hoor! Lekker boho!

 • Reply
  Eline
  18 januari 2016 at 13:31

  Prachtige ringen!
  Ik trouw volgende zaterdag en ben héééél erg benieuwd naar hoe de dag zal verlopen.
  Hopelijk leest je vriend deze mooie hint euh…. blogpost 😉

Leave a Reply