Unicorns & Fairytales
Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

Musthave|petit et jolie & win

Petit et Jolie is een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Daar wilde ik natuurlijk het fijne van weten. Bovendien zijn alle producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten en indien mogelijk zijn ze afkomstig van biologische landbouw. / Petit et Jolie, a natural line of poducts for babies, children and also pregnant women. 

 

Toen ik Petit et Jolie voor het eerst tegenkwam (online weliswaar) was ik eigenlijk meteen aangetrokken door hun frisse kleurtjes en leuke look. Maar looks can be deceiving dus ik wou ze wel eens in het “echt” zien en proberen. Ik kreeg een mooi pakketje thuis met mijn gekozen producten: handzeep, hair & body shampoo en diaper cream. Ik kreeg er ook nog een staaltje body lotion bij. Erg leuk want ik had dit niet gekozen omdat ik Vince sowieso niet insmeer met lotion maar zo kon ik het natuurlijk wel eens testen.

I’ve met Petit et Jolie at Instagram (online ofcourse) and I was immediately triggered by the beautiful colors and package. But looks can be deceiving as you all know so I wanted to try them. I got a lovely package at home with handsoap, hair and body shampoo and diaper cream. I also got a little sample of the body cream, which was nice!

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Alle producten van Petit et Jolie zijn BDIH / IONC (Bundesverband der Industrie- und Handelsunternehmen of International Organic and Natural Cosmetics Corporation) gecertificeerd. Dat is een bewijs dat het om natuurlijke producten gaat. Op hun website staat trouwens een leuk overzicht van alle ingrediënten in hun producten. Klik *hier*.

All their products are IONC (International Organic and Natural Cosmetics Corporation) certified. This is the proof it’s all natural. You can check all used ingredients at the *website *of Petit et Jolie.

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Zeer handig is hun eigen stukje “blog“. Daar staan vele tips over huisaandoeningen, hoe je een babymassage kunt geven en wat je tegen eczeem kunt doen. Maar nu wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk de producten testen. Vince ging in bad en ik gebruikte de hair & body. Het heeft eerder een neutrale zoetere geur. Niet overheersend. De handzeep gebruik ik zelf ook en die is heel zacht en geurt nog minder. Ideaal. De billencrème smeert heel vlotjes uit en voelt zacht aan. Vince had wat last van rode billetjes en ik smeerde de zalf eraan en dat verzachte meteen. Goed product!

I really wanted to use the products. I tried the hair and body on Vince. It has rather a sweet , natural fragrance. De handsoap is nearly the same: very soft and a mild. I’ve also tried the diaper cream on my boy’s baby bottom hahaha and it is so easy to use. Also very soft , it’s a good product. You can also read the *blog* of Petit et Jolie. 

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Conclusie: wij zijn tevreden van deze producten. Ze zijn zacht en irriteren niet. De geur is natuurlijk eerder persoonlijk. Ze hebben geen sterke geur, wat vele mensen leuk vinden en anderen dan weer niet. De wasgel heeft een zoetere geur.

Conclusion: we are very satisfied by this products. They are soft and do not irritate at all. The fragrance is personal, I think. Some people like strong fragrances, others don’t. The shampoo has a sweet fragrance.

Voor wie graag deze productjes ook eens test kan meedoen aan de winactie. Of je kan hen ook vinden op de negenmaandenbeurs van 24 tot 28 februari in RAI te Amsterdam. Ben je benieuwd naar hun andere producten of het leuk vindt om handige tips en weetjes te lezen , neem dan zeker eens een kijkje op hun mooie website.

You can enter the giveaway when u want to try this products for yourself. When u are curious you can also visit the webshop. Except the products, you can read many tips and tricks. Click here.

 

<<<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>>>

Petit et Jolie - unicorns & fairytales

Ik mag van Petit & Jolie een setje van deze leuke productjes weggeven aan mijn lezers. Doe mee op 3 manieren en wie weet kan jij binnenkort je kindje wassen en verzorgen met Petit & Jolie.

I can make someone very happy with these products. You can enter in 3 different ways. Maybe you are the lucky winner that can nurture his baby with these lovely products.

 

BLOG

laat even in de comments weten dat je meespeelt.
Let me know you want to participate

FACEBOOK

Like Unicorns & Fairytales om op de hoogte te blijven van al het leuks als je wil.
laat even in de comments van het bericht na dat je meespeelt.
Let me know you want to participate

INSTAGRAM

Follow @nathalieke7 & Petit et Jolie
Laat even in de comments weten dat je graag meespeelt en tag een vriend.
Let me know you want to participate and tag one friends in the comments. 

<<<< Je kan meedoen aan deze actie tot en met 19 januari 2016. De winnaar zal op de facebookpagina vermeld worden de dagen nadien. / You can enter until january 19th. The winner will be announced on my facebookpage >>>>>

 

Veel succes! Good luck  

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  12 januari 2016 at 21:06

  Klinkt heel aangenaam en ik wil zeker Ook eens testen. ☺

 • Reply
  Evy Haesevoets
  12 januari 2016 at 21:16

  Ik zou graag meedoen om dit te winnen voor mijn beste vriendinnetje en haar 2 prachtige kapoentjes <3

 • Reply
  Sybile
  12 januari 2016 at 21:18

  Ik doe graag mee voor mijn boeleke in spé 🙂 xx

 • Reply
  Eline
  12 januari 2016 at 21:43

  Oh ik begrijp helemaal waarom je gek bent op deze producten. De verpakkingen zien er leuk uit door de aantrekkelijke kleurtjes! Ik zou graag meedoen met de winactie, want wij willen dat ook wel eens uittesten.

 • Reply
  Caroline
  12 januari 2016 at 23:00

  Toffe ontdekking, ik doe ook mee!

 • Reply
  Karolien Vis
  12 januari 2016 at 23:46

  Ik doe graag mee! Deze producten lijken mij fijn om voor mijn kinderen te gebruiken.

 • Reply
  Liesbet R
  13 januari 2016 at 17:01

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes.

 • Reply
  Lisa Spanjaards
  13 januari 2016 at 21:19

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Voor veel producten is ze allergisch. Misschien deze niet ??

 • Reply
  Iris
  14 januari 2016 at 10:48

  Wat ziet dat er vrolijk uit zeg, ik doe graag mee

 • Reply
  Jozefien De Gheest
  16 januari 2016 at 13:44

  Vuile handen?
  Kraantje open
  Laat het water nu maar lopen
  Handen wrijven
  Handen wassen
  Plietse pletse plonse plassen
  Handen drogen
  Kijk nu maar
  Handen proper
  Ik ben klaar!

 • Reply
  Marije
  17 januari 2016 at 15:19

  Hier wil ik wel graag aan mee doen. Als mommy to be ben ik al een flinke waslijst aan spullen bij elkaar aan het verzamelen en deze producten zouden daar goed bij passen.

 • Reply
  Lise
  19 januari 2016 at 17:26

  Ik zou graag deze producten eens testen voor mijn meisje. Ben nu ook wel nieuwsgierig hoe het ruikt..

 • Reply
  Sabine Mathilda
  19 januari 2016 at 19:41

  Oehhh ik maak heel graag een kansje!! Ik ben sinds vier maanden de trotse moeder van een baby zoontje 🙂 Ik heb veel over Petit et Jolie gehoord maar moet bekennen dat ik het nog niet heb gebruikt Ik ben wel ontzettend benieuwd naar hun producten!! Ik maak dus ontzettend graag een kansje!!

 • Reply
  Nisrine
  19 januari 2016 at 20:00

  de producten zien er erg leuk uit , ik doe mee 🙂

 • Reply
  Ann Raepsaet
  27 januari 2016 at 21:19

  Ziet er leuk uit, waarschijnlijk een motivatie om zonder morren handjes te wassen 🙂

Leave a Reply