Unicorns & Fairytales
moederschap Musthaves Ontwikkeling

Babybjörn Balance | all white

Als er nu één ding is waar ik geen minuut spijt van heb dat ik er geld aan heb gegeven dan is het de Babybjörn Balance. We hebben hem gekocht nog voor Vince geboren was op aanraden van familie en we gebruiken hem nog steeds.

(Dit is geen gesponsorde blog)

Waar ik wél spijt van heb dan is het dat deze versie er toen nog niet was. Dit is een pareltje.De trendy witte versie van de BabyBjörn Balance werd geproduceerd in een mesh-uitvoering: een luchtige, huidvriendelijke en goed ventilerende netstof, opgebouwd met een honinggraatstructuur, die voorkomt dat baby’s rugje te warm wordt. Mesh is bovendien vochtabsorberend en sneldrogend, waardoor je baby geen last heeft van transpireren. De netstof zorgt ervoor dat de huid van de baby kan ademen en het kindje ook op warme dagen niet zweet in de wipstoel.

Wij hebben een eenvoudige versie van deze wipstoel maar hij werk even goed. We ontdekten dat Vince een hevig mannetje was al vanaf hij enkele dagen oud was. Stilzitten zat er niet in en in slaap vallen al helemaal niet. Toen we hem in de wipstoel zette werd hij heel vrolijk. Zijn beentjes gingen op en neer en hup, hij wipte zichzelf (uiteindelijk in slaap). Ook motorisch zou dit goed zijn. Nou, slecht is het in ieder geval niet. Ik zie toch geen abnormale dingen aan mijn zoon, al kan ik ook verblind zijn van liefde voor hem hahaha.  Ik raadde het mijn tante aan voor haar kleinzoon en ook daar was de balance een succes.

unicorns & fairytales - babybjörn balance

Vince is nu bijna 15 maanden en we gebruiken hem nog steeds. Wij zetten hem er niet meer in maar vaak kruipt hij er zelf in. e wipstoel staat altijd in huis. Wanneer hij moe begint te worden kruipt hij in de wipstoel, vraagt Bumba en zijn doek en begint zachtjes te wippen. Wanneer hij in slaap valt brengen we hem naar zijn bedje.

unicorns & fairytales - babybjörn balance

Ook hebben wij de balance vaak meegenomen op bezoek bij vrienden. Hij is gemakkelijk plat te vouwen en weg te stoppen in de auto. Zeker wanneer je baby nog niet zelfstandig kan zitten is dit handig want dan kan je hem er gewoon bijzetten! Ze kunnen rondkijken, vrolijk wippen en er toch bijhoren.

Bij mij gaat die er niet meer uit zolang mijn kids er echt uitgegroeid zijn of wanneer deze balance zijn kaarsje laat… en dan kopen we deze versie! (voor meer info kan je hier terecht)

unicorns & fairytales - babybjörn balance

 

Leuke hoezen voor de balance vind je bij Blabloom

Wat vinden jullie van deze versie? Heb je er zelf ook eentje of heb je een andere? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Chantal
  6 juli 2015 at 10:25

  Wij hebben exact dezelfde als jullie bruine! Die dingen zijn briljant!!

  • Reply
   Nathalie
   6 juli 2015 at 10:35

   Echt dan hé!!!!!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  7 juli 2015 at 11:47

  Wit lijkt me juist zo’n lastige kleur!

  • Reply
   Nathalie
   7 juli 2015 at 14:49

   Het is ook smaak natuurlijk… Maar als het makkelijk te wassen is… 🙂

 • Reply
  Sanne | PS:blog
  8 juli 2015 at 12:51

  Wat een mooie versie. Ik gebruikte de wipstoel ook veel. Gewoon op tafel zodat Benjamin erbij kon zitten met eten. Wat slim om hem in de auto mee te nemen voor bezoekjes, niet aan gedacht maar wel handig.

  • Reply
   Nathalie
   8 juli 2015 at 19:00

   Ja die is hier onmisbaar

 • Reply
  Sonja
  8 juli 2015 at 18:07

  Wat een prachtige wipper! Mag aannemen dat dit makkelijk schoon te maken is!

  • Reply
   Nathalie
   8 juli 2015 at 19:00

   Je kan het in de wasmachine steken!

Leave a Reply